Şimdi Ara

İkonlarım değişti yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyun emulatörü yüklemiştim sonra çıkınca ikonlarımın belirsiz dosya tipi oldu hemen hemen hepsi; (bilgisayarım belgelerim de dahil, ama geri dönüşüm kutusu ağ bağlantılarım bozulmadı mesela ) sistem geri yükleme yapmaya çalıştım 2 farklı tarihe geri yükleme yapmayı denedim ama ikisindede olmadı.

Emulatörü sildim dosyalar çalışıyor fakat simgeler düzelmiyor bazılarına sağ tıklayıp özelliklerden simge değiştirden düzeltebiliyorum fakat bilgisayarım belgelerim ikonları (sadece bunlar değil) öyle de düzelmiyor.

Yardım ederseniz sevinirim

Teşekkürler.

• windows cdin varsay cd-roma tak ve çalıştıra sfc /scannow yaz.işlem bittikten sonra yeniden başlat
  • ya benim de başıma gelmişti. bende ise tam tersi. değişen ikonlara tıklanmıyordu. erişim engellendi diyordu. o kadar kötüydü ki, görev çubuğundaki masaüstünü göster ikonu bile "belirsiz program" ikonuna dönmüştü. eğer programlara erişim engellenmemişse, mutlu haber. o kadar büyük bir sorunun yok. reset atmayı denedin mi? ya da özelliklerden windows xp temasını seç. o da olmazsa, değişen ikonları teker teker eski haline döndür. ya da bak, C:\Documents and Settings\All Users\Desktop tan, değişen iko ları kurtarabilirsin.
    bence sevinmelisin çünkü eğer programların açılıyorsa sorunsuz, şifreleme dosyalarından kayıbın yok:)
    bende şifreleme dosyaları kaybolmuştu.

kolay gelsin
  • aynı sorun benim de başıma gelmişti, LabelsWin adında klasik dosya simgelerine renk atayan bi yazılım kurmuştum, (hayretle) sorunu giderdiğini gördüm

hararetle taffsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.