Şimdi Ara

İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

branşı yanlış.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hayal gücün şahane ,ben pastanedede çalıştım,teknik servistedede çalıştım yıllarca hiç de gocunmadım yarın öbürgün yine işsiz kalsam,yine çalışırım ünü mezunuyum, amele elaman olamam ben babam baksın bana demem senin gibiİktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş  kafanı yorma sen.İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş  çalışmak ayıp değil,çalışmamak ayıp.

Bir myo yu bulmuşsun ordan yürüyon aöf te okudum yüksek lisansımda var ayrıca ama kendimi çok birşey sanıp dev aynasında görmem senin gibi ,her işte çalışabilirim, çok ağır olmaması şartı ile ekmeğimi kazanırım ben kafanı yorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2023; 17:57:14 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Tabi tabi. Sen süper vasıflısın, her konuda bilgilisin, her tahminin tutuyor ama senin dışında herkes ilkokul terk.İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

Yahu her konuda çok bilgiliymiş gibi atıp tutan sensin. Ağır işlerde çalışmak istemeyenlere de laf atıp tutan birisin. Çok ağır işte çalışmak istemiyorsan iş beğenmiyorsun demektir senin mantığına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 13 Ağustos 2023; 17:56:51 >

Şu an ne işle meşgulsunux

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

web dizayn+satın alma stok..

Ee hocam kendin masa başı iştesin millete niye masa başı çalışmak istiyorlar diyon ya İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Benim 20 yıllık sigortam kariyerim var bırakta okadar olsun bir zahmet,40 yaşındayım,londonda garsonluk bile yaptım 5 ay boyunca hiç gocunmam.

Budrakiler gibi armut piş ağızıma düş bir hayat hayalinde olmadım olmadıda, çalıştım çabaladım evimide aldım arabamıda aldım,pastanede çalıştığım dönemde ecevit vardı başta ama vatanıma sövdüğümü hiç hatırlamıyorum yani.İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2023; 18:28:54 >
  • Gençler iş beğenmiyor diye zirvalayanlar A101, BİM, ŞOK gibi marketlere baksinlar. Pırıl pırıl gençler, üç kuruş maaşa orada milletin ağız kokusunu çekiyor. İş begenmeyen üniversite mezunu bir genç neden öyle bir ortamda ustelik düşük maasa calissin? Birakin artik su partizanligi da ulke gerceklerini görün biraz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perfect3 kullanıcısına yanıt
    Okumasınlar kardeşim. Her öğretmen olan atanacak diye bir yasa mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yıllar evvelde kendisini bilgisayar mühendisiyim diye tanıtıyordu. Bebelere hava atmak için evi bana babam aldı diyordu. İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

• Yukarıda web design dedikten sonra sigorta kariyeri diyor mesela.

Bu kadar tutarsız, devamlı millete şöyle böyle diye laf atıp bu kadar rezil olan çok üye yok. Geçende forumdaki muhaliflerin eğitimsiz olduğunu düşündüğünü söyledi mesela, Celal Şengörü kendince yalanlayıp o konuları da bildiğini söylerken ve İstanbul depremi için 22xx'de olacak derken tabi.İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

• Surpçuk boş boş sallama ıspatla pc teknikeriyim lafını ,mühendis olarak decode etmişindir sen %99.5.

• İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş

Yaw he he yazmamışsındır. Sen zaten her dakika sallıyorsun yavrum. Sözde kızkardeşinin tonla doları vardı iki senede işsiz oldu. Tipik hewalsin sürekli bir yalan hali...İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 13 Ağustos 2023; 20:12:18 >
  • valla tebrik ederim seni azminin müthiş, mühendis değilim, msj dan belli kendimi abartmak istemişim orda biraz sallamışım, genelde pc teknikeriyim yazarım çünkü forumda sallamam yani, herhalde orda biriyle kavgaya girince eziklemsin diye mühendisim diye atmışım doğruİktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş .

valla hayranımsın resmen imza veriyimmi sana? ben bile unutmuşum çünkü.İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2023; 20:10:22 >
  • Ytü mezunu tanıdıklarım var ne üzücü durumlar yaşıyorlar. Bu tarz şeylere şaşıp konu açılması bile manasız. Çünkü durum çok vahim ve ortada.

Sen hep bu kafada yazıyorsun. Çevirme boşuna. İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

Sırf şu konuya göre senin yüksek lisansın var, 20 yıllık sigorta kariyerin var, garsonluk yaptın, pastanede çalıştın, teknik serviste çalıştın, pc teknisyenisin, bu işlerden ev ve araba aldın.

İnsanları sen hep salak zannedip kafana göre yazıyorsun ama sonuçta sadece rezil olan sen oluyorsun. Anla artık.

• İnsan 12 yılda hiç mi değişmez?İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

12 yıl öne tartışma esnasında salladigim birşey surpa hayran kaldım ben unutmuşum msji yani beni çok önemsiyor belliİktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

He he tartışma diye. İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.