Şimdi Ara

İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköy başçavuş sokaktaki bilgisayarcılar bundan daha tecrübelidir. Geçen sene forumun bu bölümünde banlıyken başka bir bölümde kafaya birisini takmış herifi deli ediyordu. İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 13 Ağustos 2023; 20:36:53 >
  • Ekşi'de gördüm bu konuyu. Kız son derece haklı lakin günümüzde çoğu insan benzer durumları yaşadığı için kişisel anlamda alternatif yaratamıyorsak yapacak bir şey kalmıyor.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt

kız tabiki haklı benimde bir iş görüşmemde benden müdürün sabah gelmeden masasını ve pc sini silmem talep edilmişti olan şeyler bunlar hep var yeni değil özel sektör birşey yapamazsın kabul etmiycen çıkıcan,iistemesi suç değil sadece terbiyesizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2023; 21:1:36 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ülkede doğru düzgün yasa işlemediği için suç kabul edilmiyor ama aslında suç. Sen bunu Avrupa'da falan yaptırmaya kalksan çok ağır tazminata çarptırılsın.

• Buna ahlaksız teklif derler. Bu şirket sahiplerinin imanı para , köle koşullarında insan çalıştırıyorlar ve bu sistemin adı da küresel kapitalizm.

• 5 yıldır yaptığı meslek nedir bilmem ama denildiği gibi kurumsal bir iş yerine başvurmadığı kesin iş bölümlendirmesi kavramı kesinlikle içi boş bizim ülkede muhasebe meslek elemanıyım ama hem insan kaynaklarına bakıyorum hem muhasebeye hem yeri gelince finansa ama kimse kalk da yerleri sil demez. Biraz daha araştırsın arkadaşın moralini de bozmasın ben de öyle teklifler aldım herkes de aldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çakma mööendiz bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt

Orası oylede küçük işletmeler temizlik için kadın tutmuyor nerden kıssam hesabıİktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş , çalışanlar ortaklaşa yapıyor sık görülen birşey Türkiyede yani benimde başıma geldi çoğu kişininde gelmiştir küçük işletmelerde .

Bir tanıdğımız muhasebeci bayan olmasına rağmen çalışanlara yemekte yapıyor tabi ek ücretinide alıyor 10-50 çalışanı olan yerlerde gayet sık olan bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2023; 21:34:34 >
  • Üniversite eğitimlerini şu kadar para kazanırsın süslü hayalleri ile bitirirsen olacağı odur.

Dünyanın hiçbir yerinde üniversite okumak bir üstünlük ya da enerji belirtisi değildir. Ülkemizde ne yazık ki Üniversite eğitimide değil kağıt parçası verip şu kadar maaş alırım hayalleri ile yaşıyor millet.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Doğru Amerika'da da olabilir ama orda işsizlik %3.5ken Türkiye'de %25 hemde Tuik'e göre

İktisat fakültesi mezununa teklif edilen iş

• E Yuh Artık. Ülkenin geldiği son nokta...

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ben açıkça sizin eğitimiziniz ve işinizi ve yaşınızı merak ettim.

• The Alim kullanıcısına yanıt

eğitim sisteminin kendisi boş

işveren sağlam kurumlarda işe alırken etiketine bakarak alıyor diplomasının

diğer okulların mezunlarına farklı gözle bakıyor

isim yapmış pek çok okulda bile bulabilirsin vizyonsuz adamı

ayrıca her yere aynı birimlerden açınca

olay sadece bir diploma deyip eş dost alıyorlar işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Ağustos 2023; 18:38:23 >
  • Bunlar sadece videoyu çeken kadının iddiaları. Doğru olup olmadığını bilmiyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık üzülmüyorum yapacak birşey yok.Gittiği yer kurumsal biyer değil belliki.Muhasebe bürosu Muhsabe bürosunda o işler aynen öyle yeri geldimi pas pasda atıyon çayda dolduruyorsun.Dükkan tarzı yerlerin hepsi öyle malesef o ortamlarda kurumsallık die birşeyde yok. Kız haklı 5 yıllık tecrübesi var hiçbiryerde kolay kolay iş bulamıyor çöp Ülke işte ama gerçekten artık yapacak hiçbirşey kalmadı gençlere tavsiyem bir an önce yabancı dil öğrenip yurt dışına gitmeleridir.Bu Ülkede umut die birşey kalmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt

Aynısı benimde başıma geldi finans uzmanı olarak sigortasız ve elden maaş şeklinde çalışma teklif edildi hemde firma büyük bi firmaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 14 Ağustos 2023; 9:17:54 >
  • Burası Türkiye olduğunu unutmamak lazım iktidarda da varosların partisi Akp var Türkiye 3.sinif bir ülke artık Amarikada %3.5 işsizlik varken Tuik'e göre bile %25 işyeri neye ihtiyacı varsa onu ister yemek yapana ihtiyaç varsa onu temizlikçiyi isterse temizlikçi hiçbir birşey bilmeyen birini temizlikci yemek yapan alırsa ofis işleri içinde birini almak zorunda kalacak ... Gençler artık 30 yaşında emekli olanın ,bankamatik memurun ,5li 10lu yandaş çetelerin bedelini daha fazla ödeyecek. Ülkede sistem düzgün olsa bunu istemeye utanırlardı ama işsizlik %40 küçük firmalar ayakta kalmak için ayda 20-25 bin maliyeti olan elemanı bırak 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlardır muhtemelen. Millet boşuna 7-8 sene kpss için hazırlandım demiyor ama her atanan memur 2 kişiyi işsiz bıraktığı gibi çalışanların da 10 saate yakın isyerinin her isini yapması isteniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ağustos 2023; 12:30:30 >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Artık temizlikçi personelde pahalı asgari ücret ssk sı derken bayağa tuzlu her işletmenin gücü yetmiyor, son zamanlarda bu olay küçük işletmelerde bayağa artmıştır zaten, sadece bu kıza yaptırmıyor dönüşümlü paylaşımlı oluyor işyerlerinde işine gelirse tarzı sittin senedir böyle zaten akp le olan birşey değil.

Arada bir işyerinde eline bez almak istemiyorsa hanfendi üni mezunuyum özel bir insanım diyip ,büyük kurumsal firmalara başvursun ozaman hanfendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2023; 13:38:34 >
  • E boş işte. O fakülte açık diye koşa koşa okunmaz ki. Benim zamanımda tıklım tıklımdı ya. 300 küsur kişi mezun oldu. Düşün yani. Çoğu devamsızlık olmasın diye gelen tipler. Hele ki karı kız muhabbetine gelenler de cabası.
    Tavsiyem okumayın gençler. Liseden sonra KPSS ye girin daha iyi. Baktınız olmuyor asker sonrası gidin Antalya'ya otellere. Okuyup asgarî ücret alacağıniza okumadan alın daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.