Şimdi Ara

İKTİSATA GELMEYİN!!!! (okulu bıraktım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar merhaba herkese iyi çalışmalar biraz içimi dökeyim hem de sizlere tavsiye de bulunayım . Arkadaşlar ben ortalam bir üniversitede hatta baya küçük bi üniversitede (Lütfen okulu sormayın) iktisat okuyorum ta ki bugüne kadar bugün kaydımı sildirdim iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum. Biraz size okul vs bölüm hakkında bilgi vereyim okul vasat hocalar desen umurlarında değil geliyorlar 20 dk ders anlatıp slayt üzerinden gidiyorlar hatta çoğu hoca yoklama dahi almıyor okuldaki tipler desen zaten hepsi boş adamlar ya adam 27 yaşına gelmiş daha 2. sınıf derslerini alıyor genel olarak iktisadi ve idari birimde kilerin amacı sırf karı,kız ortam yapmak adamlara kpss diyorum adam okul bitsin hele diyor adamdaki rahatlığa bak ya sanki odtü,boğaz için den mezun oluyorsun işsiz sin kardeşim işsiz genel olarak şöyle toparlayayım iktisata merakınız ve özelde işiniz yoksa gelmeyin heba etmeyin 4-5 yılınızı okul bitince en fazla bi muhasebecinin yanında asgari ücrete çalışırsınız.Sorusu olan sorabilir.

Edit: YUKARIDA YAZDIKLARIM KÜÇÜK ÜNİVERSİTELER İÇİN GEÇERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos20 -- 23 Ekim 2018; 0:34:0 >

• Marmara Ytü Hacettepe gibi üniler için geçerli mi acaba dediğiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genel olarak öyle.sanat tarihi,felsefe,matematik hariç diğer öğretmenlik bölümleri vs vs daha uzatılabilir.

tüm bölümleri eledikten sonra kalburun üstünde kalan bölümler

-tıp
    -diş
    -mühendislik bölümleri

ek olarak dereceyle girilen üniversitelerdeki belli başlı bölümler.

boğaziçi işletme mezunuyla,pamukkale işletme mezunu bir olmaz elbette.
  • Koç BOUN Bilkent ODTÜ Sabancı Galatasaray Özyeğin
  • Hocam dediklerim genel de anadolu üniversiteleri için illaki saydığın okulların bir farkı olur tabi biraz da sende bitiyor kendini geliştirmene bağlı yabancı dil,çeşitli seminerler tabi şimdi bi Marmara ile şırnak üniveritesi bir değil
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yerinde bir tespit yapmışsın saydığın bölüm dışandaki çoğu bölümler boş yavaş yavaş sağlığa da geliyor diyetisyenler ve gıda mühendliğin de de sıkıntı oluyor artık onlar da iş bulamıyor
  • Kronos20 K kullanıcısına yanıt
    evet sağlığada yavaş yavaş geliyor diyebiliriz.ülkenin sağlık elemanı miktarı elbet bir gün dolacaktır diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu üniversiteler hariç ama bunlar da tıkanmaya başlıyor yavaştan türkiyede eğitime dökülen para bu bölüm de de kendini belli ediyor her ne olursa olsun kendinizi geliştirmeye bakın okulda benden geçti ARTIK :)
  • Aynen öyle hocam bu işler sırayla yan komşumuz var kızı okul öncesi okudu bundan tam 10 sene önce göreve başladı kpss den 56 almış kendisi söylüyor bundan beş sene önce pdr ciler 65 ile atanıyor du ama şimdi +85 lazım okuncak devir de değiliz şuan erkekler için en ideal ve garnati polislik ve askeriye var oda maximum 2 seneye dolar
  • Hocam bazen diyorum keşke babam küüçükken kaportacıya vereydi
  • Kronos20 K kullanıcısına yanıt
    oralarda işler torpil ve tanıdıklarla dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Marmara Ytü Hacettepe gibi üniler için geçerli mi acaba dediğiniz
    Hacettepe iibfde okurken okulu bırakıp tekrar hazırlandım. Pişman değilim.iibf kan ağlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Marmara Ytü Hacettepe gibi üniler için geçerli mi acaba dediğiniz
    ingilizce olan bölümler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legal tender -- 23 Ekim 2018; 11:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Koç BOUN Bilkent ODTÜ Sabancı Galatasaray Özyeğin
    özyeğini çıkar oradan

• Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun, ne yapacaksın hocam?
    Ben de KHO'yu bıraktım yeni yeni girişiyorum derslere süreç çetin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.