Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım oyunu nereden indirebiliriz....
  • arkadaşlar oyun 5 cd.Bir arkadaşa yazdığım cevabı tekrar veriyorum.Oyunun kırık olanı da kullanılır .

Ben orginal PF oyunu alıp sadece ubi com da oynuyordum.Ancak diğer hiçbir oyunu oynamamıştiım.Fakat,aslında tüm uçak oyunlarını oynıyabildiğin ,Üstelik orginal olmasına da gerek olmadığı siteyi bulana kadar .Şimdi lütfen dikkatli oku.
    1)Hyperlobby sitesini bul programını indir üye ol nik ve password istiyor yaz.Ama önce oyun programını yükleyelim.

Oyun programı Şöyle.

1) Forgotten batles 1ve 2 cd yükle krak yap çalıştır.

2)Forgetten batles Ace Expansion Pack cd ni yükle crack yap çalıştır.

3)pf+aep+fb cd 1 ve 2 yükle crack yap çalıştır.Müstakilen PF yüklemene gerek yok.

Şimdi elinde 3.0 versiyonu oluştu ama bu hyperlobby de oynamaya yeterli değil.Ubi com a gir.ordan 5 adet patch indireceksin yükseltme yamaları ve 4.04 yapacaksın oyunu
    bu patcler 3.03 100 mb lik ve 4.01,4.02,403,4,04 dür.

Bu şekilde hyperlobbyvde oynarken dikkat et oyuna girerken, 4.05 çıkar odaların bazıları, sen sadece 4.04 lere girebilirsin.
    Ubi com da orginal cd ister oysa hyperlobby de ortalam 30 odada her an
    250 ila 750 kişi birleştirilmiş bu oyunu oynuyor.

.

Selamlar
    Mehmet Vurmaz

>From: "meriÿffffe7" aytar <mericaytar2@yahoo.com>
    >To: andezitcan@hotmail.com
    >Subject: online nasıl oynarım_YARDIM
    >Date: Mon, 28 Aug 2006 04:52:55 -0700 (PDT)
    >
    >merhaba,
    >
    > ben ist'dan meriç
    >
    > online pasific fighters oynamak istiyorum.
    >
    > bilgisayarımda hem forgotten battles hem de pas.fighters yüklü
    >
    > ayrıca pas.fighters yüklerken hem stand alone hem de PF+FB+AEB yükledim fakat PF+FB+AEB bilgisayarımda açılmadı.
    >
    > online oynamak için, ubi.com ' a üye olmak gerekiyor mu ?_ ayrıca oyunlar orjinal deil,problem olur mu online oyunda
    >
    > sadece forgotten battles online oynanıyor mu,
    >
    > yardımcı olursan sevinirim
    >
    > teşekkürler meriç

• selam beyler ben 4.04m sürümünü hem ubi.com'da hem de diğer lobilerde 1 yıldan fazladır oynuyorum... ama baydı artık elin gavurlarıyla oynamak... fena değilim ve genelde tanınıyorum...nick'im: rakinroll
    fakat 4.04 de bayaa iiler var...adamlar head set ile ve saitek gibi iyi joysticklerle oynuyorlar... ayrıca uçakları iyi tanıyıp uçuş ve motor dinamiklerini baya iyi kullanıyorlar... özel klan sitelerinden ve ww2 air combat konulu sitelerden en iyi bilgilerle donanmışlar...adamlara Türkiye'denim diince baya şaşırıyorlar... nefret edenler de cabası tabiiki ... neyse ne ... biz de bir klan kuralım ve beraber uçalım derim... gelin bir bölük de biz kuralım ve beraber kapışalım ...haberlerinizi bekliyorum...slmlr
  • arkadaşım zaten böyle bir klan var web sayfası ve kendi TS kanalı bile kurmuşlar .Web sayfası;
    http://www.reflexhq.com/

lütfen girin

selamlar

uçuş nikim:freecanucka
  • Eyvallah kardeş...
  • selam cevap verin. mayday mayday! halit1508@hotmail.com
  • IL2-Sturmovik oynadım ama fazla sarmadı.Pacific Fighters çok hoşuma gitti.Videosunu izledim.Ama CD'ciye gittiğimde adam bana street fighter verin şuna deyince dükkandan kaçtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

Battousai:: , biz online warbirds takılıyoruz, 8-10 türk pilot
    olduk, aşağıdaki siteye baktın mı?

http://www.turkishgoldraiders.com/

il2 online olarak ücretli mi oynanıyor ?

saol link için
  • Arkadaşlar,

Bu joistik ayarı ile çok uğraştım .Şİmdi vereceğim adresde IL ' oyun yazarının 2006 ağustos ayında hazırladı kol ayarı var .Oyunun config dosyasına yükleniyor.
    http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=1021

selamlar
  • bence de
    quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

EN iyi SİMulatör IL-2 Serisi
  • eski başlığa yazıyorum farkındayım ama .. :D

sturmovik 1946'da uçak sürekli sağa dönüyor

-her uçakta oluyor
    -otomatik pilota alınca düz uçabiliyor
    -tüm kontrol ayarlarını ilk haline getirdim
    -joystick , direksiyon vs kullanmıyorum

bununla ilgili video 1.65 mb
    video biraz kalitesiz olduğu idare edin , 1152X864 boyutunda .

http://rapidshare.com/files/9879276/Sturmovik.rar.html

alternatif link

http://d.turboupload.com/d/1387683/Sturmovik.rar.html

• Aynısı bende de oluyor. Motoru çalıştırdıktan sonra yavaş yavaş tam güce ulaşınca uçağın arkası sağ tarafa doğru kaymaya başlıyor. Kaydıkça uçağı yön tuşları ile eski konuma getirmeye çalışıyorum. Tabi bu şekilde kalkış çok zor oluyor.

Gerçi training kısmında da buna değinilmiş. TORQUE dan dolayı sağa doğru biraz kaydığını söylüyor. Fakat bu biraz aşırı oluyor.
  • Tork etkisine göre uçak kalkışta henüz yeterince hızlanmadığı anlarda motorun dönme gücünün etkisine girer. Motor (pervane) ne tarafa doğru dönüyorsa uçak da aksi yöne doğru kaymaya başlayacaktır. Örneğin P-39 gibi çift motorlu uçaklarda 2 motor aynı yönde dönmez, birbirlerine doğru döner ve tork etkisini giderirler. Torkun üstesinden gelmek için yön dümenini aksi yönde uygun miktarda ayarlayın. Yalnız hız kazandıkça bu tork etkisinden kurutulacağınız için yön dümenini yavaş yavaş normal haline getirmelisiniz. Pistten kalkışta pek sorun yaşatmasa da uçak gemisi kalkışlarında oldukça baş ağrıtabiliyor. Dümen pedalı uçuş simülasyonlarında (hele 2. dünya savaşı dönemi uçaklarında) oldukça önemli ama ülkemizde uçuş dümeni pedallı (rudder) bir Joytick göremedim hala.
  • Yanıtın için teşekkürler. Fakat yön tuşları ile uçağı sabitlemek mümkün olmuyor. Sürekli basıp çekmek gerekiyor. Arabaların direksiyon u viraj alırken sabitleniyor ve viraj boyunca o poziyon korunabiliyor. Acaba bir joystick mi lazım bunu sabitlemek için?

Demek istedğim yön tuşları ile bas çek yapınca uçak bir an için düz bir an için hafif sağa yada sola doğru dönüyor. Tabi bu sırada kalkış çok çok zor.
  • Uçuş ayarlarında gerçekliği biraz düşürmeyi dene. Böylece simülasyonda tork, vb etkileri kapatabilirsin. Sanırım klavye ile oynuyorsun, Joysitk de olsa önce mutlaka klavye tuş ayarlarını yapman lazım. Şu ayarları yaparsan pek sorun yaşamazsın:

Rudder left: A
    Rudder Right: D
    Rudder Middle(Neutral): S

Böylece kalkışta uçak sağa çekerken birkaç kez A'ya basıp yön dümenini birkaç birim sola ayarlarsın ve uçak hızlanana kadar seni pistte tutar ancak hızlandığın anda D'ye basıp yön dümenini sıfırlamalısın.
  • -oyunda gerçekçiliği düşürünce bu sorun ortadan kalkmıyor
    -rudder ayarlarını yapınca uçak sağ üste gitmeden uçuyor ancak kendi ekseni etrafında sağa dönüyor
    -il 2 sturmovik 1946'da rudder tuşları bildiğim kadarıyla z ve x , rudderı sıfırlama tuşu shift +z veya shift + x
  • Görev bölümlerinde (quick, campaigns, vb) difficulty (zorluk derecesi) adlı bir ayar var. Orada en kısa yoldan easy'ye tıklayarak kalkıştaki tork etkisinden kurtulabilirsin. Ya da normal ayarlarda "torqe & gyro effects" ile "flutter effetcs"i kapatabilirsin. Ayrıca veridğim A, D ve S tuşları oyunun standart tuşları değildir, sol elle daha rahat kullanım açısından tuş ayarlarında bu şekilde ayarlanabilir. Flight simulator gibi sivil havacılık simülasyonlarında yön dümenini klavye tuşlarıyla halledebilirsiniz ancak Pacific Fighters gibi bir simülasyonda çok zorluyor. Yön dümeni olmadan bir uçuş hayal gibi.
  • Haklısın. Klavyeden uçağı henüz 1-2 kere kadırabildim. O da ancak Gamepad in analog controlleri sayesinde oldu. Uçak sürekli takla atıyor.
    Joystick şart gibi.

Joystick olarak neyi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 11 Ocak 2007; 10:10:09 >
  • Logitech Attack 3 modeli hem uygun fiyatlı hem de sağlam. Ayrıca analog gaz kontrolü de var ki yön dümeni olarak kullanılabilir.
  • emptyrean sen il-2 online uçuyormusun? uçuyorsan hangi joystick kullanıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.