Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu oyun hakkında bütün bildiklerimizi bilmek istediklerimizi elimizde bulunan videoları resimleri skinleri anılarımızı burda paylaşalım.Il-2 sturmovik i online oynayalım.Göklerin hakimi olalım.Alalım altımıza en sevdiğimiz uçakları özgürlüğe uçalım.Evet burası Il-2 sturmovik cilerin yeri olsun.Oyunu nasıl indiririm nasıl online oynarım gibi şikayetlerinizin hepsini cevaplarım.Katılım olursa online oyun için saat belirler hepimiz bir servera toplanır oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 13 Mayıs 2011; 19:06:59 >

• Kimse yok mu yani koca dh de il-2 sturmovik oynayan.
  • Pacific Figters'tan sonra Il2 oynayan pek bulamazsın gibime geliyor, zira kendimden örnek veriyorum :)
  • Yaa eğer oynayan varsa üstüne pacific fighters kurup merge edin online oynayalım diycektim.O yüzde il-2 sturmovik yazdım.En iyisi başlığı değiştireyim.
  • son eklenti pe2 pe3 ucakları 4.05de calışıyor

The All-Seeing Eye

bu programı indirin her sürüme göre serverlara bağlanın oynayın binlerce insan var
  • Oynardım geçen sene... Özledim kurayım en iyisi
  • ben single oynuyodum daha çok..pacific fightersda görevler bayıyodu bıraktım oynamayı..
    2dklık action için 20 dk uçak sürmek bi yerden sonra sıkıyo ama şimdi farkettim de ben de özlemişim
  • Fb+aep+pf merge yaptım şu and apatch leri indiriyorum.Patch lerde bitince online a giricem tekrar.Çok özlemişim bende.Yalnız o kadar oyunu indirmesi biraz uzun sürdü :S
  • EN iyi SİMulatör IL-2 Serisi
  • Yaw online oynuyorum ama 2 günde 2 uçak düşürebildim.Onlarda şansıma oldu.Hiç kimseyi yakalayamıyorum.Adamı takip ederken adam bi manevra yapıyo ben ne oldu ne bitti anlamadan herif arkama geçiyo ve beni indiriyo.Deli oldum.Şu oyundan iyi anlayan birileri bana yardım etsin lütfen.
  • Battousai:: , biz online warbirds takılıyoruz, 8-10 türk pilot
    olduk, aşağıdaki siteye baktın mı?

http://www.turkishgoldraiders.com/

il2 online olarak ücretli mi oynanıyor ?
  • il2 tüm seri bedava eğer il2 den yaparsanız bir klan gibi bişey gelirim bende türkler olarak
  • Il-2 clanı yok yaaa.Bende o yüzden ingiliz klanına katıldım.Adı afj.Bu da bugünkü oynadığım oyundan bir ss.Ayıptır söylemesi 4 kişi düşürdüm de
    http://img143.imageshack.us/img143/4430/il2sturmovik4sq6.jpg
  • kaan, yüklemeleri nereden yapacağım peki, nereden baglaniliyor, yardimci olur musun?

siz de warbirds e bi bakın, belki seversiniz.... mantık il2 ile aynı sanırım...
  • arkadaşlar FB+PF birleştirilmiş oyununu son 1 yıldır hergün oynuyorum.TAbiki online olarak.İnanın bu oyunu oynuyan her gece 1000 den fazla insan var.İyi bir joistick ve bilgisayar (ekran kartı ii) istiyor.Herkese tavsiye edrim.Ayrıca oyun oynarken TS team speak programı ile takım arkadaşlarınla, canlı konuşma yaparak oyuna ayrıca bir zevk ve heyecan katılıyor .Oyun zaten 18 yaş üstüne hitab ediyor .

Yeterli türk pilot yok takımı kuramıyoruz ama bugüne kadar yapılan en ii uçak simülasyon oyunu olduğu kesin.

Oyun Hyperlobby de Oynanıyor sorusu olanlar

andezitcan@hotmail.com mesaj atabilirler

UÇUŞ nikim:freecanucka

Hoşcakalın
  • andezitcan

4.05M İÇİN TAKILDIĞIN SERVER İP SİNİ VER BİR TÜRK DAHA GÖREYİM İSTERİM
  • 206.225.82.179:21000

334 th dedicated
  • joistik le ucarken cokpit görüntüsünden F6 ile geçilen yakın düşman kilitleme tuşunu seri olarak kullanmalısın bunun için ya klavyeeyihizlı yzda joistik de tuş ayarlarını ayarla.Seri geçiş yap.

İkincisi düşman takibinde hız ayarını da kullanmak gerekir.Zamanla bu melikeler kazanılıyor.

Ayrıca oyun hardware değerlerinde her joistik ayarı farklı sonuç veriyor sen en hızlı ayarı manevrayı sağlıyan curve ayarlarını da yap.Spin atmadan yapabildiğin ayarlar.

Bazı odalarda 334 ve afj gibi TS team speak programı ile takımlar yardımlaşıp oyun vuruş güçlerinide artırıyorlar.

Şimdilik bu kadar sorun varsacevaplarım

andezitcan@hotmail.com
  • Saolasın bu bilgiler çok işime yaradı yaaa.Bu arada freecanucka ben seni bikaç kez görmüştüm benim nick _Hitokiri_ ydi.4.05 patch ini bulamıyorum nerden bulabilirim acaba söyler misiniz.4.04 kullanan pek server yok da.
  • arkadaşlar ,

PE 2 4.05 kapalı cokpit de daha çok oynanıyor.AFJ ve 334 dedicated hala 4.04 oynuyor.4.05 patc i e muleden indirebilirsiniz ben öyle yapttım .İsmi ;Pe 2 Addon V 4.05 Pe-2 Emule paylaşım programından arayın .İii oyunlar

andezitcan@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.