Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim, sorunun düzelmesine bende sevindim. Umarım bir gün beraber uçarız.

İyi günler...
  • sizede iyi günler...
  • selam.ıl 2 1946 var elımde ancak orjınal degıl.onlıne oynayabılırmıyım.eger orjınal almak gerekrse,alıcagım oyun tam olarak hangısı olmalı(ıl2 sturmovıc 1946 mı?)aldıkdan sonra onlıne oynayabılmem ıcın detaylı bana anlatabılırmısınız.trackır var joyıstık pro 52 var,ancak kafa yok:) bana bı yardımcı olursanız sevınırım.hangı programı yukleyecz,patch yuklemek gerekırmı?detaylı adım adım anlatırsanız allah razı osun sonrada korkun benden savasda yanı...
  • Online oynamak için orjinal oyuna gerek yok. Sadece en son patch olan 4.09 yüklü olması yeterli olur. Tabi bir de Ultra Pack mod paketini kurarsanız oyunun tadından yenmez, mod işinin detaylarını bilmiyorsanız, tavsiyem oyunu iyice öğrenene kadar modsuz oynamanız olacaktır, 1-2 ay sonra mod yükler oyunu daha da iyi oynamaya başlayabilirsiniz.

Online oyun için 1946'nın üzerine 4.09 patchini yükledikten sonra HyperLobby programı ile çok rahat bir şekilde bir kaç tıklama ile online uçabilirsiniz. Hyperlobby'yi hyperlobby.sk adresinden indirebilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra hemen bir isim ve şifre belirleyerek oyuna başlayabilirsiniz. Kullanımı kolaydır, ama kafanız karışırsa buradan tekrar yardımcı oluruz.
  • themanyax tesekkur ederım cewabın ıcın,oyunu offlıne cok defa oynadım hemen hemen 2 senedırde var bende.ancak onlıne oyun bu aralar bı sardı benı,bu sayede tekrar ucmak ısdedım.eger orjıal gerek yoksa oyunu suan bende kurulu.bı ızah edersen onlıne ıcın yapmam gerekenı sevınırım belkı beraber ucarız.
  • Öncelikle 4.08 ardından 4.09'a update etmelisin oyunu, ondan sonra UltraPack 2.1 mod paketini indirip kurun, hoşunuza giden modları etkinleştirdikten sonra hyperlobby.sk adresinden hyperlobbynin client'ini indirip kurun, kurulum yaptıktan sonra program aracılığı ile kullanıcı adı şifre oluşturduktan sonra mevcut serverlara bağlanarak uçabilirsiniz...
  • allah razı olsun kardes.sımdı kı baglantım yavas.aksam evden bu programları ındırıp kurmaya calıscam ınsallah olur.olursada olmasada burdan yazarım.kal saglıcakla.
  • Yamaların boyutu biraz fazla olabilir 400 mb. gibi. Ultra pact mod sanırım 3gb civarı idi. Ama değiyor oyuna ya...
  • bu ultrapcak modu ne ıse yarıyor,oyuna mı kuruluyo buda.?
  • Bir sürü modun karışımı, genelde texture dosyaları yani, görüntüyü güzelleştirdiği için çok büyük boyutu, bazı gerçeklik olaylarıda katıyor oyuna, sesleri değiştiriyor, bulutların görünümünü çok daha güzel yapıyor ve hava olaylarını ve tirbulansları çok güzel bir hale getiriyor, motoun tork gücünü dengeleyip yükselme alçalmalarda daha bir gerçekçilik hissi uyandırıyor. Uçakları gerçek hallerine daha çok benzetiyor. Bence olmazsa olmazıdır...
  • RAKİNROOL UP 2.1 PAKETİ İÇİN VERDİĞİN GÜNCELLEMELERhttp://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html BU ADRESTEKİ LİNKLER DEĞİL Mİ.TEŞEKKÜRLER
  • Mirror #1

Part 1 - UltraPack201_Client.exe

Part 2 - data2.cab

Part 3 - data3.cab
    ŞEKLİNDE OLUYOR
  • Evet o adreste ama 2.0'ın üzerine kurulan da var direk 2.1 full sürümde. Siz hangisini indirmek istiyorsunuz?
  • 4.08 kurdum kurulumu kolay ıdı.4.09 rar dısyasından cıkardım ve setup dosyası olmadıgı ıcın butun dosyaları ıl2 sturmovıc ıcıne yapısdırdım.buraya kadar dogrumu bılmıyorum.ultrapack dosyasını bulamadım.eger lınkını verırsen sevınırım.daha sonra hyprlobby kurdum bu sıtede bıde kayıt acdım.hyperlobby tıkladıgımda ıl2 sturmovıc ıcın connect oluyorum ama serverlar bombos.4 veya 5 mıssıon yerlerı var hepsıde bos.acaba hakkatten kımse olmadıgı ıcınmı bombos.?yoksa kurulumda yanlıs bıseymı yaptık.4.09 kurulumu dogrumu acaba.adım adım yardımcı olurmusun.bende xfıre programıda var ordan gırmeye calısıyorum.yabancı serverlara baglanıyorum oyunada gırıyo ancak sankı 4.09 ıle ılgılı bıseylerın hatalı oldugunu soyluyo ve gırmıyo.dedıgım gıbı hyperlobbyde ıse serverlar bos gıbı.enteresan ama dıger oyunlar ıcınde serverlar bombos anlayamadım.
  • Oyunu çalıştırınca yükleme yaparken hangi versiyon olduğu yazar sol alt köşede. Ultrapack'ihttp://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html adresinden indirebilirsiniz. Dikkat edin iki çeşidi var. Biri direk 2.1 full, diğeri 2.0'ın üzerine kurulan yama. Yaklaşık 3.5 gb'lık bir yama olması lazım, 7-8 partlı.

Hyperlobby'i kurduğunuzda

Aşağıdaki gibi sağ üst tarafta IL2 Sturmovik 1946 seçili olacak ve sol taraftaki Game In Progress kısmından hazır olan serverlara katılabilirsiniz.

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

Girmek istediğiniz servera tıklayıp Join derseniz oyun otomatik olarak açılıp servera bağlanacak. Bir üst seçip uçmaya başlarsınız ardından.

• aynen dedıgın gıbı sag ustte ıl2 sturmovıc yazıyo connect oluyorum ancak game prograssıve bombos.ultrapack yenı ındırıyorum.acaba 4.09 dogrumu yaptım.cunku bu dosya wınrardan cıkardım ama kurulum yapılcak bı setup dosyası yok bende butun ıcındekı dosyaları oyunun ıcıne kopyaladım.
  • oyun 4.09 tamam yuklemede hata yok alt kosede oyle yazıyo.orda sorun yok.ya hyperlobbyde kımse yok yada ultrapack daha yuklemedım onunla alakalı bıseymıdır.
  • Valla şimdi bakıyorum. Serverlar dolu sayılır. 5-6 serverda 20 kişiden fazla insan var...
  • nebılıyım yaa.bende cıkmadı.acaba hyperlooby mı yanlıs kurduk.bende suan hyperlobby 4.2.3 kurulu.acaba ultrapack kurulamadıgı ıcınmıdır.sanmıyorum oyle olacagını ama.nerde hata oldugunuda anlayamadım.kusura bakma ya senınde kafanı yorduk.ama suu yapamasamda yazık olcak bu kadar urasdık saatlerce.
  •  Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

Game In Progress Kısmında sarı kareye aldığım yer, serverların kaç kişilik oldukları ve o anda kaç kişinin oynadığını gösterir. Mesela ilk baştaki 4.09 serveri 17 kişilikmiş ve o an 15 kişi oynuyorumuş. Bu rakamların yüksek olduğu serverlara girerseniz, daha fazla kişilerle uçarsınız...
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.