benım acdıgım hyperlobbyde hıc server yok,hıc kımse yok,gameprograssıve ıcı bombos oda falan sarı ısaretlemıssın benımkınde ıcınde bısey yok.kac kısı oynadıgını bırak kackısılık oldugunu belırten bısey de yok.kımse chat yapmıyo kımsenın ısmı cısmı yok yanı bombos heryer.acaba burda sunucular veya serverlar dıye bı tus varda ben onumu calısdıramıyorum varsa nerdedır.
yoksa burası paralımı yahu.
Yanlış oyunun serverına girmiş olabilirsiniz. Oyun seçerken "IL-2 Sturmovik 1946"nın seçili olduğundan emin misiniz? Sağ üst köşede yazar.
ewet emınım.orda bı hata yok.oyunların hepsı cıkıyo ıl 2 1946 secıyorum connect dıyorum baglanıyo ama kımsecıkler yok.hatta baglanırken ucak motor sesı cıkıyo.acaba dıyorum paralımı dır bu ıs.ben para mara odemedım yanı.
Yok herhangi bir ücreti yok ama ilginç bir sorun, bağlantıda sorun yok eminsiniz değil mi?
Alt tarafta ortada bulunan chat kısmında yazan birşeyler var mı? Çünkü üye olurken e mail adres doğrulaması istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Orada ne yazdığını buradan yazabilir misiniz?
uhh be sonunda meger o chat bolumunde parola ıle maıl adresı ısdıyomus.ah salak kafam neden okumam kı sankı cıkan yazıları.valla buraya kadar saol kardes.sımdı bırıne baglanıyım bakalım neler olucak.
hımm sımdı ultrapack lazım cunku serverların hepsı ultrapacklı galıba.sımdı dostum son bıde su ultrapackı bı kurdur banada bu ısı halledelım.ultrapack ındırırken ınstal yapıorum ancak boyle cd ısdıyo anlayamadım.daha saglam bıyer varmıdır bu ısı kurucak.
Ultrapack'in tamamını indirdiniz mi? 9 link var yaklaşık 3.5 gblık dosya...
Bunların hepsini indirip exe'yi kurduğunuz zaman zaten direk oyunun üzerine kurulacak. Kurduktan sonra da masa üstüne modları açıp kapatabileceğiniz bir program kısayolu oluşacak, oradan açmak istediğiniz modları açıp kapatabilirsiniz...
dostum artık bu ultrapack ıde yarın hallederım.sanada cok zahmet verdık allah razı olsun.ınsallah gerı kalanıda hallederımde deger bu ugrasa.buraya kadar hallettık bundan sonrası kolay olur ınsallah.ıyı geceler sıze.takılırsam tekrar burdan yardım ısderım.saol hersey ıcın.
Eğer daha önce modsuz oymadıysanız, modla oynayınca aradaki farkı gerçekten çok açık bir şekilde hissediyorusunuz.
Ufo gibi uçak yapmış almanlar.Ben çok o kadar uçupta saçma bir hata yapıp da düşüyorum ya ona sınır oluyorum telefon çaldı bakıyım dedim düşürmüşler
Kaç senedir uçarım, uçmadığım pek nadir uçak kaldı diyebilirim, avcılardan en çok FW 190 D9 hoşuma gidiyor, bombardıman uçaklarından da JU 87 ss ve HE111H3.... En çok uçtuğum uçak HE111'dir...
Bende en çok H111leri sevdim bombardıman uçaklarına bayılıyorum
Rus uçakları da çok iyidir, özellikle Yak ve Mig serileri.... Hız konusunda Jopon uçakları çok iyidir, ama zırhsız oldukları için çok kolay düşüyorlar.
H111lerden keyif alıyorum ben çok güzel uçaklar uçması zevkli
Valla benim uçmadığım pek uçak kalmadı, amerikan uçakları var onlarıda sevmiyorum yoksa onlarla da uçtum ama az...
evet bende pek ısınamadım yanki uçaklarını b-17 mi ne vardı onlarıda seviyorum ama h111 en iyisi junkersler de
Polikarpov I-153P 1939
Harika bir uçak, cephane kapasitesi çok yüksek, çift kanatlı olması nedeniyle aero dinamiği harika, resmen süzülüyor, çok ani manevraları bile rahatlıkla alıyor, tek olumsuz yanı motoru çok güçlü değil, ama çoğu üst modeline rahat kafa tutabiliyor...