Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ultrapack 2.01 yükledim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
    Masaüstüne 3 kısayol attı. JSGME olan sanırım modları açıyor.
    Fakat onun bazılarını da açınca oyunun dili değişiyor.Sanırım Rusça oluyor ve bazı kontrol tuşları (+,- motor gücü tuşları gibi) çalışmıyor.
    JSGME (ekteki resimden) birşeyler yapmaya çalışıyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.
    Dahası mod ne oluyor onu bilmiyorum.Oyuna gerçekçilik mi katıyor yoksa Counter striketaki gibi yeni oyuncular mı ekliyor.Biraz açabilirmisiniz.
    Zahmet olmazsa "themanyax" Arkadaşım bu Ultra Pack nedir, ne işe yarar, Nasıl kullanacağım biraz anlatabilirmisin.
    Bide tekerlek Freni klavyede hangisi oluyor."B" tuşu diyor ama işe yaramıyor.Uçak gemisinden kalkış sırasında baya sorun oluyor.
    Otomatik pilota atıp hemen çıkarıp öyle kalkış yapıyorum.
    Bu tuşları değiştirme olanağımız varmı.
    Cevaplariçin şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 18 Haziran 2010; 22:18:21 >

• Sisteminizi yazabilir misiniz, ekran kartı ram miktarı ve işlemci özellikle. Ondan sonra ben size açmanız gereken modları söylerim..
  • Sistemim:
    İntel D 930 (3.2 GHZ) (İlk çıkan İntel çift çekirdekli işlemciler ailesinden, 4 yıllık oluyor)
    Kingston DDR2 533 MHZ 1GB Ram
    Winfast PX 6800 LE 256MB 256 Bit Ekran Kartı.
    WinXP pro Service Pack 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 18 Haziran 2010; 23:34:16 >
  • Hocam sisteminiz pek iyi değil, tavsiyem mod işine girmemeniz, özellikle ekran kartı ve raminiz sizi çok zorlar yoksa....

Ama şunları etkinleştirebilirsiniz.

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya
  • Teşekkürler Hocam.Bizde şimdilik böyle idare ederiz
    Bide tekerlek Freni klavyede hangisi oluyor.Hand Brake "B" tuşu diyor ama işe yaramıyor.Uçak gemisinden kalkış sırasında baya sorun oluyor.Motor gücü 110 yaptığım halde Bi türlü uçağı hareket ettiremiyorum.
    Otomatik pilota atıp hemen çıkarıp öyle kalkış yapıyorum. Ne "B" tuşu nede "H" yani Hook tuşu çalışmıyor. Neden olabilir?
    Bu tuşları değiştirme olanağımız varmı.
  • Ayarlardan attacht detacht plane diye bir seçenek olması lazım, ona bir tuş atayın, motor yeterli ısıya ulaşınca tam gaz verin ve kancaları bırakın sonra uçmanın keyfine varın...
  • arkadaşlar ıl-2 bölümü açıldı kendi aramızda ıl 2 turnuvaları düzenliyorum. hepiniz davetlisiniz.

http://www.forum.turnuval.com/il-2-sturmovik-1946-ilk-turnuva-t83641.html?p=793135#post793135
  • selam arkadaslar ben yeni katıldım ve IL-2 yi online oynamak istiyorum ve bende 4.08 var bu yüzden oynayamıyorum bana en kısa zamanda 4.09 u bulabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarr
  • hocam cokk sagol yhaa deliriyoordum bulamadım diye yhaaa bunda sorunsuz olur demiii online
  • yalnız bide burada hangisi indireceğimm bundada yardımcı olursan cok sewinirimm
  • Oyununuz ingilizce ise 4.09 English/International version: başlığındaki herhangi birini indirebilirsiniz.
  • coook teşekkür ederim arkadasımmmm cook saoll
  • arkadaşlar otomatik güncelleme seçeneği lan paket için indirme adresi http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,2088.0.html burasımı yada bu paketler m i
  • yani bunlarmı : Mirror #1

Part 1 - UltraPack201_Client.exe

Part 2 - data2.cab

Part 3 - data3.cab
  • evet o ama 2.0'ın üzerine kuruluyor o bilgin olsun...
  • daha önce il2ultrapacht2 yüklemiştim ultra pacht 2.01 program files da oyunun bulunduğu klasör seçilerek yüklenmeyecek mi. yada kendi otomatik olarak yüklüyormu . birde yüklemeyi yapabilirsem otomatik güncelleme yi nasıl yapacağım .teşekkürler
  • il2 de bomba egitim bölümünde bomba atarken adam mercekle atiyordu o mercegi nasil acicaz
  • 4.10 hala çıkmadı. Ne güzel çalışmaları izliyordum her hafta yayınlıyorlardı gelişmeleri. 2-3 aydır hiç ses seda yok. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ne zaman çıkacağını bilen var mı?
  • Yapımcı, forumda da belirttigi gibi şu an için belirli bir tarih yok. Bizde bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.