Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara tahmini çıkış tarihlerini ve hatta 4.11 ve 4.12 nin çıkış tarihlerini bile her hafta yazıyorlardı. SOW (Storm of war; oleg maddox 'un yeni simi) daki yenilikler geliştirmeler de aynı şekilde. Ama bir yerde bant koptu. Şu an sessiz bir bekleyiş var...
  • Bu oyunun storm of war isimli yeni bir türü çıkacaktı, haberiniz varmı acaba?
  • Sow ile ilgili gelişmeleri mission4today adresinde haftalık olarak görebiliyordunuz fakat şu an ses seda yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Sow ile ilgili gelişmeleri mission4today adresinde haftalık olarak görebiliyordunuz fakat şu an ses seda yok...

Çok büyük beklentilerim var SOW dan
  • Aynen...

Verdiğim siteye girip bakarsan birçok özellik veya grafik ile ilgili yazılar, resimler ve videolar var.
  • Aylardır aynı görüntüler var, sanırım ara verdiler yapıma...
  • Eğer iptal olsaydı, duyururlardı. Sanırım tahmin ettiğimizden daha da uzun sürüyor yaptıkları iş...
  • il-2 yi o kadar benimsedim ki, sow çıktıktan sonra bile oleg maddox'un yapmasına rağmen uyum problemi yaşayacakmışım gibi geliyor :)
  • quote:

il-2 yi o kadar benimsedim ki, sow çıktıktan sonra bile oleg maddox'un yapmasına rağmen uyum problemi yaşayacakmışım gibi geliyor :)

hakikaten öyle il2 efsanedir benim için umarım sow ondan daha iyi olur
  • Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Wings of prey gibi çıkmasında...
  • quote:

Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Wings of prey gibi çıkmasında...

İnanın benim de korkum o... Gerçi Il-2 veritabanı ile next gen grafikleri karıştırıp verirlerse, zaten muhteşem olan simulasyon kusursuz olacaktır diye düşünüyorum. 3 Adet 40c7000 ile eyefinity düzeneği hazırladım
  • O düzeneği Sow için bekletmeye gerek yok ki :)

il-2 simulasyon konusunda gerçekten muhteşem daha fazla ne eklenebilir bilmiyorum; detaylardan başka. Türe veya oynanışa herhangi bir yenilik getireceğini sanmıyorum. Ama 2-3 video hatırlıyorum da, görüntüler gerçekten çok iyi. Grafik detaylar mükemmel.

Beklediğimize değsin. Başka bir şey istemem.
  • Merhaba arkadaşlar.
    1 haftadır takip ediyorum baya bi özendim bugün gittim Logitech Freedom 2.4 aldım. Şimdi sizinle oynamak için neler yapmam hangi patchleri indirmem gerekiyor. Eğer joystick ayarları varsa onları da söyler misiniz?
  • En son patch 4.09, mod olarak da en son Ultrapack 2.1 çıktı. Birkaç sayfa geride her ikisininde hem linklerini hem de nasıl kurulduklarını bulabilirsin. İnternet üzerinden oynamak için acele etme. Biraz kendini geliştir ardından net üzerinden nasıl oynanacağını buradan anlatırız. Çünkü gerçekten çok profesyonel pilotlar var nette. Çok canın sıkılır...
  • Peki direk son patchi yuklesem sorun olmaz değil mi? Ve bu 2sinden birini ilk yuklesem bisey degisir mi?
  • 4.9 aslında 4.8'in üzerine yükleniyor. Bu patchler oyundaki anormallikleri ve hataları düzeltiyor. Ultrapack ise bir sürü modlardan oluşan bir paket içerisinde oyunu geliştiren dokuları yenileyen sesleri duzenleyen sayısız mod var. IL2 nin olmazsa olmazıdır yani... Zaten modsuz ve modlu oynayınca aradaki farkı çok rahat hissedersiniz...
  • elindeki il2 1946 ise 4.7 yüklü halde kurulur sen 4.8 sonra 4.9 kurarsın ultra pack sadece 2.1 indirip kurabilirsin
  • Tamam teşekkur ederim.
  • @ ImperioN :

Sabır gösterip cephaneniz bitmeden 2-3 uçak düşürünce gerçekten zevk almaya başlayacaksınız. Ama biraz yetenek ve bolca sabır lazım.

İyi uçuşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 8 Kasım 2010; 11:33:29 >
  • Simulator sayfasında bu oyunun gözden kaybolmasına izin veremem Ustalar 1947 üzerine kurulacak yama vs şeyleri sırasıyla yazarlarsa topic hareketlenir. SOV bekliyoruzzz
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.