Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hyperlobby ile il-2 ayrı şeyler hyperloby oyunu multi oynamak için.önce il-2 yi kurmak gerekiyor.ama onunda modlarınıda yüklemelisiniz.değilse serverlara bağlanamazsınız.il-2 yi o sistemle oynarsınız ama tabi görüntü kalitesini düşürmeniz gerek.gerçi ben 22 inç ekranda 1280x8oo oynuyorum orası ayrı.modları yükledikten sonra jsgme diye bir program daha var onuda yüklemek gerekiyor server modları aktifleştirmek için.

www.eagleturk.com dan daha detaylı bilgilere ulaşabilrisiniz.ayrıca orda konuda uzman arkadaşlarda size yardımcı olabilirler
  • Her server mod istemiyor, mod yüklemeden de oynayabileceğin onlarca server var. Il2 1946+4.08+4.09 yeterli.
  • il2 kurup sadece 2.01 modu yüklesem hyber lobide tüm servırlarda oynayabilirmiyim. teşekkürler
  • birde arkadaşlar HyperLobby 4.2.11 kurdum fakat
    HyperLobby de forgettın battıls diye bir seçenek vardı bu görünmüyor HyperLobby de. online oynamak için daha önce rakinroll kardeşim bana forgettın battıls ı işaretlemem gerektiğini söylemişti. bu durumda oynayabilirmiyim.
  • arkadaşlar çok soru sordum amahttp://www.gamershell.com/ adresinden 4.09 pach için gerekli linki verebilirmisiniz arkadaşlar.
  • il2 1946 yı kurdum üstüne 4,08 ve 4,09 pach larıda yükledim.halen hyber lobide oyuna girdiğim zaman 4.09 pach istiyor.neden acaba.birde hyberlobide oyuna girdiğim zaman windows güvenlik duvarı sürekli engelliyor.engellemeyi kaldırır sam bir sorun olmaz değilmi ?
  • www.eagleturk.com adresinde foruma girersen her türlü yardımı alırsın.
  • arkadaşlar hyberlobide online oynamaya başladım.fakat diyer uçaklar beni görmüyor.diyer uçakları vurup düşürdüğüm halde benim düşürdüğüm yazmıyor(enemy aircraft gibi).bunun dışında hiçbir sorun yok.bu sorunu nasıl çözebilirim.egle turkte bir arkadaş invinsible plane olmussun diyor.bu durumu nasıl düzelte bilirim teşekkürler
  • Serverin kabul etmedigi modlar etkin olabilir, server infosuna bakip hangi modlara izin verdiklerini ogrenin, yasak olanlari etkisizlestirin. Sorununuz hallolur sanırım.
  • themanyax bende 4.09 mod yüklü il2 kurdum üstüne 4.08 ve ultra pach 1.08 kurdum.böylece oynayabildim hyber lobide.oyun yüklenirken 4.09 mod yüklü görülüyor.oyuna giriyorum hiçbir sorun yok başka ne olabilir acaba
  • il21946 temel, 4.08m resmi eklenti (patch), 4.09m ise en son çıkan resmi eklenti (patch). Bu üçünü ard arda kurarsan oyunun "MOD"suz yani orijinal (açılışta sol altta yazdığı gibi 4.09m sürümlü) haliyle son sürüme güncellenmiş demektir.

"MOD" ise Ultr@pack adı verilen ve birçok mod paketini birleştiren özel mod sürümü veya senin ayrıca eklediğin dosyalardır. Resmi değildir ve her server mod kabul etmez. Bazı serverlar ise sadece info kısımlarında yazan modlu sürümü kabul eder. Bazı serverlar ise ister orijinal (Stock 4.09m) ister modlu gir kabul eder.
  • rakirool ve the manyax arkadaşlara çok teşekkür ederim.hyber lobide diyer uçaklar beni görmüyordu.dün hyber lobide war coulds serverinde bizimkilerin serverine girdim ve turk_ meviric arkadaşımla bir test yaptım .oyuna girdim ve arkadaşlar beni görmediklerini söylediler. neyse ülke logosu seçmediğim için olmuyormuş.lutfafeyi seçtim ve sorun kalktı.buradan eagle türk teki arkadaşlara teşekkür ederim.
  • şimdi diyeceksiniz ki bu arkadaşta ne kadar çok soru soruyor.affınıza sığınarak soruyorum birde hyber lobide yaptığımız skorları nasıl görebilirim. teşekürler.
  • simulasyom budur diyerek up yapıyorum
  • SOW ile ilgili yeni bir site açıldı arkadaşlar:

http://airwarfare.com/sow/

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 29 Kasım 2010; 18:50:52 >
  • arkadaslar cok fazla arastiramadim ama il-2 sturmovik 1946'da yapay zekaya verilen komutlardaki formasyon cesitlerini ve sekillerini nereden ogrenebilirim?

onceki sayfalarda geciyorsa kusura bakmayin, dedigim gibi cok arastiramadim. sagolun simdiden.
  • Oyun içerisinde Tab ile komutlara girersen (lider iken) sana bağlı kol uçaklarını seçerek Formation altından komutları deneyebilirsin. Formasyon resimlerini ise Google aracılığı ile isimlerini yazarak bulabilirsin.
  • Bf-109 Gustav serisi savunma manevra kayıtları:

http://www.dailymotion.com/video/xfz7ej_bf-109-gustav-defensive_videogames
  • SOW ile ilgili güncelleştirmeler devam ediyor:

http://www.mission4today.com/index.php?name=Pro_News&aid=420
  • Çok yavaş . İndirsemde bir an önce oynamaya başlasam .

Bide bu oyunda Ju87 ve messerschmit gibi uçaklar var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.