Serverin kabul etmediği modlardan herhangi biri etkin olabilir. Server açıklamalarından hangi modlara izin verilip verilmediğine bakın, ardından mod switcher ile sizdeki etkin modları karşılaştırın.
Banlanmışsın sanırım. Forumuna git ve banı kaldırmalarını iste.
themanyax kardeşim bomba nişanganın nasıl kullanıldığını bana daha önce anlatmıştın.neyse yüksekliği ve hızı ayarladım fakat şu ileri bakma tuşları olan Increase Sight Distance Decrease Sight Distance nasıl kullanılıyor. örneğin 2000 metrede ve 350 km hızdasın bu durumda Increase Sight Distance Decrease Sight Distance tuşlarına bastığında çıkan elevation kaç deg olmalı ?
merhaba arkadaşlar bende ıl2 sturmovik oynuyorum. ama 1946 değil. onlıne oynamak için neler yapmam gerek.
öncelikle 2.0 ultra pach var onu kur. bu adresten indirebilirsin 9 part halındehttp://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=1536.0 .bunu il2 stormovik üstüne kuruyorsun .daha sonra kurulum bittikten sonra JSGME.exe diye bir kısa yol oluşuyor. ordan serverların istediği modları etkinleştirerek online oynayabilirsin
Ozisay, yanlış bilgi veriyorsun.
yahu arkadaşlar bu oyun hakkında pek bigim. özellikle terimler hakkında da bilgim yok birşeyler sormak isterim. mesela kalkışlarımda problem olmuyor ama inişlerde çok problemim var. zıplaya zıplaya iniyorum. çoğundada çakılıyorum tabiki.hava fireni diye bir şey duydum. bu hangi tuş oluyor acaba.ben 109 kullanmaya çalışıyorum.manevralarda sürekli kontrolü kaybediyorum. bunun sebebi ne acaba. birde radiayörü ne zaman açmak veya kapamak gerek bilgisi olan varmı.(muhakkak vardır da)
Pilotluk konusunda çok başlardasınız anlaşılan, tavsiyem önce oyun içindeki eğitim vidyolarını izlemeniz olacaktır.
ben öyle yapmıştım oldu
Ultra Pack sadece IL-2 Sturmovik 1946'nın üzerine kurulur. Arkadaşın bahsettiği ise normal IL-2 Strurmovik.
Bu kaçıncı defa yazılıyor bilmiyorum ama sabredip de önceki mesajları okumayan arkadaşlara son bir kez daha cevaplıyorum:
Önce il2 1946 sturmoviki yükle. Ardından sırasıyla patchleri kur ve en son UP2.01'i yükle. Ancak bu şekilde online modlu veya modsuz serverlara girebilirsin. Oyununuzun sürümü il2 1946'dan eski ise mod kurmanızın bir anlamı yok çünkü hiçbir online servera giremezsiniz. Oyunun son patchi 4.10' dur.
teşekkür ederim arkadaşlar. evet bu işin başındayım daha.sanırım 1946 alsak iyi olacak.
yeni oyun gelince geri dönücem
arkadaşlar torpilleme nasıl yapılır.torpil atarken kural nedir.hızımız ve yüksekliğimiz ne olmalı
Ben 40-50 metre yükseklikten mümkün olan en yüksek hızda atıyorum.
Çok ilginç bir olay daha var ne kadar gerçekçi bilmiyorum; normal bombaları torpidoya benzer şekilde su üzerinden sektirerek hedefe çarpmasını sağlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
yeni oyun gelince geri dönücem
evet sonunda geliyor 25 marta tarih verdiler ayrıca oyunun ismide değişti konuyu açtım bekleriz
EVET CİRM.BEN DEDİĞİN GİBİ TORPİLİ BIRAKIYORUM AMA TORPİL SUDA İLERLEMİYOR VE BİR UYARI ÇIKIYOR EKRANIN SAĞ TARAFINDA TORPİL SUDA BİLOKE OLDU Gİ Bİ BİRŞEY. İNGİLİZCE BİR UYARI TABİİİ
ultrapack kullanıyorsanız realistic torpedo fuse yada ona benzer bir mod veya ayar vardı diye hatırlıyorum. büyük ihtimal ondandır. isterseniz stock il-2 de deneyin. o kadar da zor birşey değil çünkü.
bu arada araştırdım, skip bombing (suda bomba sektirme) gerçekten de varmış.
Merhaba arkadaşlar, yılbaşı indiriminde steam'den 4 dolara IL-2 Sturmovik 1946 aldım ama ben bunu Wings of Prey gibi sanmıştım. Yani oyuna girdim ama Wings of Prey gibi yönetemedim uçağı. biraz bilgi verecek birisi var mı?
IL-2 Sturmovik 1946 gerçek bir simülasyondur, Wings of Prey ise tamamen bir arcade. Tavsiyem ilk önce oyunun içindeki eğitim vidyolarını izlemeniz olacaktır. Temel kavram ve terimleri öğrenmiş, uçağın kontrollerinin nasıl oldugunu anlamış olursunuz. Ayrıca Joystick'iniz yok ise çok zorlanacağınızı söyleyebilirim.