Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu engellemenin yolu yok sağa yada sola doğru kayar kalkışta onu rudder left right tuşuydu sanırım ayarlayarak hizada tutacaksın
  • teşekkürler arkadaşım.bu durum uçak gemilerinden kalkışlarda sorun oluyor. onun için sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozisay

birderde arkadaşlar uçağı kaldırırken sağa yada sola doğru dönüyor.bunu engellemek için kontrollerden hangi tuşu atamam lazım

Gerçekçilik ayarlarında gyro drift 'i kapatırsanız dönmez.
  • arkadaşlar biz ev arkadaşımla multi oynayalım diyoruz.. bütün ağ bağlantılarını iptal edip sadece 2 makina arasında kabloyla bağlantı kurup oynayabildik ama biz istiyoruz ki odadan odaya normal ev içinde internete çıktığımız ağı kullanalım.. beceremedik... hyperlobby'de oyun kuruyorum, arkadaşım görüyor ama bağlanırken time out hatası veriyor. ama ikimiz birden başkasının kurduğu oyuna girebiliyoruz, öyle de ilginç yani.. sözün özü, var mı aklınıza gelen bi çare?
  • hyperlobby'nin tcp/ıp bağlantısını desteklediğinden emin misiniz?

yada hyperlobby 'den size özel 2 kişilik şifreli server açın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

hyperlobby'nin tcp/ıp bağlantısını desteklediğinden emin misiniz?

yada hyperlobby 'den size özel 2 kişilik şifreli server açın?

ilk söylediğinizin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama denediğim şey zaten 2 kişilik (şifre de koyuyorum) bir oyun. ben kurup oyuna giriyorum. arkadaşım hyperlobby listesinde oyunu görüyor, join diyor.. oyun yükleniyor fakat connection bölümünde malesef time-out hatası veriyor.

aynı modemden internete çıkıyor olmamızla alakalı bir şey olabilir mi acaba? 2 kişi oynamak istiyoruz çünkü biraz online oynamaya alışalım istiyoruz. ben biraz daha deneyimliyim arkadaşa göre ama single player'da... biraz dogfight biraz formasyon takılalım istiyoruz..
  • Bu adreste benzer bir sorun var, profesyonel cevaplar verilmiş:

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7797
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Bu adreste benzer bir sorun var, profesyonel cevaplar verilmiş:

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7797

biraz baktim.. gayet basarili sekilde anlatmislar.. sen de cok sagol.
    haftasonu deneyecegim.. biraz idman yapalim da buralarda haberlesir, birlikte ucariz belki

• Rica ederim Ferto,

İşlerimden dolayı uzun zamandır uçamıyorum, birlikte uçmak çok güzel olur. Ben de unuttum sayılır. Pratik yapmış olurum.
  • evet Cirm arkadaşımızın dediği gibi skip bombing (suda bomba sektirme) harbiden de varmış. Ben bizzat biriyle oynarken görmüştüm. Resmen suda sekip gemi...vs gibi su araçlarını vurabiliyor. Çok güzel bir oyun. Saygılarımla...
  • baraj ve su setleri için kullanılıyor müttefikler alman hidroelektrik santrallerini vurmak için kullanmış

• Fazla yüksekten atılırsa mesela 200 metreden falan sekmeyebilir demi?
  • Evet WindsTalker26 dediğiniz doğru, fazla yüksekten atılınca olmuyor. mümkün oldukça hızlı gitmeli ve doğru açıda yere paralele yakın atmanız gerekiyor.
  • peki o arkadaşımızın paylaştığı videolarda veya o dönemki uçaklarla ne kadarlık bir hız yaparak o sektirme işlemini yapabiliyolar? Bide o mesafeyi gözle mi ayarlıyorlar yoksa belirli bi kordinatlarla mı yapıyorlar?
  • Bombardıman yada avcı, her uçağın kendine has hızı olduğu için tek bir cevap vermek mümkün değil. En doğrusu, olabilecek en hızlı şekilde gitmek ve biraz antremanla uzaklığı kestirip bombayı bırakmak.
  • Yeni patch (4.10 ve yaması 4.10.1) ve sonrası, yere çok yakın iken skip bomb (bombayı bıraktıktan sonra yerde ya da suda sektirerek hedefi vurmak) veya belirli bir yüksekliğin altında iken bombayı bırakmak işe yaramıyor. Bomba en az 2 sn havada kalmak zorunda, aksi halde patlamıyor.

Eğer dive bomb (dalarak bombalamak) yapmak istiyorsanız, bombayı en az 2 sn düşme mesafesinden bırakarak hedefi vurmayı çalışmalısınız.
  • Bunu hiç fark etmedim, genellikle UP 2.01 ile uçuyorum. o da henüz 4.10.1 'e yükselmedi sanıyorum.
  • ya arkadaşlar bu it dalaşında 109 larda hangi silahları kullanıyorsunuz.108 gunpod haricinde uçak düşürmek çok zor.
  • gözümüz aydın; 4.11 geliyor:

http://mission4today.com/index.php?name=Pro_News&aid=452

:)
  • diğer gözümüz de aydın olsun; ultrapack 3.0 geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.