Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelsin ultrapack ya, ultrapack 4.10.1 ile uyumlu değil oynayamaz olduk netten oyunu.
  • arkadaşlar bende slovakia_winter haritası yüklenirken aşagıdaki gibi bir hata veriyor. bende ultra pach 2,01 ve 4,101 mod yüklü. yardımalrınız için teşekkürler

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya
  • benzer bir hatada, farklı bir harita yükledikten sonra sıkıntı cozuluyordu .denediniz mi?
  • evet doğrudur cirm. fakat ben bir serverde (skies of valor ) oynadığım için servır bu haritada oyun açtığında oyuna giremiyorum.hani online oynamasan sorundeğilde. sürekli hyper lobiye takıldığımdan bu servırda slovakia haritası yüklendiğinde oyuna giremiyorum. oyüzden bu problemi çözmek istiyorum yardımlarınız sayesinde. teşekkürler
  • Aslında 4.101 de bu sorun düzeltildi diye hatırlıyorum ama? oyunu single modda farklı bir haritada açtıktan sonra, ana menüye döndüp, daha sonra alt-tab yapıp hyper lobbyden tekrar girmeyi deneyin?
  • arkadaşlar yukardaki slovaki/load_winter.ini hatası çözüldü. nedeni benim yüklediğim 4.09 modu beta sürümüymüş (294 mb). tam sürüm değil yani. oyüzden bu harita hata veriyordu. neyse oyunu silip tekrar yükledim ve üstüne 4.08 ,4.09, 4.10, ve 4.101 modları tekrar yükledim ve oldu. gerçi 4.08 ve 4.09 yüklediğimde düzelmişti.

burdan eagleturk. com sitesinden yardımcı olan arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim
  • aşağıdaki linkte bütün patch lerin birleştirilmiş hali mevcut il2 1946 yükledikten sonra bunu yüklemek yeterli olacaktır baya kolaylık sağlıyor tarafımdan denendi sağlam çalışıyor içerdiği patcler şunlar 4.08 - 4.09m+skins - 4.10m - 4.10.1m

MEGAPATCH

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=4088

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 24 Nisan 2011; 17:50:58 >
  • sağol onurk
  • arkadaşlar aşağıdaki sorunların çözümü varmı . yoksa servırdan mı kaynaklı

• Banlanmışsınız, forumlarından banınızı kaldırmalarını isteyin.
  • themanyax dediğini tam anlamadım. banlanmıssınız derken bağlandığım servırın sitesine girerekmi yapacaz.eğer serverden se banlanma olayını nasıl kaldıracağız.

bu arada hyperlobby takılıyormusun. hangi servırlarda uçuyorsun ?
  • ben 4.10.1 de b 17 ve bazı bomberları kullanamıyorum dıştan gösteriyor cockpit içi yapamıom. bunun için patch varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozisay

themanyax dediğini tam anlamadım. banlanmıssınız derken bağlandığım servırın sitesine girerekmi yapacaz.eğer serverden se banlanma olayını nasıl kaldıracağız.

bu arada hyperlobby takılıyormusun. hangi servırlarda uçuyorsun ?

themanyax 'ın dediği gibi, server'in forum sayfasına (sitesine) üye olup banı kaldırmalarını istemelisiniz.
  • IL-2 MegaPatch 4.10.1m_EN çok güzel tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 27 Nisan 2011; 23:25:45 >
  • UltraPack 2.1, 4.101 moduyla uyumlu şekilde çalışıyor arkadaşlar. Ben sorunsuz oynuyorum. Bu arada Up nin stock 4.09 ve 4.101 modlarında Up teamin bile haberdar olmadığı grafik değişimi olduğunu öğrendim dünkü aramalarda. Önce tüm modları kaldırıp, sonra da 4.09 ya da 4.101 moduyla Bf-109 e4 ün ya da başka bir uçağın (ben 109 e4 ve g2 ile denedim) kokpitindeki farkı kendi gözlerinizle görebilirsiniz. 2 hafta içinde Up 3.0 çıkacak o da direk 4.101 ile çalışacak umarım o patch ile bu sorunu düzeltirler.

@Rakinroll: Ellerine sağlık Teoman hocam WTG
  • up3 'ü ben de merakla bekliyorum, il2 cod dan hala düzgün haber yok...
  • arkadaşlar bu ulra pach 3.0 nasıl çalıştırdınız.ben rem değerlerini değiştiriyorum işlem ekranında olmuyor.acaba ne gibi ayarlamalar yapmak gerekiyor.bunun çalışması için diyer modlara ihtiyaç var mı? bende 4,09 4,10 ve 4,10_1 yüklü aynı zamanda ultra pach 2,01 de yüklü. bunlarla bir alakası olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim

bendeki ulra pach 3.0 rc4 dosyasının boyutu 321 mb

ultra pach 3.0 RC4 dosyasının boyutu nedir acaba ? benim indirdiğim dosya(321 mb olan) yanlış mı acaba?
  • birde arkadaşlar ultra pach 2,01 kurulduktan sonra silinebilir mi
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.