Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Logitech extreme 3d pro kullanıyorum, oyun şiir gibi...

Oynayanlarla yazışalım...
  • Beyler oynasammı FSX 2004 e göre nasıldır grafik olarak. Online orjinal istermi oyuncu varmıdır
  • bu lanet simulasyon lara istediğin zaman kimse cevap vermiyor biz oyunları zevk almak için oynarız bazıları da ben gibi sabah akşam küfür ettiriyor insanın psikolojiside bozuluyor başlıcam böle simulasyona uçak pistten kalkmıyor insan bişey yazar oraya motor çalışıyor uçak kalkmıyor hangi tuş diye 1 gün boyunca araştırma mı yapacam ne biçim yapıyolar böyle oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 29 Kasım 2011; 21:00:29 >
  • zaten sim ile oyun arasındaki en belirgin fark zor ve birşey bilmiyorsaniz öğrenme sürecinin uzun olması.ama ufaktan birşeyler yapmaya başlayınca eminim çok daha zevkli gelecek,hatta surasi da daha gerçekçi olsaydı ne güzel olurdu diyeceksiniz.

iyi ucuslar...
  • sadece şu tuşları adam gibi hazırlasınlar diyorum gerçekçi yapsınlar ama tuş takımınıda yazsınlar kolay anlaşılır biçimde bazı pistlerde uçak motoru çalışırkene yürümüyor bi türlü hyper online ile anladınız onu
  • Yine savunma manevraları:

http://www.youtube.com/watch?v=Uzv5-29G5wg&feature=related

İyi seyirler...
  • Beyler pacific fighters server varmı varsa nasıl girebilirim ufak bi açıklmayla özetler misiniz sağolun.
  • Rakinrol kardeşimin videolarından sonra şimdiye kadar izlediğim en iyi 2 IL2 videosu

1-http://www.youtube.com/watch?v=pxxQBktn5VA
    2-http://www.youtube.com/watch?v=G60fP6EPZIo&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

sadece şu tuşları adam gibi hazırlasınlar diyorum gerçekçi yapsınlar ama tuş takımınıda yazsınlar kolay anlaşılır biçimde bazı pistlerde uçak motoru çalışırkene yürümüyor bi türlü hyper online ile anladınız onu

il-2 sturmovik cliff of dovers için diyorsanız eve kesinlikle tuş ayarı bölümü çok gıcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Beyler oynasammı FSX 2004 e göre nasıldır grafik olarak. Online orjinal istermi oyuncu varmıdır

il 2 ile fsx i karşılaştırmak bence biraz saçma olur.il -2 bence her konuda fligh sim den üstündür.bi kere il2 ile cidden uçtuğunuzu hissedeceksiniz.realizm ayarları en gerçekçi modda iken vay be dememeniz imkansız.grafik olarak il-2 sturmovik fsx den kat ve kat daha iyidir.ayrıca fsx deki gereksiz kasmalar yok.oyunn orjinal olmadanda oynanabiliyor.hyperlobby ile araştırırsanız bişeyler bulursunuz.zaten ki oyunun orjinali 9 -1o dolar civarında steamde.
  • IL-2'yi inderebileceğim bir link varmı. PM atarsanız sevinirim.
  • önceki versiyonlarda kaydettiğim bir vidyoyu şimdi izleyemiyorum. "Track file 'Recors/asd.TRK' version is not supported" hatası veriyor. Nette biraz araştırdım ama bi şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Peh peh el yapımı track-ir ile ne oynardım zamanında.. Hala oynayan varmı? Herkes CoD'a mı geçti?
  • Var var olmazmı.
  • Var var. Bence cogu kisi hala il2-1946da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 30 Mart 2012; 14:58:01 >
  • Güzel oyuna benziyor sizce almalımıyım?
  • Oldukca yüksek performansli bir pc gerekiyor cod icin. Bilginiz olsun
  • Belli zaten, o grafiklerde multide 100küsür kişiyi yüksek fpsde akıcı olarak oynatan makine için 1 maaş bırakılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Belli zaten, o grafiklerde multide 100küsür kişiyi yüksek fpsde akıcı olarak oynatan makine için 1 maaş bırakılır

Maaş iyi heralde
  • Ben silent hunter 4 aldım içinde promosyon olarak bunu da verdiler orjinal olarak. Yüklemeye değer mi sizce yükleyeyim mi ? Grafikleri pek iyi görünmedi ama, bi combat flight simulator gibi mi yoksa daha mı güzel ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.