Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler orijinal il2 yüklendikten sonra sırasıyla hangi yamaları kuracağımızı yazarsanız cok dua ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • <edit>

joystick bozulmuş, klavye mause ikilisi ile oynanamıyormuydu bu? kontrolleri mausa atayamadım:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 29 Mayıs 2012; 1:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Beyler orijinal il2 yüklendikten sonra sırasıyla hangi yamaları kuracağımızı yazarsanız cok dua ederim

il2 mega patch var son çıkan yama hariç bütün yamaları tek seferde kurabilirsin geçen sayfalarda bi link vermiştim bi bak bulamassan mission4 today sitesinde mevcut

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 29 Mayıs 2012; 10:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

<edit>

joystick bozulmuş, klavye mause ikilisi ile oynanamıyormuydu bu? kontrolleri mausa atayamadım:/

Normalde atanmiyor.ancak bazi modlar var,bir nebze idare edebiliyorsunuz.mouse as stick olabilir adi,mission4today downooadlarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol dostum senin dediğini bulamadım ama PPmouse/joy adında şöyle bişey buldum "link" (ing video) gayet güzel hazırlamış adam ama ingilizce açıklaması yok hiç biyerde, resimlere bakarak biradaz google translate yardımıyla anlaşılıyor.

hazır setup halinde vardır diye düşündüm ama yokmuş öylesi, uğraşmak gerekiyor yani, ona da çok üşendim:)
    uğraşmak istiyen olursa baya güzel bir moda benziyor, hareketler falan çok hassas/yumuşak.

ulen nekadarda heves etmiştim, kaç senenin üstüne ilk defa oynayacaktım neyse yeni joystick alana kadar dursun bari kenarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 29 Mayıs 2012; 16:41:57 >

• Geçenlerde Red Tails i izledim. İçimdeki IL-2 ateşi tekrar canlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Beyler orijinal il2 yüklendikten sonra sırasıyla hangi yamaları kuracağımızı yazarsanız cok dua ederim

il2 mega patch var son çıkan yama hariç bütün yamaları tek seferde kurabilirsin geçen sayfalarda bi link vermiştim bi bak bulamassan mission4 today sitesinde mevcut

edit:imla

http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=4088 sayfasında buldum sanırım sizin dediğiniz patch... Gariptir ki, indirme butonunu üye olduktan sonra görebileceğimi epey geç idrak ettim... yaşlılık işte Bir de orjinal oyunu kaybettiğim için steam den indirdim, ama nereye kuruldu oyun bilmiyorum ve onu da bulamadım, dolayısıyla indirdiğim patch açıldı, yüklendi ama bir değişiklik olmadı, sanırım 16:9 da oluyor bu güncellemeler sayesinde yada başka birşey daha mı yükleyeceğiz acaba? :) Bir fikir verirseniz çok makbule geçer, yaşlı insanların duası kabul olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahtemas -- 29 Mayıs 2012; 22:19:12 >

• Steamden aldıysanız zaten kendisi gerekli olan tüm updateleri yapar, sizin ek bişey yapmanıza gerek yok.
    Kurulduğu yer de "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common" burası olması gerek

Ben de patchler ile uğraşmamak için oyunu steame eklemek istiyorum böyle bi şansım varmı? (4-5 sene öncesinden kalma orjinal dvd var ve yüklü şuanda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 29 Mayıs 2012; 22:44:07 >
  • quote:

Steamden aldıysanız zaten kendisi gerekli olan tüm updateleri yapar, sizin ek bişey yapmanıza gerek yok.
    Kurulduğu yer de "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common" burası olması gerek

Ben de patchler ile uğraşmamak için oyunu steame eklemek istiyorum böyle bi şansım varmı? (4-5 sene öncesinden kalma orjinal dvd var ve yüklü şuanda)

Widescreen de olur mu acaba? Siz nasıl oynuyorsunuz?
  • Steam da oyunu seri numarasından kaydetme sekmesine az önce rasgelmiştim ama şimdi nerede diye baktım bulamadım :)
  • hmm bende bi bakim ozaman.
    benim oyun şuanda 16:9 değil 1400 küsürlü bi çözünürlükte, update edince widescreen olur diye düşünüyorum. yani olması gerek :)
  • quote:

hmm bende bi bakim ozaman.
    benim oyun şuanda 16:9 değil 1400 küsürlü bi çözünürlükte, update edince widescreen olur diye düşünüyorum. yani olması gerek :)

Aynen bende de öyle... Yalnız ne yapmış adamlar, geforce
  • quote:

Aynen bende de öyle... Yalnız ne yapmış adamlar, geforce4 4800 kartımla beraber 2003 de almıştım bu oyunu... Hala harika grafikleri var... Ancak sanırım update beceremedim ben...
  • quote:

Aynen bende de öyle... Yalnız ne yapmış adamlar, geforce4 4800 kartımla beraber 2003 de almıştım bu oyunu... Hala harika grafikleri var... Ancak sanırım update beceremedim ben...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hyper lobide 4,10 veya 4.11.1 gibi mod isteyen serverlerde oynarken oyun gayet güzel çalışıyor. herhangi bir takılma donma yada yavaşlama olmuyor. fakat şu ultra pach 3 rc 4 isteyen serverlerde oynarken aynı performansı alamıyorum. bunun nedeni bilgisayarımın özelliklerinden mi yoksa başka birşey mi .bilgasayarımın donanım özellikleri : pentium 4 3,08 ghz işlemci,1gb ddr400 rem , agp atiredon 3850 512 mb ekran kartı
    ultra pach3 rc 4 modunda ofline oynadığımda da çok fazla takılma olmuyor
  • arkadaşlar ATI ekran kartlarında görüntü ile ilgili bir eksiklik ya da farklılık var mı bu oyunda?
    mesela config dosyasında gerekli ayarları yaptığım halde (belki de ben burada bir yanlışlık yapıyorum) su kalitesini yükseltemiyorum.
    yardım eden olursa sevinirim.
  • Tam adı IL-2 Sturmovik 1946, googleda arat bak. 2006 yılı sonunda çıktı 3 modun birleşiminden oluşturulmuş bir "paket" halinde (forgotten battles - the ace exp pack - pacific fighters)
    Steamden alırsan patch derdin de olmaz otomatik update ediyor kendisi. $9.99 du en son

Bide Sturmovik Cliffs of Dover var en son çıkan. Baya sorunlu deniliyodu, son hali nasıl bilmiyorum. Sağlam makine istiyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 28 Haziran 2012; 21:43:48 >
  • Arkadaşlar orjinal oyun D&R'larda 10 TL idi bir ara, kaldı mı bilemem.
  • oyunu orjinal almak aslında artı bir avantaj sunmuyor.piyasadaki dolu serverlara girmeniz için bir takın mod lar aktifleştirmeniz gerekiyor.orjinallikten çıkıyor ve bildiğimkadarıyla bunu steam oyununda yapamıyorsunuz. bu arada cliffs of dover ın update i ne alemde haberi olan varmı?
  • arkadaşlar il2 sturmovik 1946 ı yeniden yükledim fakat video mod ayarları 1024.768 32 hz e kadar aşağıdaki resimdeki gibi yani:bu sorunu nasıl çözebilirim.teşekkürler

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.