rudderi kullanırken kolu sağa yada sola dönerken diyelimki sağa döneceksin uçağı dönme açına göre sağa yatırıp ruderide sağa doğru hafif hafif kıracaksın.ayrıca dönerken gaz kesebilirisin flaplarını açabilirsin.hareketlerin çok sert olmamalı.ruder le dönmek daha avantajlıdır.
peki bu bana az da olsa irtifa kaybettirmez mi?
flap açarsan dönüşlerde hızın azalacaktır. hız azaldığı için irtifa kaybıda olur.keskin bir dönüş için flapların açılması gereklidir.ayrıca iyi bir dönüş için flaplarını açıp gaz kesmelisin.tabiki bütün bu durumları sen kendine göre ayarlamalısın.baktık ki uçak senden uzaklaşıyor tekrar flaplarını kapatıp gaz vereceksin.duruma göre yani.ama sadece ruderle dönersen hız kaybın daha az olur
birde bu sitede eğer ingilizcen varsa konu başlıkları içinde güzel videolar var.http://eagleturk.com/forum/il2-sturmovik-1946-taktikler-b11.0/
burdada yararlı bilgiler var .http://www.turkishgoldraiders.com/forum/tgr-paylasim-ve-tartisma-alani/il-2-avci-taktik/.
hehey bizim forumlara girin bize katılın arkadaşlar eagletürk ve turkish gold raiders :)
quote:
Orijinalden alıntı: waterloo
hehey bizim forumlara girin bize katılın arkadaşlar eagletürk ve turkish gold raiders :)
yaklaşık 2 yıl önce EagleTürk'e katılmıştım, (hâlâ da üyeliğim var) arada girip konulara bakıyorum. Ama malesef iş yüzünden akşamları eğitimlere katılamıyordum. O yüzden kimsenin vaktini boş yere almak istemedim.
zaten herkes vakti olduğunca vakit ayırabiliyor :) arada bir gelip katılsan hani eğitim olmasada uçmaya çabalasan olur
zaten şu aralar battleground europe denen bir oyuna sarılmış durumda :)
quote:
Orijinalden alıntı: waterloo
zaten herkes vakti olduğunca vakit ayırabiliyor :) arada bir gelip katılsan hani eğitim olmasada uçmaya çabalasan olur
zaten şu aralar battleground europe denen bir oyuna sarılmış durumda :)
iyi bakalım, bu akşam eve erken gidebilirsem bakarım kimler online :)
arkadaşlar il2 yi internet üzerinden bir arkadaşımla oynamak için port açayım dedim.modemimde gerekli ayarlamalarıda yaptım fakat olmadı.resimde olduğu gibi.bilgisayarımda güvenlik duvarını felan iptal ettim... eset virüs programı için bir ayar gerekmiyormuş multiplayer oynarken.virüs programıda tamam
yalnız bende eset le beraber McAFee de yüklü bu engelleyebilirmi acaba.birde resimdeki ayarları doğru yapmışmıyım.
resmi yükleyemedim birtürlü jpeg formatında resim
evet arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra port açma olayını başardım ve başka bilgisayardan benim bilgisayarda açtığım oyuna girebildim.gerçi hyberlooby de deneme yapmadım ya neyse.http://www.portacmak.com/?wfirewalls=select2 sitesinde eset nod 32 kullanıyorsanız bir ayarlama yapmanıza gerek yok diyor.herşeyi denedikten sonra birde virüs programına bakayım dedim. bendeki virüs programının adı eset smart security.. muş.masa üstünün sağ alt köşesinde bulunan eset simgesine sağ tıklayıp güvenlik duvarını kapatınca sorun düzeldi.
bendeki modem expert ewm-01 ...
Selam arkadaşlar Ben önceden de Pacific Fighters oynuyordum şimdi online oynamak istiyorum bunun için sırası ile neler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
IL-2 reyizi alt sıralara göndermeyiz
beyler benim bir problemim var yardimci olurmusunuz.
joistigim olmadigi icin mause ile kontrol icin ppjistik diye bir program kurdum hersey guzel callisiyorda. oyunda saga sola bakmak icinda maus ile kontrol edildigi icin ucagi dondurdugumde kamerada donuyor. kamerayi mause modundan nasil cikarta biliriz ?
gardaş bu simi joysticsiz oynayaman boşuna kasma... al bir logitech rahtına bak
arkadaşlar ben skin yapımıyla ilgili bir şey soracam.biber arkadaş anlatmış amam pek anlamadım. şimdi spitfire yada bf 109 uçağının kanadını veya gövdesini başka bir fotoraftaki resimle kaplamak istiyorum. bende gımp2 programı yüklü. bunu nasıl yapabilirim teşekkürler.daha doğrusu gımp2 programında hangi menüden yapılıyor
arkadaşlar il2 sturmovik 1946 ı mausla kontrol edebiliyormuyuz edebiliyorsak ayarları nasıl yapılıyor
ozisay, il2 bir simulatördür, mouse ile kontrol edilmez, iyi bir marka joystick ile hakkı vererek oynanır.
Senin istediğin tarz oyun, warthunder, bedava online bir uçak oyunu, mouse ile oynayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 4 Şubat 2013; 18:55:51 >
Bu oyunu Logitech Extreme 3D Pro ile hakkını vererek oynayabilir miyim ? Yoksa Saitek x-52 mi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurr34
Bu oyunu Logitech Extreme 3D Pro ile hakkını vererek oynayabilir miyim ? Yoksa Saitek x-52 mi lazım
Hakkını verirsin,problem yok.
Oynanıyor Extreme 3d ile, ben çok uzun zaman oynadım şimdi ise Cyborg Evo ile takılıyorum, kıpraşımlı felan. :)