Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ini dosyasindan degistirmeniz gerekiyor.googleden il2 1946 widescreen seklinde aratabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cirm ilgin için çok teşekkürler.dediğin dosyayı buldum değişiklikleride yaptım fakat olmadı.başka yol varmı.oyunu yeniden kurmak dışında.
  • aşağıdaki adres yardımcı olur sanırım:

http://ultrapack.il2war.com/index.php?action=articles;sa=view;article=7

• cirm ordaki maddeleri nasıl uygulacağm.bu arada lobby de uçuyormusun nikin ne..teşekkürler
  • Yapman gereken oyun klasörünün içerisindeki conf.ini dosyasını açıp aşağıdaki örneğe göre kendi sistemine uyanları (çözünürlük ve renk derinliği) değiştirmek.

width=1680
    height=1050
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=0
    EnableClose=0
    SaveAspect=0
    Use3Renders=0

işlerimden dolayı oyuna zaman ayıramıyorum. uzun zaman önce format attım ancak il-2 kurmadım malesef.

• teşekkürler eğer il2 kurarsan benim lobideki nik atmaca.sistem derken masa üstünde boş bir yerde sağ tıklayıp özellikler deyip ordan bakıyoruz değil mi
  • arkadaşlar il2 tekrar kurmak istiyorum bilgisayarıma.fakat oyunu kurarken program yüklü oyunu silmek istiyor.yüklü il2 yi silmeden oyunu tekrar nasıl kurabilirim.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozisay

arkadaşlar il2 tekrar kurmak istiyorum bilgisayarıma.fakat oyunu kurarken program yüklü oyunu silmek istiyor.yüklü il2 yi silmeden oyunu tekrar nasıl kurabilirim.teşekkürler

program files / ubisoft/ il2 /(veya oyun neredeyse) il2fb.exe yi sağ tık/gönder / masaüstü kısayol oluştur diyerek

veya hyper loby kurun ona giriş yapıp il2 yi seçip kapatın,sonra programı açın aratma yapın otomatik görür.
  • quote:

teşekkürler eğer il2 kurarsan benim lobideki nik atmaca.sistem derken masa üstünde boş bir yerde sağ tıklayıp özellikler deyip ordan bakıyoruz değil mi

sistemin özellikleri derken çözünürlüğü kastettim.
  • dediklerini yaptım cirm ama olmuyor.bu bilgisayarın çözünürlüğü en son resimdeki gibi.verdiğin örnekteki ayarlardan width=1366
    height=768 yaptım.diyer ayarlarda aynı şekilde değiştirdim.gene olmadı.başka yol varmı.birde dosyayı değiştirirken oyunu kurup oyunu çaliştırmadan mı dosyayı değiştirmekmi gerekli

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya
  • doğru yapmışsın. başka bir yol yok diye biliyorum. oyunu çalıştırıp çalıştırmamanla alakası olmaması lazım; ini dosyasını değiştirdikten sonra oyun içinden bir daha ekran ayarlarına GİRME yeter.
  • teşekkürler cirm.neyse bende olan ayarlarla oynarım.tekrar çok teşekkürler
  • quote:

teşekkürler cirm.neyse bende olan ayarlarla oynarım.tekrar çok teşekkürler

baştan detaylıca tekrar edeyim:

oyun içi ayarlardan en iyi seviyeyi ayarla. daha sonra oyunu kapatıp conf.ini dosyasını aç.

conf.ini dosyasını aşağıdaki değerlerin aynısı ile değiştir:

width=1366
    height=768
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=0
    EnableClose=0
    SaveAspect=0
    Use3Renders=0

(en aşağılarda) VideoSetupId=3

bir daha oyunun içerisinden ekran ile ilgili herhangi bir ayar YAPMA. sadece tuşları veya ses ayarlarını değiştirebilirsin. bunun dışında aklıma birşey gelmiyor.
  • tekrar ilgin için teşekkür ederim.birgün lobide uçarız umarım.kendine iyi bak.olursa haber atarım
  • karsilasiriz umarim, iyi ucuslar!

• evet jirm sorun dediğin gibi yapıldığında hallol du.teşekürler.nikin lobide jirm mi
  • halletmene sevindim.inan sana lobideki nickimi hatirlamiyorum :) ama kesinlikle jirm yada cirm degildir. bu arada bende il2 yuklu bile degilmis :D
    yillarin sim. oyuncusu olarak ben de kendimden utandim...

• dogfight esnasında Rudder kullanımını bi beceremedim gitti. küçük bi dokunuşla uçak sağa sola savruluyor..
    Rudder kullanımının mantığını, artılarını-eksilerini söyleyebilecek olan var mıdır acep?
  • arkadaşlar hsfx 6.0 modun nasıl kurulduğunu bilen varmı
  • rudderi kullanırken kolu sağa yada sola dönerken diyelimki sağa döneceksin uçağı dönme açına göre sağa yatırıp ruderide sağa doğru hafif hafif kıracaksın.ayrıca dönerken gaz kesebilirisin flaplarını açabilirsin.hareketlerin çok sert olmamalı.ruder le dönmek daha avantajlıdır.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.