Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CFS'den daha iyi grafikleri. Hem grafik konusunda hem oynanış konusunda cebinden çıkarır CFS'yi
  • Şuan yüklüyorum biraz ofline olarak test edeyim daha sonra online olarak savaşmak istiyorum forumdan uçanlar varsa savaşalım :)
    Şimdi buna hangi patch`leri yüklemek gereiyor ? Birde web cam`i tracker yapıyorlarmış o nasıl oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 28 Nisan 2012; 3:44:11 >
  • tüm updateleri yap bilmiyorum neler var kaç tane var.
    trackir konusu da burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 28 Nisan 2012; 4:52:10 >
  • Birde ultrapack modu var, tavsiye ederim.
  • Ultrapack`i yüleyince loading ekranında menüye girmeden kapanıyordu bende komple sildim sinirlenip
  • ultrapack yüklemeden önce temiz bir il-2 kurulumu yapmışmıydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

ultrapack yüklemeden önce temiz bir il-2 kurulumu yapmışmıydın?

En temizinden orjinal cd ile il2- Sturmovik 1946 yüklüyken üstne Ultrapack yükledim. Sistemimin kaldırmaması imkansız sorun acaba bunun için crack mi lazım ? Wings of prey yükledim ama IL2 kadar zevkli gelmedi. Eğer sorunu düzeltmeme yardım ederseniz müteşekkir olurum.
  • Sirasi ile butun patchleri yuklemeniz lazim. Hatta yukleyeceginiz ultrapack surumune gore patchlerseniz daha dogru olur.siz bana hangi up yukleyeceginizi soyleyin, bilgisayara gectigimde yardimci olurum.
  • iphoneden aiwa ile bağlanmayı deneyeceğim. Joistiğe gerek kalmayacak :)
  • Sanırım il-2 sturmovrik hayranları, oyuncuları ve sevenleri artık "WORLD OF PLANES" oyunundan online olarak devam edecekler;

ilgili konu:http://forum.donanimhaber.com/m_60734116/tm.htm

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

• Bu baya aksiyon oyunu Sturmovik ile alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Bu baya aksiyon oyunu Sturmovik ile alakası yok

Nerden biliyorsun, oynadın mı? Sturmovrik'i hiç online oynadın mı?
  • Sturmoviki çok oynadım da sen bu tanıttığın oyunu hiç bilmiyorsun heralde, bununla stormovikin tek benzerliği wwII hava savaşları konulu olmaları. Simülasyon öğeleri yok bunda, bf3 nekadar simülatif ise bu da okadar simülatiftir.

Böyle bişey yok yani Sturmovik'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 24 Mayıs 2012; 1:57:53 >

• Bu "world of planes" birds of prey'in devamı. Birds of prey bildiğin il-2 motorunun geliştirilmiş hali, fakat betayı oynayan arkadaşların yorumlarını okursan. Birds of prey kadar arcade olmadığını, simulasyonla arcade arası olduğunu söylüyorlar. IL-2 sturmovrik'i eğer online oynadıysan, 20 tane server var ise bunlardan sadece 2 tanesi tam gerçekçi modda çalışmakta idi, diğer 18 server sim-arcade arası zorluk seviyesindeydi (hyperlobby). Bu verilere dayanarak IL-2'nin online olayının yerini alacağını düşünüyorum. Bu sadece beklentim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Sturmoviki çok oynadım da sen bu tanıttığın oyunu hiç bilmiyorsun heralde, bununla stormovikin tek benzerliği wwII hava savaşları konulu olmaları. Simülasyon öğeleri yok bunda, bf3 nekadar simülatif ise bu da okadar simülatiftir.

Böyle bişey yok yani Sturmovik'te

aynı şekilde bende sturmovik oynadım.son bir yıl sürekli online oalrak oynadım ama hiç böyle bir manzarayla karşılaşmadım.ayrıca il-2 sturmovik cliffs of dover ı çıkardı ki böyle yeni bir yeni sim. e girişmeleri çok mantıksız çünkü cliffs of dover da yapmaları gereken çok şeyler var eksiklikler çok.ayrıca onda da böyle bir olay yok. aorospace gerçekçi sv derken hangilerinden bahsettiğinizi öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 24 Mayıs 2012; 14:50:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Bu "world of planes" birds of prey'in devamı. Birds of prey bildiğin il-2 motorunun geliştirilmiş hali, fakat betayı oynayan arkadaşların yorumlarını okursan. Birds of prey kadar arcade olmadığını, simulasyonla arcade arası olduğunu söylüyorlar. IL-2 sturmovrik'i eğer online oynadıysan, 20 tane server var ise bunlardan sadece 2 tanesi tam gerçekçi modda çalışmakta idi, diğer 18 server sim-arcade arası zorluk seviyesindeydi (hyperlobby). Bu verilere dayanarak IL-2'nin online olayının yerini alacağını düşünüyorum. Bu sadece beklentim.

Oyy oy, hatlar fena karışmış. Bahsettiğin oyun Birds Of Prey'in değil "World of Tanks" in WWII uçaklarından oluşan versiyonudur.
  • Yok wot'un halefi olan World of WARPLANES. Bu oyun başka yanılmıyosam

Evet Birds of Prey IL-2nin exp packi ama bu senin bahsettiğin oyun ile bi alakası yok, devamı falan değil. Firma farklı bi kere. Ha motorunu kullanıyor olabilir ama bu onu diğerinin devamı yapmaz, benziyor sadece, alternatifi olabilir.
    Yukarda da dediğim gibi, özellikle IL-2 Sturmovik ile World of Planes'in tek benzerliği uçak temalı olmalarıdır.

Hyperlobby'de sadece bazı serverlarda hardcore oyun dönüyordu dediğin doğru, AMA diğer serverlar da yine gayet sim tadındaydı, freelook ve unlimited fuel falan açıktı sadece. Yani "3rd person cam+crosshair+radar map+health bar" ile uçmuyoduk

Kulvar farklı.
    Biri aksiyon arcade diğeri zilyon tane tuş kombinasyonu olan simülasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 24 Mayıs 2012; 20:21:08 >
  • Ben world of planes'in betasını test ediyorum ve şunu belirtmeliyimki o yukardaki resim ile oyunu yargılayanlar hata yapıyorsunuz. O resim arcade kontrol sistemi seçiliyken çekilmiş. Full simulator kontrol sisteminde flap kontrolunden tutunda radyator ayarlarına kadar çeşitli kontrol seçeneği mevcut. Oyun türünün MMO olması nedeniyle, oyunda arcade kontrol sistem'i olmak zorunda aksi halde mmo yapmanın pek mantığı kalmıyor.
    Full sürüm çıktığında arcade oynamak isteyenler arcade kuralların olduğu serverlere girer oynar, Sim oynamak isteyenlerde sim kuralların olduğu serverlere girerler, bu kadar basit...
  • "Yukarda da dediğim gibi, özellikle IL-2 Sturmovik ile World of Planes'in tek benzerliği uçak temalı olmalarıdır." IL-2 oynadığını söylüyorsun, peki world of planes videolarını seyrettin mi hiç? Seyredersen anlarsın. Birds of prey, il-2 motorunun gelişmiş hali, world of planes ise "birds of prey" motorunun gelişmiş hali. Yani uçak oyunu olmasının dışında da bazı benzerlikler var.

• Evet senin konunda bu videoyu izledikten sonra yorum yapmıştım zaten ama sen benim demek istediğimi hiç anlamıyorsun. Neyse bırakalım da oynayanlar karar versin ne oynayacağına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 25 Mayıs 2012; 13:52:43 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.