Evet mümessil ve eczacı dostlarımız gruplardan yazdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlaç arıyorum (3. sayfa)
-
-
Teşekkürler dostum Varol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedi köpek beslemedik beslemiyoruz ancak bulaş yolu çok fazla. Temas, çig et, yeşillik vs. Muhtemelen dışarıdan sipariş verilen etli bir üründen bulaştı. Tahminde ediyorum aslında ama hamileliğe denk gelmesi kötü oldu. Normalde insana dokunan birşey değil çoğu insan geçirmiş olabilir.
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar derdimle dertlenenlere teşekkür ediyorum.
Azerbaycan, Fransa ve Almanya'ya haber ulaştırdım. Şu anda15 günlük ilaç tedariği sağladık aksilik olmazsa yola çıkacak. Pazartesi günü olay daha netleşecek ama Türkiye'de olmadığına kanaat getirdik. Son kez pazartesi durumu bildireceğim. İhtiyaç devam edebilir en azından 15 gün sonraki teste kadar ilaç tedariğimizi bu şekilde sağladık. Allah memleketimizin insanlarına sabır versin. Uzman doktor ve ilaç konusunda ciddi sıkıntılar var. Umarım düzelene kadar derde düşmezsiniz. Saygı ve selamlarımla.
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devletin yanlış politikaları yüzünden ilaç bile bulunmuyor yazık ya
-
Sokakta kaldırımda cocuk ac otursa asagı inip ilgilenmezler fakat kedi köpek oldum mu, 5 kat asagıya inip mama veriyorlar.. Devletin sert yüzünü bunlara göstermesi gerekir.. birkac oy alacağız diye, bu tarz hasta tiplere ses etmiyorlar hatta sokakların kedi köpekle berbat olmasına, insanların parcalanmasına, kamyon önüne atlamasına falan katkıda bulunuyorlar.. sokakta kedi köpek olmaz hepsi toplanmalı.. toplamıyorlarsa sırf bu yüzden oy vermeyeceksiniz.. onlar bu hasta isteklerini oy vermeyiz diyerek kabul ettiriyorlar siz de cıkıp toplamazsanız oy yok diyeceksiniz.. siz onlardan daha kalabalık olduğunuz icin bak nasıl iki günde kanun cıkıyor hemen kediler köpekler toplanıyor o zaman..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Temmuz 2022; 9:59:26 > -
Kadın doğum stajında derste hoca, bu ilaç lazım olursa genelde yurtdışından avrupadan getirtiyoruz turkiyede pek yok demişti sanki öyle hatırlıyorum
İlacın üreticisi Türk firması. İlginç olan bu.
geçenler de bir tanıdığım bu eczaneden buldu kaldıysa bir arayıp sor istersen yarın abim Allah yardımcınız olsun
www.eczaneler.gen.trMeleknur Eczanesi - Gaziosmanpaşa Küçükköy (İstanbul)https://www.eczaneler.gen.tr/eczane/istanbul-gaziosmanpasa-meleknur-eczanesi -
Dostum senin ilacı Muğla'da bulduk, özelden yazdım sana. Bana dönüş sağlarsan sevinirim
Bu arkadaşa ulaşabilen var mı ? İlacı bekletiyorum onun için ama ne yazık ki bugün içinde dönmezse başkasına verilecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X