Şimdi Ara

İlan-I Aşk Projelerimiz(Sevipte Kavuşamayanlar Grubu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Sevipte kavuşamayanlar grubunun üyeleri için buraya projelerimizi yazacağız.ilk önce benim projem.

Evet Arkadaşlar İlan-ı Aşk Planımı Açıklıyorum!!!

Arkadaşlar şimdi ben kıza ne yazı yazabilirim ne de başka birşey.Onun için ilanı aşkımı buradan yapacağım.Bu siteden.şimdi ilk önce bir konu açıp içimden geçen herşeyi yazacağım.tabii bu (eğer olursa) 10. ayın 18. de olacak.çünkü o gün onun doğum günü.o gün kargo ile bir yüzük ve gül göndereceğim.yüzük gülün ince sapı varya onun içine geçmiş şekilde olacak.bir de not tabiki.hediyemi aldıysan cep telefonumu ara.cep telefonumu arayınca msn e gel diyeceğim.msne gelince açtığım konunun linkini verip tıkla diyeceğim.tabii konu mewluth abi tarafından en alt sayfalara düşürülmüş olacak.gereksiz insanların saçma sapan şeyler yazmaması için.sonra kız okuyunca ya hayatım kararır yada ertesi günkü parti için viskileri almaya yola koyulmuş olurum.Evet arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum.

Diğer projelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Belki buradan cesaret alıp sevdiği kıza açılabilecek birisi çıkar aramızdan.ama ben bu planı uygulayacağım.umarım mewlüth abide kabul eder.konuyu geriye düşürmek yerine kitletmeye çalışacağız.umarım başarılı oluruz.yoksa yaşamdan soğurum ya.o kadar kötü bir durum olur ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicagdas27 -- 12 Eylül 2006; 2:51:30 >

• up
  • güzel proje kardeş.haberlerini bekliyoruz
    inşallah herşey istediğin gibi gider
  • laann 18 ekim benim de doğumgünüm..
    bağa mı yazıyon yoksaa??
  • iyisin hoşsun da şu başlıın sevip de kavuşamayanlar kısmını değiştirsen bi bağlantımız var sanılmasın..
  • kızı bir defa daha görsem dünya gözüyle, salak kafam bilet alıp vereceğine numarını verde aRASIN

Kübra sözlerim sana duy kızım, biliyorum foruma takılıyosun. Allah belanı versin, gün yüzü görme, top ol tamammı. rüzgarda kafana kiremit düşşün inşallah. AMİN

• Bir kıza "top ol" demek nasıl bir anlam içerir.. Hadi onu geçtim bu biyolojik olarak ne akdar mümkündür.. Hade bakalım "mind storm"..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet beyler bayanlar işte ben yıne burdayım. eskicagdas27 kardesimin destekçisi olarak bu topicin kurucularından birisiyim. ama bu işlerde eskicagdas27 kardesimdaha tecrübeli. bende size yardımcı olamyı düşünüyorum sıorunlarınızda bana da ulasabılrsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

ewet beyler bayanlar işte ben yıne burdayım. eskicagdas27 kardesimin destekçisi olarak bu topicin kurucularından birisiyim. ama bu işlerde eskicagdas27 kardesimdaha tecrübeli. bende size yardımcı olamyı düşünüyorum sıorunlarınızda bana da ulasabılrsınız

Güzin Abla enişteyi aç bırakma diyorum sana kaç kere gelip bize dadanıo ondan sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

kızı bir defa daha görsem dünya gözüyle, salak kafam bilet alıp vereceğine numarını verde aRASIN

Kübra sözlerim sana duy kızım, biliyorum foruma takılıyosun. Allah belanı versin, gün yüzü görme, top ol tamammı. rüzgarda kafana kiremit düşşün inşallah. AMİN

şimdi sen bu kızı sevdiini mi iddia ediosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyjonquil -- 12 Eylül 2006; 22:50:30 >

• iltifattan cok beddua edıyor arkadas
  • bence bi video çek youtubeye upluad et sonra kıza izlettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

bence bi video çek youtubeye upluad et sonra kıza izlettir.

aslında bu da değişik bir fikir.ünal denemeye değer derim ben.diemavili biraz düşünelim bu fikir üzerinde.iyi bir plan kurarız olay olmadan 2 gün önce kesinleştiririz.burada canlı canlı yaşarız olayı.inş. sonucu olumlu olur.
  • olabılır aslında. ya da video yu cekıp gonderebılırsın. sonra cevrım dısı olup telefonuna mesaj cekmesını soylersın. ha bu arada ben mewluth abiyle konustum dün gece. sen konuyu actıgın zaman haber ver o kilitleyecek konuyu cevap yazılmaması için
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

olabılır aslında. ya da video yu cekıp gonderebılırsın. sonra cevrım dısı olup telefonuna mesaj cekmesını soylersın. ha bu arada ben mewluth abiyle konustum dün gece. sen konuyu actıgın zaman haber ver o kilitleyecek konuyu cevap yazılmaması için

sağol ünal ya.ne zamandır görüşemiyorum mewlüth abi ile ne zaman banlansam mewlüth abi nasılsın yazıyorum.yine mi banlandın ulen muhabbetine başlıyoz.yaw abi bu oplar beni sevmiyorda diyemiyorum :D kesin bana gıcıklıkları var şaka bir yana çalıştığım için mewlüth abi ile görüşemiyorum.görürsen selam söyle.sağolasın ayrıca.ya 1 ay 1 hafta kaldı değil mi.şimdiden çok heyecanlanmaya başladım ya.

• sonuc inşallah olumlu olacak. yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana. ama bana ole gelıyorki geri cevrilmeyeceksin. bana ole gelıyor. 1 ay 4 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım. başka sevgilisine açılmak isteyen yok galiba forumda.
  • ünal abi msn de görüşelim p.m kutuna bakarmısın. cagdasovayolu@hotmail.com
  • up

nerdesın cagdas.

evet beyler projelerınızı beklıyoruz ya da bıze akıl verecek olanları
  • bu ne ne işe yarıyo bı yamuk olmaz dımı kalabalık ortamdayım zaten kotu olmasın sonradan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.