Şimdi Ara

İlan Sayılaındaki Düşüş Sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba malum platformda araç ilan sayısı her gün düşüş gösteriyor. Çok değil 2 hafta önce neredeyse 400bin iken şu an 356bin binek araç ilanı. Adana otokoc elinde bir sürü araba vardı şu anda sadece 3 ilan var mesela. Acaba bir duyum falan mı var kredi kampanyası vb. Her gün 3/4bin ilan kalkıyor. Satıştan ziyade başka bir nedenden ötürü olduğunu düşünüyorum. Bu duruma dair bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni yili bekleyen coktur. Ocak ilk haftasi tekrar zamlanmis fiyatlariyla cikarlar..

• Zamlı almamak isteyenler alıyor noterler kalabalık.

• Bugün sanayideydim herkes tam araba alınacak zaman diyordu.

• Döviz artmasa da araba fiyatları artacak yeni yılda. Bu yüzden ilanları geri çektiler şimdilik

• Hatırlıyorum ilk 6bin km muhabbeti çıktığında ilan sayıları bir anda 436bine çıkmıştı elden bir an önce çıkarmak için. Şimdi de her gün ilandan çekiliyor. Galeri ve şirketlerin elinde bayağı stok var anlaşılan.

• Çoğunluk aracınıza satıştan çekti. Fiyatların daha çok artış beklesi var . Daha ikinci elde böyle piyasa olmuştu. 1 Aydın aracım ilanda em düşük 3. Fiyat olmasına rağmen satılmadı. Satış illa ki vardır ama hepsi mümkün değil.

• İstedikleri kadar araçlara zam yapsınlar, insanlar alamadıktan sonra bir anlamı yok. 1 aydır Mercedes Benz grubunu takip ediyorum. Aynı araçlar ilanda ve sürekli fiyat düşüyorlar. 10 yaş üstü araçlara kredi çıkmıyor ve kredi vadelerinde sınırlamaya gidildiği için 2.el araç piyasası “benim baktığım araçlarda” durgun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asgari ücrete zam geliyor dolayısıyla fiyatlar artacak arabasız kalmaktan da bekleyip satmak en iyisi artık malum sıfir araçlar 500-600 binden başlıyor artık 90 model motorlu Egea haric

• Ocakta zamlanır, nisanda bahar coşkusuyla coşar...

• 2. el araçlara talep çok ben bu hafta araç aldım 1 aydır araç arıyorum. zor aldım gerçekten. uyguna düşen araçlar 2dk satılıyor.

• Sadece belli bi modeli takip ediyorum 3 gun once o modelden 14 tane favori eklemiştim suan 12 tanesi gitmis. Ilan tarihleri en az 2 hafta vardi cogunun. Yani yayindan kalkmis olamaz. Satislar hizlandi. Tanidigim 3 kiside son 2 haftada araclarini aldilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 27 Aralık 2022; 7:24:27 >
  • Daha bugün geldi. Yine gelecek. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.