Şimdi Ara

İlana bak hizaya gel. puhahaha:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaş o fiyata satabileceğini zannediyor galiba

• antika abi o artık normal fiyat bence..Extra verecek param olsa alırım valla hiç durmam
  • Öyle para verenler olsa satayım ben evde 3 tane duruyor +bonusta var a1018
    Hadi siz forumdansınız 1.500TL ye satarım
  • dükkanda kasanın içinde
    1 adet 688
    1 adet 628
    1 adet 337
    ve birde modelini bildiğim ama çok çok eski bi ericcson telefon mevcut.
  • bunun bi öceki 388 i millete 1.500 dolardan geçirmişlerdi,fiyata hat dahil diyolardı.Hiçbişeyi çıkar çıkmaz almayacan mesela ben 2 yıl sonra bir nokia n82 veya n95 in temiz bir ikinci elini alacam, 200-250 ye bulunur çok temizi heralde eheh.
  • ilk telefonum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yılmaz gel lan buraya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heryer taş takoza ne gerek var
  • gerektiği yerde düşamanın kafasını gözünü yarmak için silah olarakta kullanıla bilir
  • bende debi 5110 vardı 5. kattan (balkondan) betona düştü aşşağıya indim btaryası çıkmıştı taktım falan neyse açtım koç gibi çalışıyodu ,sonra motmun cebinde unutmuşum birgün, anneme montumu yıkamasını söylemiştim annemde ceplerime bakmmış makinaya öylece montumu atmış sonrası malum fazlasını beklemememk lazım

telefon ölmüştü ama ne günler geçirmiştik beraber heyt be ne kızlara mesaj atmıştık

• Mahalleden bir abi, arabanın altına takoz yapmıştı.
  • bizde bundan 2 tane var. 200 tl ye satıyorum.
  • Pederin ilk göz ağrısı ya...Birde kılıfı vardıki deri,akıllara zarar..
  • Alt yazı gibi mesaj okunan telefon babaannemlerde hala 1 adet var işe yarıyosa satarım 300-500e
  • İnşaatlarda tuğla eksik geldiği anlardaki yardımcınız.. Bu telefonun her yeri klasik olsa n'olur, NOKIA 8810 felan olsa hadi neyse..

İlana bak hizaya gel. puhahaha:D

"Eski telefonunu getirene yenisi indirimli" türü bir kampanyada bu tür cihazları IMEI nosu için kiloyla alırdık. Sonra eski cihazı olmayan müşteriye yardımcı olurduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.