Şimdi Ara

İlandaki araç alınır mı? Bugün gördüm test ettim YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kendiniz yazmissiniz 3 yıldır araç bunlarda diye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

hocam aracın eski sahibinden olduğunu bu sebeble bilmediğini söyledi fakat şasede en ufak kusur yokmuş hatta ' c.tesi dilediğin taktirde aracı al tanıdığın ustalara,expere götür için rahat etsin' dedi.Çok kararsız kaldım açıkcası, hesapladığımda senede 35 bin yapsa bu kilometreye ulaşıyor dizel araç için normal mi bilemiyorum.Tek derdim satarken oluşacak ön yargı.

valla aracın durumu ve bineceğiniz yıl olarak bakınca almak için bir sebep göremiyorum ben;) tabi tercih meselesi ama bravoyu yazmışsınız, sedan ısrarınız yoksa gayet iyi tercih olur.
  • Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    hocam adamla konuştumda araç reflektiye olmamış, sahibinden baktığımda çoğu mondeo'da 200 bini aşmış ve 40 bin tl üstünde.Belki fazla ısrarcıyım hocam bu araçta ama bilmiyorum sürdükten sonra aşık oldum ama bu araçta olmazsa 95 bin kmde 105 hp multijet bravo var 36 bin tl istiyorlar alternatif olarak bunu düşünüyorum. Bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Satan kişi bu aracı belkide km si fazla oldu diye satıyordur. Sizde o aracı almak istiyor olabilirsiniz. Araç orjinal boyasız olsa bir nebze.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dip gaz kullanılan makam aracı izlenimi uyandırdı bende

• Km çok yüksek. Sıkıntı oluşturabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.