Şimdi Ara

İlandaki araç alınır mı? Bugün gördüm test ettim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç mk4 mondeo 2.0 dizel; araç şuana kadar iki el değiştirmiş. Bu galeri al-satçı değil 3 yıldır araç bunlardaymış.Eski sahibine kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmış.

-Daha önce aracı biri almak istemiş expere sokmuş %95 çıkmış motor durumu.(kredi başvurusu onaylanmadığı için alamamış)

-Arac manuel o yüzden şanzumandan korkum yok.

-Bende yetkili servise göstericem expere sokacam ona göre sıkı bir pazarlıkla almayı düşünüyorum.

Sizce bu araç kaça alınır? Almak mantıklı mı? Bu araçta olmazsa linea almayı düşünüyorum.Yorumlarınız çok değerli ,teşekkürler.

Link:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-suare-den-2008-ford-mondeo-2.0-tdci-136-hp-trend-228645403/detay

EDİT:Aracı gördüm bugün adam iyi biri gayet nazik konuşuyor aracın tüm kötü özelliklerini saydı.Anahtarı bana verdi sen git dene kardeşim dedi.

-Arac temiz duruyor direksiyon simidinde biraz yıpranma var,klima tuşlarıda öyle,motoru çok iyiydi gerçekten.

-Daha önce almak için expere sokupta alamayan birini aradı yanımda,o çocuk aracın motorunun experde %98 çıktığını söyledi.Exper raporunu gönderecekler bekliyorum.

-Fiyat olarak 34 bin'e pazarlık yaptık.Şimdi bu arac bu fiyata alınır mı?Tek korkum 300 bin'de olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bionick -- 20 Eylül 2016; 14:26:50 >

• km den dolayı satarken biraz zorlar ama onun dışında alınır tabi, bu olmazsa almayı düşünüyorum dediğin linea nın içinden geçer dönüp tekrar geçer
  • mondeo kafaya koydunuz sanırım, bu kmde bir aracı alıp ne kadar binmeyi düşünüyorsunuz.? illaki piyasasını araştırmışsınızdır siz. bu kmdeki bir araç için uygunmu bunun fiyatı.? kaldıki ön kaput DEĞİŞİKMİŞ mesela, tabiki birçok sebep ile değişmiş olabilir ama ne olmuş.? yada nasıl bir kaza olmuş.? sedam bakıyorsunuz sanırım.?
  • Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı alırsam 5 yıl kullanıcam. Ya piyasa arabası yerine aynı fiyata D segmenti piyasası yavaş olsun istiyorum. Sadece mondeo değil laguna3, subaru legancy de bakıyorum. Kaza mı yoksa başka bi durum mu onu sorucam hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu km nedir boyle hic heyecan aramayin bence degiseni olan arabayi satarken cok zorlanirsiniz hele kaput varsa isin icinde fazlasiyla zor.Alin bi linea az km li d olmasin c olsun konforsuz olsun ama kafaniz rahat olsun.Ha varsa 3-5 fazla verip soyle 150 bin altinda ve az boyali ona bakin yoksa heyecan bana gore

• Km yuksekmis ya. Belki normal sartlarda problem olmayacak ama siz bineceksiniz. Belki 400 bin km olacak. Satmada cok zorlanacaksiniz.
    Baska ilanlara yonelmek mantikli olur Bence.

• Bence o km çok.5 sene binerim diyorsun ama sıkılınca satman zor olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ön kaput niye değişmiş, kapılar neden boyanmış fotoğrafını gösterirse km'ye takılmayın bi o kadar daha gider.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AdreaLisT -- 19 Eylül 2016; 23:30:11 >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    aracı yarın görmeye gidicem hocam.Fotoğraflardan biraz diri duruyor sanki gerçekte nasıl bilemem.Dediğiniz gibi fotoğraflarını sorucam eğer uygun olursa 32-33 bin için pazarlık yaparım diyorum.Bu araç olmazsa linea veya bravo alıcam mecbur
  • oo bu araba çok masraf çıkartır zaten 5 yıl kullanmayı düşünüyormuşsunuz kesinlikle uzak durun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -Bionick kullanıcısına yanıt
    Haydi hayırlısı o zaman.

• -Bionick kullanıcısına yanıt
    Bir fordcu olarak

Mondeo Focus yol tutuşuna hastayımdır

Tercih güzel ama eger ilerde satmayı düşüncekseniz bence km biraz daha düşük arayın
    He piyasının zaten içine ettiler 250.000 kmli arabaları muayene sürelerine göre cekiyorlar 150.000km
    Ama 2006 model araba için %95 cok gibi bence o km ye motor rektefiye görmüş mü ?
  • 2.0 motor dusunurseniz daha iyi secenekler var tavsiye veririm.

( size tavsiye verebilirim fakat kendim kararsiz kalip hadi sunu alalim artik diyemiyorum 10 gündür )

• UP Aracı gördüm test ettim.Aracın gidişi çok iyi fakat hala km sıkıntı çıkarır mı onun derdindeyim ,yardım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

UP Aracı gördüm test ettim.Aracın gidişi çok iyi fakat hala km sıkıntı çıkarır mı onun derdindeyim ,yardım?

boyalı yerler ve değişen kaput için ne anlattılar.?
  • benim 2.el arac bakarken tek kriterim kaput. boya bile beni uzak tutmaya yeterli.
  • 5 sene binecekseniz sıkıntı yok ancak genel olarak kaput boyalı araçlar piyasada rağbet görmüyor bu bir gerçek.

Km olarak tdci ve 2.0 rahat bakımlı ise uzun yıllar sorunsuz hizmet eder ufak tefek masraflar ile.

Manuel leri çok performanslı dır.

Eğer bütçe bu sınırda ise alınır ama 40 45 aralığına çıkılıyor ise daha temiz ve titanium manuel öneririm.

• Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    hocam aracın eski sahibinden olduğunu bu sebeble bilmediğini söyledi fakat şasede en ufak kusur yokmuş hatta ' c.tesi dilediğin taktirde aracı al tanıdığın ustalara,expere götür için rahat etsin' dedi.Çok kararsız kaldım açıkcası, hesapladığımda senede 35 bin yapsa bu kilometreye ulaşıyor dizel araç için normal mi bilemiyorum.Tek derdim satarken oluşacak ön yargı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.