Şimdi Ara

İlandaki avensis sizce nasıldır Üstatlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yeniüyeEskiTakipçi

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

quote:

al bunu kafan rahat etsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-darbesiz-boyasiz-orjinal-passat-151420742/detay

ya da muadillerine şuradan bakabilirsin
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat-1.6-trendline/benzin-lpg?a5_min=2010&a706=32474&a5_max=2010

Döviz gibi mübarek. Bugün satıyom desem satılır, parçası avensisten ucuzdur, lpgye de uyumludur ( ki zaten lpg'li) vs vs

ikiside 2. eli sağlam olan ama wv modellerinin hemen hepsi gibi boş donanımlı sadece adıyla anılan motor aksamı olarak nazlı araçlar bana göre sonuçta wv kendine aşırı güvenen egolu bir marka adamların sloganı bile
    biz yapana kadar en iyisi bu!
    içimden has... demek geliyor wv araçlarının alayına

tavsiye için teşekkürler...

Benim de honda accord hoşuma gidiyor. Hatta eski kasa crv ler de hoşuma gidiyor ama alamıyorum işte ne yazık kı ! parça arayıp durmaktan sıkıldım. Millet ne alıyorsa ben de onu alacam, hiç çizgim kalmadı artık.

parça derken toyota parçası bulunur diye düşünüyorum memlekette lancia var proton var mini var subaru var var da var. bunlar bile parça bulurken siz hangi aracı kullanıyorsunuz merak ettim

büyükşehirdeyseniz evet. hadi gel bayburtta, sinopta, ağrıda, uşakta, osmaniyede, karakükte avensis parçasını bul da göreyim :) bulursun ancak orjınal olur, biraz da tuzlu olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

al bunu kafan rahat etsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-darbesiz-boyasiz-orjinal-passat-151420742/detay

ya da muadillerine şuradan bakabilirsin
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat-1.6-trendline/benzin-lpg?a5_min=2010&a706=32474&a5_max=2010

Döviz gibi mübarek. Bugün satıyom desem satılır, parçası avensisten ucuzdur, lpgye de uyumludur ( ki zaten lpg'li) vs vs

ikiside 2. eli sağlam olan ama wv modellerinin hemen hepsi gibi boş donanımlı sadece adıyla anılan motor aksamı olarak nazlı araçlar bana göre sonuçta wv kendine aşırı güvenen egolu bir marka adamların sloganı bile
    biz yapana kadar en iyisi bu!
    içimden has... demek geliyor wv araçlarının alayına

tavsiye için teşekkürler...

Benim de honda accord hoşuma gidiyor. Hatta eski kasa crv ler de hoşuma gidiyor ama alamıyorum işte ne yazık kı ! parça arayıp durmaktan sıkıldım. Millet ne alıyorsa ben de onu alacam, hiç çizgim kalmadı artık.

parça derken toyota parçası bulunur diye düşünüyorum memlekette lancia var proton var mini var subaru var var da var. bunlar bile parça bulurken siz hangi aracı kullanıyorsunuz merak ettim

büyükşehirdeyseniz evet. hadi gel bayburtta, sinopta, ağrıda, uşakta, osmaniyede, karakükte avensis parçasını bul da göreyim :) bulursun ancak orjınal olur, biraz da tuzlu olur

hocam o zaman clio sümbül
    toros doğan şahin linea ford transit araçlarından seçim yapabilirsiniz
    hepimiz istanbulda yaşamıyoriz ki çıkma bile olsa kargoyla gönderiliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 18 Şubat 2014; 17:04:59 >

• yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    Kargo ile telefon yerine hıyar gonderilen adamin dramı geldi aklima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kargo ile telefon yerine hıyar gonderilen adamin dramı geldi aklima

o facia zaten sen baskı balata istersin bmc vites topuzu gönderebilirler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.