Şimdi Ara

İlandaki avensis sizce nasıldır Üstatlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-elegant-extra-151428114/detay/

Şu araç nasıl sizce plakadan bir şey çıkmadı adamla konuştum gel bak fiyatı sonra konuşalım dedi ama siz ne dersiniz arkadaşlar.
    Kaç tl vermeliyim sizce, adam güvenilir gibi geldi ama bilemiyorum

• yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    temize benziyor ama expertiz yaptırmadan almayın.adamla anlaşırsın dediğin gibi çıkarsa ben hata boya çıkarsa sen verirsin dersin expertiz ücretini bi yamuk varsa yan çizer zaten.

lpg yok sanırım belirtmemiş .onuda hesaba katın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 16 Şubat 2014; 18:39:32 >
  • geçen sene 42 bin tl di bunlar yine fiyatıyla en mantıklı araçların başında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

temize benziyor ama expertiz yaptırmadan almayın.adamla anlaşırsın dediğin gibi çıkarsa ben hata boya çıkarsa sen verirsin dersin expertiz ücretini bi yamuk varsa yan çizer zaten.

lpg yok sanırım belirtmemiş .onuda hesaba katın.

adam kendi dedi gel bak ustaya bilgisayara göster öyle anlaşalım dedi ama ben 47 bin düşünüyorum max

benzinli dedi hocam 2. sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 16 Şubat 2014; 18:47:56 >
  • Fiyat fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Fiyat fazla.

hocam aklımza yatarsa 47 vereyim diyorum ama piyasa uçuk çok sorum satılanları araştırdım kaça sattın diye falan 30 binde bi parça ezik var yaptırılmamaış 2 ay önce 45e verdim diyenler oldu mesela

3 ay önce 44-45 yazıyorlardı aynı araçlara bize de araç lazım alıp uzun süre kullanayım nasipse diyorum ama fiyat gerçektenundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 16 Şubat 2014; 18:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniüyeEskiTakipçi

quote:

Fiyat fazla.

hocam aklımza yatarsa 47 vereyim diyorum ama piyasa uçuk çok sorum satılanları araştırdım kaça sattın diye falan 30 binde bi parça ezik var yaptırılmamaış 2 ay önce 45e verdim diyenler oldu mesela

3 ay önce 44-45 yazıyorlardı aynı araçlara bize de araç lazım alıp uzun süre kullanayım nasipse diyorum ama fiyat gerçektenundefined

valla tamam rahat kaliteli araç ama ben olsam manuel vites 1.4 dizel corolla comfort extra bakardım hocam...ne yakıtta kafam ağrırdı ne de satarken beklerdim tam bir piyasa aracı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Fiyat fazla.

valla tamam rahat kaliteli araç ama ben olsam manuel vites 1.4 dizel corolla comfort extra bakardım hocam...ne yakıtta kafam ağrırdı ne de satarken beklerdim tam bir piyasa aracı...

hocam piyasa aracı alsam corolla bakarım ama uzun süre bineceğimi düşündüğüm için bakıyorum hem lpg uyumu da çok iyi corollalardan biraz fazla yakıyor 150 kg falan ağır sadece 132 bg 160 nm vvti motor var birde 6 vites uzun yolda ekonomik deniyor hemde bagaj geniş donanım çok iyi

sıkıntıları - eksileri-

piyasa yavaş elden çıkarmak zor
    boyutlar devasa istanbul için tam bir facia bence
    renkli bilgi ekranı beklerdim
    arka tarafa ısıtıcı soğutucu ızgarası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 16 Şubat 2014; 19:04:05 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-elegant-extra-151428114/detay/

Şu araç nasıl sizce plakadan bir şey çıkmadı adamla konuştum gel bak fiyatı sonra konuşalım dedi ama siz ne dersiniz arkadaşlar.
    Kaç tl vermeliyim sizce, adam güvenilir gibi geldi ama bilemiyorum

Örnek olması açısındanhttp://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-toyota-avensis-1-6-elegant-extra/sahibinden-kazasiz-kapali-garaj-araci-toyota-avensis/4776213
    sizin verdiğiniz linkteki araçla fiat olarak hemen hemen aynı sayılır. Sıfır fiatı ise 79.000-tl şimdi bana göre sizin yapmanız gereken aracı expertize götürmeniz orda ne var ne yok üç aşağı beş yukarı daha net fikir verir sanırım. Galiba satan kişi paraya sıkışmış ben onu hissettim, iyi bir pazarlıkla aracı alabilirsiniz.

• aynı fiyata insignia veya civic/jetta dan birini tercih ederdim ben. Avensis'e verilen parayı mantıksız buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

aynı fiyata insignia veya civic/jetta dan birini tercih ederdim ben. Avensis'e verilen parayı mantıksız buluyorum.

insginia yakıtı çok fazla lpg takılamıyor içi dar ama turbo motorla avensisten performanslı

civic- jetta c sınıfı ve 47 bine 2011 en dolu paketi alınamıyor bile ama avensiste anahtarsız giriş çift bölmeli klima kapanan aynalar abs vsc+ tc 9 hava yastığı far yıkama kararan dikiz aynası artıları var hocam

avenssis çok performanslı değil ama geniş ve ben gibi sakin kullanmayı sevenlerin aracı performans düşük bunu kabullenmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 16 Şubat 2014; 19:29:59 >
  • Son zamanlarda 45-50 bin bandında ilgilenmediğim araç kalmadı, ayran gönüllülüğün dibini gördüm.

Jetta, C4, Golf, Astra, İnsignia, Qashqai, Mondeo, Passat ve tabii Avensis . Benim önceliklerim içinde yalıtım ilk sıralarda olduğu için Civic gibi 45 bine uzun yolda rezillik yaşatacak bir aracı listeme hiç almadım ki zaten mevcut aracımı değiştirme isteğimdeki en büyük etken yalıtım eksikliğidir.

Alacağım aracı 2 yıl sonra satmam gerekebilir. Bu yüzden bulunduğum ilde piyasası pek olmayan Mondeo ve İnsignia'yı eledim. Ki zaten 18'lik lastiğinden tutunda Lpg uyumu muamma olan motorları yüzünden yürütme masraflarının beni üzeceği kanaatine vardım. Golf 7 son iki ayda muazzam zamlandı, B6 Passat'ın ise tipine ısınamadım.

Son düzlükte bütçeyi zorlamadan alınabilecek C sınıfı araçlar içinde 1.2 Tsi Jetta, 1.4T Astra; Suv segmentinde Qashqai; D sınıfı içinde ise Lpg uyumu ve 6 ileri olması vesilesiyle Avensis kaldı. Avensis pek tutulan bir araç olmasa da çalıştığım ilde maşaallah zibil gibi. Evimin önü de dahil olmak üzere her köşe başında bir tane var. İş yerinin otoparkında da 10-15 arabanın 3-4 tanesi 2009 sonrası Avensis.. Yani satma aşamasında sıkıntı çıkarmayacak bir bölgedeyim. D sınıfı olması nedeniyle diğerlerinden yalıtım ve konfor olarak üstünlüğü beni bu araca yöneltmeye başladı.

Yok Civic al, aman 1.4 dizel Corolla al diyenlere aldırış etmeyin. Bu rakama alınabilecek yürütme masrafıyla C sınıfı, konforuyla D sınıfı tek araç Avensis. Bu açıdan değerlendirilirse rakibi yok. Alın keyfini sürün.

• o fiyata avensis almam şahsi kanaatim lakin kararlıysanızda araba temiz duruyor gayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

o fiyata avensis almam şahsi kanaatim lakin kararlıysanızda araba temiz duruyor gayet

ne alabiliriz hocam fikrinizi söyler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Son zamanlarda 45-50 bin bandında ilgilenmediğim araç kalmadı, ayran gönüllülüğün dibini gördüm.

Jetta, C4, Golf, Astra, İnsignia, Qashqai, Mondeo, Passat ve tabii Avensis . Benim önceliklerim içinde yalıtım ilk sıralarda olduğu için Civic gibi 45 bine uzun yolda rezillik yaşatacak bir aracı listeme hiç almadım ki zaten mevcut aracımı değiştirme isteğimdeki en büyük etken yalıtım eksikliğidir.

Alacağım aracı 2 yıl sonra satmam gerekebilir. Bu yüzden bulunduğum ilde piyasası pek olmayan Mondeo ve İnsignia'yı eledim. Ki zaten 18'lik lastiğinden tutunda Lpg uyumu muamma olan motorları yüzünden yürütme masraflarının beni üzeceği kanaatine vardım. Golf 7 son iki ayda muazzam zamlandı, B6 Passat'ın ise tipine ısınamadım.

Son düzlükte bütçeyi zorlamadan alınabilecek C sınıfı araçlar içinde 1.2 Tsi Jetta, 1.4T Astra; Suv segmentinde Qashqai; D sınıfı içinde ise Lpg uyumu ve 6 ileri olması vesilesiyle Avensis kaldı. Avensis pek tutulan bir araç olmasa da çalıştığım ilde maşaallah zibil gibi. Evimin önü de dahil olmak üzere her köşe başında bir tane var. İş yerinin otoparkında da 10-15 arabanın 3-4 tanesi 2009 sonrası Avensis.. Yani satma aşamasında sıkıntı çıkarmayacak bir bölgedeyim. D sınıfı olması nedeniyle diğerlerinden yalıtım ve konfor olarak üstünlüğü beni bu araca yöneltmeye başladı.

Yok Civic al, aman 1.4 dizel Corolla al diyenlere aldırış etmeyin. Bu rakama alınabilecek yürütme masrafıyla C sınıfı, konforuyla D sınıfı tek araç Avensis. Bu açıdan değerlendirilirse rakibi yok. Alın keyfini sürün.

şu da bir gerçek ülkemizde D SINIFI BENZİNLİ araçların hepsinde tutulmama sorunu var bakınız laguna-accord-avensis-insignia vb.. insanımız hep 2.elini düşünüp hangisini çabuk satarım telaşındalar aslında avensis 2. elde toyota markasına istinaden biraz daha 2. eli hareketli gibi avensisi citroen pug yapsa 2.eli 10 bin lira aşağı gider

• Bu avensis in son çıkan kasasının 2000cc motorlarına LPG uygulanabiliyormu?
    Önceki kasadaki motorlar direkt enjeksiyondu ama 2009 motorlarda değişti diyorlar. Bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Bu avensis in son çıkan kasasının 2000cc motorlarına LPG uygulanabiliyormu?
    Önceki kasadaki motorlar direkt enjeksiyondu ama 2009 motorlarda değişti diyorlar. Bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba?

Saygılar

gliba uygulanıyor 2000 motorda vvti olması lazım ama toyotaclubturkey sitesine bi göz atın derim ben
  • quote:

quote:

o fiyata avensis almam şahsi kanaatim lakin kararlıysanızda araba temiz duruyor gayet

Focus 2012 1.6 TDCi Trend X
    Mondeo 2009 2.0 TDCi Titanium
    S40 2012 1.6 D Premium
    Octavia 1.6 TDI Elegance

tavsiyemdir
  • quote:

quote:

quote:

Focus 2012 1.6 TDCi Trend X
    Mondeo 2009 2.0 TDCi Titanium
    S40 2012 1.6 D Premium
    Octavia 1.6 TDI Elegance

tavsiyemdir

bu araçlar içinde en çok araştırdığım 2012 focus 3 tü ama bagajini berbat şekilde küçüklüğü (Bagaj Kapasitesi
    316 lt) c sınıfı olması ve avensis kadar donanım verememesi nedeiyle elemiştim motoru candır canavardır ama sırf motor için araba almam

yine mondeo hem düşük model hem 2.00 motor hem kilometre fazla olduğu için eledim
    octavia skoda wv grubu düşünmediğim sevmediğim için elemiştim

s40 hoşuma gidiyor aslında ama servis durumları kafamı karıştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 16 Şubat 2014; 22:42:26 >

• Yuh yazın bunları 40 civarı satıyorlardı ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.