Şimdi Ara

İlandaki avensis sizce nasıldır Üstatlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Yuh yazın bunları 40 civarı satıyorlardı ...

40 mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüyeEskiTakipçi

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

quote:

quote:

o fiyata avensis almam şahsi kanaatim lakin kararlıysanızda araba temiz duruyor gayet

ne alabiliriz hocam fikrinizi söyler misiniz

Focus 2012 1.6 TDCi Trend X
    Mondeo 2009 2.0 TDCi Titanium
    S40 2012 1.6 D Premium
    Octavia 1.6 TDI Elegance

tavsiyemdir

bu araçlar içinde en çok araştırdığım 2012 focus 3 tü ama bagajini berbat şekilde küçüklüğü (Bagaj Kapasitesi
    316 lt) c sınıfı olması ve avensis kadar donanım verememesi nedeiyle elemiştim motoru candır canavardır ama sırf motor için araba almam

yine mondeo hem düşük model hem 2.00 motor hem kilometre fazla olduğu için eledim
    octavia skoda wv grubu düşünmediğim sevmediğim için elemiştim

s40 hoşuma gidiyor aslında ama servis durumları kafamı karıştırıyor

her şey motor değil fakat ağır ve cansız bir avensise bence yazık olur ama tercih sizin elbette hiç bir markanın fanı değilim ayrıca hangisi kullanışlıysa hayırlısıysa o olsun elbette

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o fiyata avensis almam şahsi kanaatim lakin kararlıysanızda araba temiz duruyor gayet

ne alabiliriz hocam fikrinizi söyler misiniz

Focus 2012 1.6 TDCi Trend X
    Mondeo 2009 2.0 TDCi Titanium
    S40 2012 1.6 D Premium
    Octavia 1.6 TDI Elegance

tavsiyemdir

bu araçlar içinde en çok araştırdığım 2012 focus 3 tü ama bagajini berbat şekilde küçüklüğü (Bagaj Kapasitesi
    316 lt) c sınıfı olması ve avensis kadar donanım verememesi nedeiyle elemiştim motoru candır canavardır ama sırf motor için araba almam

yine mondeo hem düşük model hem 2.00 motor hem kilometre fazla olduğu için eledim
    octavia skoda wv grubu düşünmediğim sevmediğim için elemiştim

s40 hoşuma gidiyor aslında ama servis durumları kafamı karıştırıyor

her şey motor değil fakat ağır ve cansız bir avensise bence yazık olur ama tercih sizin elbette hiç bir markanın fanı değilim ayrıca hangisi kullanışlıysa hayırlısıysa o olsun elbette

hocam cansız derken corolla da aynı motoru kullanıyor avensis 150 kg daha ağır ama dizel tadı vermez tabikide donanım olarakta avensis gerçekten tatminkar

• al bunu kafan rahat etsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-darbesiz-boyasiz-orjinal-passat-151420742/detay

ya da muadillerine şuradan bakabilirsin
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat-1.6-trendline/benzin-lpg?a5_min=2010&a706=32474&a5_max=2010

Döviz gibi mübarek. Bugün satıyom desem satılır, parçası avensisten ucuzdur, lpgye de uyumludur ( ki zaten lpg'li) vs vs

• Astrada iyi seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-elegant-extra-151428114/detay/

Şu araç nasıl sizce plakadan bir şey çıkmadı adamla konuştum gel bak fiyatı sonra konuşalım dedi ama siz ne dersiniz arkadaşlar.
    Kaç tl vermeliyim sizce, adam güvenilir gibi geldi ama bilemiyorum

benimde bu kadar param olsa düşünmeden alacagım araba bu

• Fiyat yüksek ama eskiyi baz almazsak parasını hala hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

al bunu kafan rahat etsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-darbesiz-boyasiz-orjinal-passat-151420742/detay

http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat-1.6-trendline/benzin-lpg?a5_min=2010&a706=32474&a5_max=2010

Döviz gibi mübarek. Bugün satıyom desem satılır, parçası avensisten ucuzdur, lpgye de uyumludur ( ki zaten lpg'li) vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

aynı fiyata insignia veya civic/jetta dan birini tercih ederdim ben. Avensis'e verilen parayı mantıksız buluyorum.

Bende senin gibi sığ düşünenleri mantıksız buluyorum adam avensis diyor sen jetta diyorsun Allah akıl fikir versin..

• quote:

ikiside 2. eli sağlam olan ama wv modellerinin hemen hepsi gibi boş donanımlı sadece adıyla anılan motor aksamı olarak nazlı araçlar bana göre sonuçta wv kendine aşırı güvenen egolu bir marka adamların sloganı bile
    biz yapana kadar en iyisi bu!
    içimden has... demek geliyor wv araçlarının alayına

tavsiye için teşekkürler...

• AkdenizLee kullanıcısına yanıt
    azıcık genişletilmiş corollaya binerek d sınıfı diye kendimi kandıracağıma gider en çok beğendiğim c sınıfı aracı seçer alırım paşa paşa binerim. 15 bin tl gibi bi para da cebime kalır. Ben volkswagen fanı değilim amacım reklam yapmak da değil. Toyotanın yaris, auris ve yeni corollada da cok basarılı oldugunu düşünüyorum ayrıca. Ama bence avensis olmamış, yapamamışlar. Bakın insigniaya, passata, s60a, ve hatta japon kardeşi accorda; sonra karar verin. Premiumlara hiç girmiyorum bile. Saygılar.
  • quote:

azıcık genişletilmiş corollaya binerek d sınıfı diye kendimi kandıracağıma gider en çok beğendiğim c sınıfı aracı seçer alırım paşa paşa binerim. 15 bin tl gibi bi para da cebime kalır. Ben volkswagen fanı değilim amacım reklam yapmak da değil. Toyotanın yaris, auris ve yeni corollada da cok basarılı oldugunu düşünüyorum ayrıca. Ama bence avensis olmamış, yapamamışlar. Bakın insigniaya, passata, s60a, ve hatta japon kardeşi accorda; sonra karar verin. Premiumlara hiç girmiyorum bile. Saygılar.

Saygi bizden kardes

• quote:

açıkçası avensise haksızlık etmişsiniz hatta resmen karalamışsınız büyük corolla diyerek
  • quote:

quote:

ikiside 2. eli sağlam olan ama wv modellerinin hemen hepsi gibi boş donanımlı sadece adıyla anılan motor aksamı olarak nazlı araçlar bana göre sonuçta wv kendine aşırı güvenen egolu bir marka adamların sloganı bile

Benim de honda accord hoşuma gidiyor. Hatta eski kasa crv ler de hoşuma gidiyor ama alamıyorum işte ne yazık kı ! parça arayıp durmaktan sıkıldım. Millet ne alıyorsa ben de onu alacam, hiç çizgim kalmadı artık.

• yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    hocam bu benim şahsi görüşüm, beğenen vardır ona sözüm yok. Hatta bundan önceki iki avensis kasasını da çok hoş bulurdum. Bundan sonra cıkacak olanı da merakla bekliyorum.
  • Bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç sıfırını en son 71000 liraya bırakıyorlar uzun zamandır takip ettiğim bir araç. Zaman zaman test sürüşüne de çıktım. Performans olarak yeterli yakıt tüketimi son derece makul sabit 90 kilometre hızla 5 litrelerin altını görmek mümkün. Test ettiğim aracın ortalama tüketimi 8,6 olarak görünüyordu ki bir test aracı için son derece makul bence. Benim ise test sonucum 7,7 litre olarak göründü. Kısa mesafe ve genel manada yokuştu trafik pek olmasa bile. Son derece donanımlı ve güvenli bir araç bunu kullanırken anlıyorsunuz. Gerçi pek D sınıfı araç sürmüşlüğüm yok ama binmişliğim var. İnsignia da bir seçenek lakin 12-13 litreli görüyor arkadaşımın aracı ne kadar dikkatli kullansa da. Bunun dışında D sınıfı bütün araçlar gibi piyasası zayıf. İyi bir pazarlıkla 45 seviyesine çekilir. Hemen istenilen fiyatı vermeyin.

• Fiyat biraz fazla ama pazarlıkla biraz düşerse gayet iyi
  • denildiği gibi temizse son 46.500 civarı nasıldır arkadaşlar 47 ye de genelde fazla dediniz
  • quote:

quote:

quote:

Benim de honda accord hoşuma gidiyor. Hatta eski kasa crv ler de hoşuma gidiyor ama alamıyorum işte ne yazık kı ! parça arayıp durmaktan sıkıldım. Millet ne alıyorsa ben de onu alacam, hiç çizgim kalmadı artık.

parça derken toyota parçası bulunur diye düşünüyorum memlekette lancia var proton var mini var subaru var var da var. bunlar bile parça bulurken siz hangi aracı kullanıyorsunuz merak ettim

• 2006 model t25 kasa elegantını kullanıyorum ve arabamdan çekiş hariç çok memnunum.çekiş probleminide üçbin devir altına düşürmediğiniz müddetçe problem yaşamazsınız ben hız tutkunu olamadığım için bana yetiyor.yeni kasaların (T27)motorları 132 bg ve altı ileri olması biraz daha yakıtta ve güçte avantaj sağlıyor.D sınıfında alınacak güzel bir araç.bu aralar fiyatları yüksek gitmeye başladı bunun sebebide sıfır araçlara gelen zamdan dolayı ikinci ellerde fiyatların yükselmesi.begendiğiniz araç kıraltı civarı fiyat normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.