Şimdi Ara

İlandaki c4 ü almayı düşünüyorum. Alındı.... Yorumlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

0km olarak almış olduğum focus aracımdan aslında memnun olmama rağmen çok daha özellikli, sessiz konforlu daha yüksek model bir araca geçme fikrindeyim. Aslında yılbaşından sonra düşünüyordum ama malum piyasa alt üst ve euro tavan yapmış durumda. 0km araç fiyatları uçtu. En son leonun 55900 olduğunu görünce 0km olayından vazgeçtim. Zira bu araç 49900 dü 6 ay önce.

Herneyse ilan aşağıda. Modelli almaya çalışıyorum ki sorun yaşamamak için ama 2nci elde hep risk var. Aracın şase numarasını filan aldım yarın sorgulamaları yapacağım. Bir de yetkili servise aracın genel durumunu ve ayrıca bir yere kaporta boya durumunu baktıracağım. Telefonda 50 rakamında buluştuk ama 49u zorlayacağım. Benim aracı da bi arkadaş istiyor 34 e verecek gibiyim. Sağ arka kapı değişmesi sağ ön kapı boyanması vs. olunca bi de dost işi bu rakama bırakacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-boyasiz%2Cdegisensiz.hatasiz-confort-plus-c4-213834463/detay

Aracın öncelikle piyasası ve fiyatı hakkında ve c4 confort plus donanım hakkında görüşlerinizi merak etmekteyim.

Arkadaşlar araç alındı son mesajımda gelişmeleri yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 10 Eylül 2015; 12:14:26 >

• Hocam bu fiyata bu araba alınmaz bence. İllaki manuel c4 almak istiyorsaniz 115 beygir olanlar var (az da olsa) onlara bakin. Yoksa yari otomatik vitesli olanlarin comfort plus olanlarına bakın.bu fiyat bu kasa için fazla gibi geldi bana açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pahali degil mi? 50 civarina cam tavanli akrabasi 308 dusunurdum ben olsam. Bari cam tavan olsaydi bunda.

• 50000 ve c4 bana mantıklı gelmiyor d segment aşağısına bakmazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bin tl zamlandi diye sifir km leon almak varken,2 sene kullanilmis,50 bin km yapilmis,nasil bir gecmisi oldugunu bilmediginiz bir arabaya 50 bin tl vermek daha mi mantikli?
    Bence dolasin seat bayilerini pazarlikla istediginiz seviyeye yakin veren yerden ilk sahibi olacaginiz leonu alin,ikinci elle ugrasmaya degmez

• Bu aracin 2013 olmasi ve plus donanim olmasi cezbetti beni. Bu donanimda focus dizel baktigimda 2013 model 60dan asagi arac yok. Keza 1.3 astra sport donanim da yine 58 60 seviyelerinde. Hdi motor da bicok markada kullanilan basarili bi motor. Dizel full 0km araclar su an 70 seviyelerinden baslamakta. Yalniz bu 92lik confortlarda esp yokmus o da bi eksi oldu.

• Senin Ficus kaç model hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 Bin lira para verip Esp'si olmayan araç alınmaz. 55000'e Focus Trend X veya Leon alın daha iyi.
  • Benim araç 2011 60binde brc lpgli. Simdi baska bi aracla anlasmak uzereyim. 2012 model 2013 ocak cikisli ayni aracin beyazi. 0hata. 58binde. 46 gibi anlasmak uzereyiz. Gecmisine saseden baktik temiz. Yetkili servis bakimli. Servise de herseyini gosterip kismetse alacagim.

• Hocam sigortadanda baktırın

• Sifir arac daha mantikli ikinci el tamamen sans isi

• 92 bglik versiyonmuş, bence fiyat biraz fazla gibi, düşünürseniz Dynamique veya Privilege donanım Megane 3 bulabilirsiniz, manuel olanları 105 veya 110bg, en azından bir nebze daha iyi performansı olur ve donanım da c4'ten daha iyi olur, ama karar sizin, alternatif olarak yeni kasa kia ceeed 1.6 crdi 128 bg, hyundai i30, 1.6 crdi 128 bg, 1.6 multijet 120 bg fiat bravo bulunabilir, yine peugeot 308 düşünürseniz, bu fiyat aralığında bulabilirsiniz. 52 53 civarına çıkabilirseniz i30 veya ceed düşünün, crdi motorun performansı gerçekten çok iyi.

C4 fena araç değildir, süspansiyonları güzel, yalıtımı sınıf standartlarında, motoru sınıfının en az yakan motoru, fakat şahsen ben C4'ü bek beğenmiyorum, çok sıradan bir araç, direksiyonu da çok sert, tek elle manevra yapmak biraz zor, 50 bintlyede 92 beygirlik sadece dizel ve biraz donanımı var diye c4ü düşünmezdim ben olsam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-cok-cok-temiz-hatasiz-boyasiz-229135992/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-acibadem-oto-dan-2012-kia-ceed-1.6-crdi-conpect-ilksahibinden-229960950/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-memurdan-hatasiz-boyasiz-kazasiz-i30-229286918/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 9 Eylül 2015; 13:54:27 >

• 50 bine c4 olmaz bu aracın ederi 18 bin filandır pazarlıkla 15 e alırsınız. bir deli kuyuya taş atmış... rengi içinize sindiyse gayette alınabilecek bir araç. d segment dizel yada c segment dizel hangi aracı kac model kac binde önerecek bu arkadaşlar ben merak içindeyim. sizde bu kişilerin mesajını alıntılayıp sorarsanız bizde aydınlanmış oluruz. ayrıca önerdikleri arac c4 gibi donanımlı olsun birde...
  • plus olması güzel. ancak 92 lik olması eksi bir durum.
  • Ancak yazabildim öncelikle fikir beyanında bulunan arkadaşlarıma teşekkürler.

Yarın aracın serviste bakımlarını kontrol edip expertize sokucam inş. 46 ya olacak gibi. Araç 92 lik malesef ama yüksek tork zaten dizele geçme isteme nedenim. Yani 120 sabit hızla giderken düşük devir çevirsin, ara hızlanmaları iyi olsun yeterli zaten şimdiki aracım da 100hp. Tabii benzinlinin tadı olmayacak ama yeterli gelecektir. Donanım zaten baya dolu ve fiyat olarak beni zorlamayacak gibi.

Benim aracı ucuza mı veriyorum diye düşünüyorum ama artık aciliyeti olduğu için bu fiyattan vereceğim.

Aracın şase numarasından kontrolleri yaptık ve satıcının beyanlarının hepsi doğru çıkmakta. Bunlar dışında neleri kontrol etmem gerekir. Malum araç daha muayeneye girmedi, bir tek km sinden emin olamayacağım ama satıcının profiline baktığımda km düşürcek birine hiç benzemiyor ayrıca zaten 2.5 yıl zarfında 58bin km yapmış.

Tabii ki dayanıklılık olarak bir ford gibi olmayacaktır ancak en azından 150bin km ye kadar fazla sorun çıkarmadan götürse bu da benim için en az 7 yıl demek nasipse. Focusta en ufak sorun yaşamadım tek çekincem citroenin bu kadar sorunsuz olamayacağı. Bunu da kabul ederek alacağım. Zira daha önce belirttiğim gibi aynı donanım aynı motorlu diğer marka modeller bu araçtan en az 12bin tl civarında pahalıya geliyor. PSA grup motora da ayrıca çok güveniyorum.

• citroen c4 plusların donanımı ve f/p cokiyidir, kumandadan acılır kapanır camlar aynalar, dönüşe göre yanan sisler, start stop(sadece e-hdi lerde), elektronik el freni (sadece e-hdi lerde), esp, ayarlanabilir karşılama yollama farları, cift bölge digital klima, buzdolabı, bluetoth(sadece 2012 ye kadar olanlarda)... , donanım haricinde güç ve yakıt tüketemi konusunda da iyidir
  • Arkadaşlar araç için anlaştık yarın satışını alacağım. Yetkili serviste her 15binde bakımları tam yapılmış, sadece farı değişmiş bir araç. İçime sindi ancak debriyaj çok sert ve yukarıda kavrıyor buna alışabileceğimi düşünüyorum.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

50 bine c4 olmaz bu aracın ederi 18 bin filandır pazarlıkla 15 e alırsınız. bir deli kuyuya taş atmış... rengi içinize sindiyse gayette alınabilecek bir araç. d segment dizel yada c segment dizel hangi aracı kac model kac binde önerecek bu arkadaşlar ben merak içindeyim. sizde bu kişilerin mesajını alıntılayıp sorarsanız bizde aydınlanmış oluruz. ayrıca önerdikleri arac c4 gibi donanımlı olsun birde...

Sıfırı 70.000 TL Citroen C4'ün , nasıl 50.000 TL'ye olmaz ?
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Hocam arac icinize sinmis belli ki,yakitiyla ve donanimiyla tatmin eder merak etmeyin.Az yakmasida cabasi.Hayirli olsun simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Arkadaşlar araç için anlaştık yarın satışını alacağım. Yetkili serviste her 15binde bakımları tam yapılmış, sadece farı değişmiş bir araç. İçime sindi ancak debriyaj çok sert ve yukarıda kavrıyor buna alışabileceğimi düşünüyorum.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

hayırlı olsun önceki kasa c4 lerde dahil debriyajı çok sert. ancak bu debriyajın neredeyse bitiği bile kaçırma yapmıyor. zamanla alışırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.