Şimdi Ara

İlandaki stiloyu yorumlarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar az önce stilo ararken bi ilana denk geldim fiyatı çok iyi gibi ve açıklamada hiçbir sıkıntısı boyası vs olmadığı yazıyor ne dersiniz alınır mı ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-fiat-stilo-1-6-lpg-dynmic-orjinal120bin-km-14-250tl-son-155522083/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hameones -- 27 Şubat 2014; 17:39:23 >

• Hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan geldi :D
  • buradan bi yorum yapmak doğru olmaz bence en iyisi eğer niyetin ciddi ise anlaş adamla bir bilene göster yada ankaralıysan tanıdığın varsa bu işlerden anlayan onunla beraber gidip arabayı incele ikinci el sıkıntılı bi ilana bakarak araba almak sakat
  •  İlandaki stiloyu yorumlarmısınız
  • Hemen uzmanını çağıralım.

• Fiyat dusuk sanki piyasasindan. Yanlis gormediysem direksiyonda soyulma var. Yanlis gormusde olabilirim. Kazasi var ama ustaya gostermek lazim. Nasil bi kaza. Birde tramere sorgulat hocam. Sahsi fikrimi soylemem gerekirse eger. Tek kapi sari olanlar cok manyak. Skydom olanlari var. Onlar disinda almam ben olsam. Uc bes fazla ver bari degsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat olarak bana fazla ucuz geldi o açıdan bir danışmak istedim ankaradayım sıkıntı yok babamda anlar arabadan ama önce bi size sorayım istedim . Bu arada ilanın fotoğraflarında bişey keşfettim 4. fotoğrafta stilo yazısı sitlo gibi adam boya yok yazmış ama anlayamadım
  • hLL6 H kullanıcısına yanıt
    tam bunu kastetmiştim bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hLL6

bunu yazıcaktım

• quote:

helal hiç aklıma gelmez benim haa oraya bakmak

• Uzmandan yorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitlo iyiymis ilandaki stilo alinmaz gudip gormek lazim ic mekan fotolari yok oyle ilanmi verilir

O paraya alinan stilden hayir gelmez zaten galerici satiyor.

• quote:

Bravo hocam hemen yakaladınız

• sitlo ne diye konuya yorum atıcaktım, arkadaş fotoyu eklemiş.
  • Galerici ön kaput ve arka kaput da boya var yazmış yok dememiş. Ama galericiden Araç alırken iki defa düşünün heleki bunungibi düşük fiyat çekmişse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hor kullanılmış bir araca benziyor.
    Bagaj kapağında boya ya da değişim olmuş olabilir ama sadece yazı düşmesi de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.