Şimdi Ara

? İLE YAŞADIĞIM BİR ANIM . SİZCE NE YAPAYIM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba . Size birisiyle tanışmamı anlatmak istiyorum . Ve şuan onla yaşadıgım sorunları .

2009 un Haziran ayında tatile gitmiştik . Gittiğim otelde benim yaşımda 3-4 kişi vardı ve kızdı onlarda . Otele gittiğimde ilk gözüme çarpan size bahsedeceğim kişiydi . İsmini vermek istemiyorum . Burada ? diyelim . ilk gözüme çarpan kişi oydu ve etkilenmiştim . Keşke tanışabilsem gibi hayaller kuruyordum içimden . Bir süre baktım ona oda beni farketti baktı bana . Bende odama gitmek için yürümeye başladım . Odama gidene kadar aklımdan çıkmamıştı o kız . Kardeşim havuza girelim dedi . İlk önce yok dedim . Camdan baktım ? havuzdaydı , bekle geliyorum dedim . Kardeşim gülümsedi . Havuza gittik . Ben arkadaşlarımın tabiriyle tatlı , sempatik , sevimli birisiyim . Kendime bakıncada bunları doğruluyorum gerçekten . Yanlış anlamayın kendimi övme gibi bi niyetim yok . Havuza gittik kardeşimle takılıyoruz . ? kesip duruyorum oda bana bakıyor . Kardeşim anladı , sordu bana - n'oluyor ? diye . Anlattım . Güldü . Bi kadın vardı . Maskot gibi birşey . Havuzda bağırdı gelin top oynayalım diye . 7-8 kişi toplandık ben ? ın yanına geçtim . Oyun esnasında esprileri yapıyorum herkes gülüyor işte oyun bitti . ? ve kuzenı ben ve kardeim 4 müz konuşmaya başladık . İşte samimileştik ben kızdan gözlerimi alamıyorum . Canımız sıkıldı odalarımıza gidiyorduk ? havuzdaydı hala . Ben giderken kardeşim bakmış kapıda -abi ? sana bakıyordu dedi - farkındayım dedim . Akşamda takıldık yavaş yavaş samimileştik . Pek detaya inmeyeyim . Ben buna çıkma teklifi ettim . Kız farklı şehirlerdeyiz , çıkarsak 1 hafta sonra ayılırız sonra arkadaşlıgımızda gider dedi . Ben üzüldüm tabi .2 gün çıkmadım yanı otel dışındaydım gelirken giderken hiç bakmıyordum onlara . Mesaj atıyordu cvp vermıyordum . ? kardeşime sormuş abin niye gelmıyor yanımıza diye . moralı bozuk demiş kardeşim . İşte odama geldı konustuk . Yanlış anlama benı falan dedi . Bende senden hoşlandım ama Hakver bana gibisinden konustuk sonra konusmaya başladık . işte sonra tatil bitti evlere döndük . Mesajlaşıyoruz . Birbirimize söylemediklerimizi söylüyoruz , iltifatlar falan . Baya güzel geçiyordu . 1-2 sene böyle geçti . mesaj msn face vs . Arada kavgalarımız olyodu . Ama inanın ? la ettiğim kavga gibi hiçbirşey bana zevk vermemişti . ? in bana karşı davranışları benı daha çok etkilemişti . Bikere ciddi küstük . 4 ay msj atmadım oda atmadı . Gece msj attı beklemediğim bi anda . Bozukmuyuz dedi . ordan konusmayab asladık barıştık . 1 ay konusmuoduk yine küsüoduk ben atmıyordum yine . o atıyordu sen neden atmıyosun diyordu . yine küsmüştük ben attım bu sefer . İşte son zamanlarda 11.sınıfa geldiğimzden beri eskisi gibi değiliz . Msj atıyorum konu kapanıyor . Bazen soğuk konuşuyor. En son buna trip attım msj atmadım 3 ay . o msj attı bu sefer ama kendi içinden gelerek değildi bence belliydi soğuk davrandıgı . faceden bakıyorum fotograflarına arkadaşlarıyla mutlu gibi benı unuttu sanırım yazıyorum 1 msjıma cvp verıyo 2. sine vermıyor . Bende atmıyorum artık . Ama çok değer verıyorum ona . Üni kazanırsam oraya gelicem diyordum konusuyorduk hep . Şimdi hiç konusmuyoruz .
    Sizce neden olabilir ? Sorun nedir ? Ne yapmam lazım ? Moralım Bozuluyor ne zaman aklıma gelse sizinle paylaşmak istedim . İlgilendginiz için Teşekkürler .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.