Şimdi Ara

İleriye dönük upgradelerde sıkıntı çıkarmayacak Oyun için PC sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazılım alanında bilgili olmama rağmen bu hiç anlamadığım donanım konusunda sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Laptop'umun bozulması nedeniyle bu sefer devamlı olarak 5 senede bir sıfır laptop almaktansa aşama aşama upgrade edebileceğim bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Sanıyorum bu konuda tüm parçalar arasında en önemli yer tutan parça Anakart oluyor. Sizin bana bu amaçla tavsiye edeceğiniz sistem nedir? Anakartta spesifik olarak tek beklediğim şey ses çıkışı olarak digital(optik) çıkışa destek vermesi. Donanımhaber'in önerdiği en iyi ana kartlarındaki Asus markalı anakartı
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-crosshair-v-formula-z-amd-990fx-sb950-2400mhzoc-ddr3-soket-am3-atx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd500121&categoryId=152 ses berraklığı konusunda takıntılı olan biri olduğum için beni bu açıdan cezbetti açıkcası; ama bu kanıya hepsiburada açıklamalarından varabildim. Belki sizin önereceğiniz daha güzel bir anakart vardır. Bunun yanında her ne kadar SSD gönlümden geçse de 128GB gibi düşük rakamlar ihtiyacımı karşılayamıyor ne yazık ki. Bu konuda direkt Hybrid bir harddisk ( WD markasına hep bir sempatim vardır açıkcası önerebileceğiniz başka bir marka yoksa ) veya hem SSD hem de harddisk aynı anda takabileceğim bir sistem toplamak mümkün müdür? İlerleyen teknoloji hızıyla beraber SSD fiyatları muhakkak ucuzlayacaktır bu yüzden sistemi SSD üzerine upgradeleyeceğim kesin denilebilir. İşlemci ve ekran kartı konularında açıkcası gene aynı şekilde çok fazla bilgim yok. Intel, Amd, Nvidia savaşlarından ziyade benim için önemli olan ısındı-kapandı-öldü vakalarının pek olmaması. Sonuç olarak sistemin tüm parçalarını 2000-3000TL civarlarına toplayabilirseniz sevinirim. Rakamı çok farazi yazdım çünkü kolaylıkla esnetilebilir. Sadece aldığım şeyin iyi olduğunu ve geleceğe yönelik olduğunu bilmem yeterli. Son olarak da bu parçaların ucuza alınabildiği güvenilir bir yer var mı acaba? Hiç kimse bir yer göstermezse muhtemelen Vatandan alacağım ama belki daha iyi bir nokta vardır diye soruyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 23 Ocak 2015; 19:53:20 >

• Yardımcı olabilecek biri aranıyor
  • Monitor dahilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 24 Ocak 2015; 11:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37
    Monitor dahilmi

Monitor şu anda ikincil önceliğim çünkü bilgisayar masası almam gerekeceğinden televizyona bağlarım başta gibi düşüncelerim var ama monitör tavsiyenizi de duymak isterim ilerde alacağım monitör için karara da varmış olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 24 Ocak 2015; 11:31:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.