Şimdi Ara

İletildi Raporu Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesajlarım gidiyor fakat iletildi raporu gelmiyor. Mesaj ayarlarına baktım açık. Sorun nedir

• Dert etme hüseyin bunları. Bayram sabahı gayet normaldir. Hem saatin 5:13'ünde mesaj mı atıyorsun?
    Turkcell'de rapor gelmese de mesaj gider merak etme. Ya diğerleri gibi Rapor gelip mesaj gitmeseydi. O zaman ne olurdu
  • bu sorun arefe gününün başlamasıyla birlikte meydana geldi.pazar günü 00:01 den itibaren durum böyle. Bayram sonuna kadar diye tahmin ediyorum mesajların kalitesinin düşmemesi için böyle birşey yapmış turkcell en azından ben oyle düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 8 Aralık 2008; 9:15:11 >
  • bana turkcelde 2 gundur gelmıyor ıletım raporu.izmitteyım.bu arada herkesın bayramın mubarek olsun
  • her bayram gibi bu bayramda böle olacak :)
  • hüseyin çok meşhur muşsun sen kardeşim

furi bayram mesajı dün akşam sanırım dh li arkadaşlarımıza attı. cevap yazdım ama gider gitmez bilmiyorum. tekrar hayırlı bayramlar herkese.
    teşekkürler furi..
  • avea'mdan ne sms atabiliyorum ne arama yapabiliyorum artık akşama kadar gide bu böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nakil durumu:onay bekliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell mesaj trafiğini rahatlatmak için bayramlarda iletim raporu göndermiyor diye biliyorum.
  • Dünden beri iletim raporu yok ...
  • Turkcellde iletim raporu en sorun operatör zaten..

Şu an vodafone'da sorun yok
  • turkcellde zaten mesaj atmıyorum hiç onun için sorun olmuyor vodafone'nin performansı iyi şu ana kadar
  • bende de iletim raporu gelmiyor, ama mesaj gidiyor
  • Ben de konu açacaktım bu durumla ilgili. Bana da hiç iletildi raporu gelmedi bugün, mesajlarım gitmiştir umarım.
  • mesajlar gidiyor
    ama kalabalık olmasın diye ileti raporu gelmiyor
  • İletim Raporunu Turkcell bilinçli kapattı arkadaşlar. Arıza yok merak etmeyin(MH öyle dedi, başka bir şey için aramıştım. Aramışken hadi dedim iletim raporuda sorayim). Tedbir amaçlıymışmış.

Mesajlar sorunsuz iletiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneMore

hüseyin çok meşhur muşsun sen kardeşim

furi bayram mesajı dün akşam sanırım dh li arkadaşlarımıza attı. cevap yazdım ama gider gitmez bilmiyorum. tekrar hayırlı bayramlar herkese.
    teşekkürler furi..

cevap geldi merak etme
  • bendede 2 gündür yok raporlar sürekli bekleme halinde telefona bulmuştum bütün kabahati turkcellde yanlş olmaz diye neyse telefondn değilmş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 9 Aralık 2008; 0:09:11 >
  • mesajın başına *0# yazın boşluk bırakın smsinizi yazın ve gönderin...rapor geliyor...
  • yaa kimi diyo rapor gelmedi ama mesaj gitti.. valla zannetmiyorum... bana geri dönecek kişilere mesaj attım dönmediler... bence gitmiyor... ama rapor gelince kesin gidiyor... denendi onaylandı....
  • iletim raporları açıldı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.