|
Bildirim
|
S,W,A,T demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Silaha göre fark ediyor hocam. En kolay ruhsat alınacak silah yivsiz av tüfeği. Aile hekimleri bu raporu vermekten pek çekinmiyor, sadece bazıları devlet hastanesinde bir piskologdan rapor isteyebiliyor o da gıcık birisiyse. yivli tüfek ve tabanca tuhsatları ise çok sıkıntı. Aile hekimleri direk devlet hastanesine sevk edip kbb, göz, piskoloji, nöroloji gibi ana dallardan ayrı ayrı rapor istiyor. bu silaha-bıçağa karşı olan genel kanıyı bende anlamıyorum. Herşeyi geçtim, eline silah verdiğinde ne yapacağını bilmeyen, tetiğe bu neymiş diyerek öylesine basan kocaman bir kitle var. Tamam olmaz olmaz, allah göstermesin ama birgün herkesin ihtiyacı olabilir silaha. Hatta milletçe bile ihtiyacımız olabilir. Tamam sevmeyebilirsin ama bari sevene, kullanana, öğrenene saygı göster. Hepsini geçtim, dediğiniz gibi adam vurmak için silah ruhsatıyla mı uğraşılır. 3-4 günüm haftam oradan oraya gitmekle geçti yivsiz av tüfeği en kolay alınan ruhsat için. Türkiyede işlenen suçlardaki ruhsatsız silah oranını bilmiyorlar galiba.. Zaten asm'de resepsiyondakiler ruhaat diyince renkleri attı doktor vermez dediler göndermeye çalıştılar kaydımı bile almadılar başta. Siz değil doktor verecek yorum yapmayın dedim sonra işlerini yaptılar. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 21 Mayıs 2017; 14:39:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 24 Ekim 2017; 20:12:22 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 26 Ekim 2017; 22:41:34 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paralelbehçet -- 9 Aralık 2017; 10:7:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 9 Aralık 2017; 15:1:27 > |