Şimdi Ara

Tek hekim raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm ben 21 yaşındayım bu yıl normalde ocak ayında muane kaçağı çıktım iş güçten fırsatım olmadı amca gittim muane oldum beni aile hekimi hastaneye sevk etti bölümlerin hepsi elverişlidir diye tek hekimlik raporu verdi sağlık muane belgesini kimse doldurmadı veya bi işlem yapmadı ben bunlarla birlikte şubeyemi gitmeliyim napmam lazım asal yoklama başvuru takip sürecide hata veriyor anlamadım yardım eden kimsemde yok bana bi yol gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek hekimlik raporunun ne olduğunu bilmiyorum.
    Aile hekimi beni de bir hastaneye sevk etmişti. Orada askerlik için bir sorun çıkmadı ve bana sağlıklı olduğuma dair imzalı kaşeli bir belge verdiler. O belgeyi evime en yakın askerlik şubesine götürmem gerekiyormuş(Şubeyi arayıp sorduğumda belgeyi şubeye getirmemi söylediler). Şubeye belgeyle birlikte gittiğimde orada belgeleri işleme koydular ve tercih işlemlerimi şubede yaptılar. Yani o sana verilen belgeyi askerlik şubesine götürmen gerekiyor(aile hekimi de belge verdiyse onu da götür garanti olsun).

Sana verilen belge yanlış veya gereksiz bir belgeyse zaten şubede doğru belgeyi alma konusunda bilgilendirirler seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur 44 -- 27 Aralık 2019; 23:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subay vs doktor vs avukat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.