Şimdi Ara

İletişim Formu Hakkında Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sizden bir konu hakkında destek almak istiyorum.

Yapmak istediğim şey site üzerinden iletişim formu bu iletişim formunu dolduran kişi kodlar arasında belirttigim adrese mail yollayabilecek ancak gidecek mailin yonetim paneline düşmesini istiyorum ve burdan benim onay veya reddime göre gitmesini istiyorum.Bu sistemin alogoritmasını kuramadım siz bu konuda umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Bilginiz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum..

Şimdiden herkese teşekkürler.

• gönderilecek olan mesaj için bir veritabanı hazırlayıp, mesajı ve mesajın gönderileceği e-mail adresini buraya işlersin. bir de durum sütunu eklersin, onay verilip verilmediğini anlamak için. bir de mail arayüzü tasarlayıp, mesajı ve gönderileceği adresi doğrudan bu arayüze işlersen senin onayınla gönderilir. Yani mesaj ve e-posta adresi veritabanına eklenen bir metin gibi karşına gelir. mail fonksiyonunu sen kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 4 Eylül 2010; 16:02:37 >
  • Verdiğiniz teknik bilgiden dolayı çok teşekkür ederim şuan yapmaya calısıcam ama galiba pek basarılı olamıyacam gibi duruyo böle bir sistemi olan iletişim formu scripti bilginiz varmı acaba ucretli yada ücretsiz .yada size söle sölim benim hazırlamış oldugum bir iletişim formu var bunda veritabanına gerek kalmadan direkt mail atılılabiliyor.Php de çok iyi diilim ama az da olsa bişiler yaptım şimdi bir tek buna veritabanı hazırlamak kaldı bir tek o konuda takıldım veritabanını hazırlıyıp buna nasılyonlendirme yapıp mesaj attıracam beceremiorumda.Ondan dolayı varsa artık hazır bir scripte yonelicem.

Şimdiden Teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.