Şimdi Ara

iletken sıvı nereden bulunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Evet arkadaşlar bu işler çok tehlikeli. Birkaç yüz MHz'lik fazladan artış için ya da puanını millete yayınlamak için değmez. FSB'yi artırabildiğin kadar artırcan. Daha fazlası volt vermek, extra soğutucu eklemek falan filan ziyan. Tabii parası olana birşey demiyorum.

bence de ama
    tabiiki deede fayda war...
  • +1
  • hocam senin board nfroce2 deilmi ? çarpan kırınca nforceler görmüyo biliyodum. bide mobilse zaten çarpan kırık olmuyomu şaşırdım yani
  • artık açıkıylorum.ben işlemcinin köprülerine sıçtım ve en fazla 10,5 çarpan oluyodu ve boardle dual en fazla 225 fsb lunca potansiyeli kullanamıyordum.bana 11.5 çarpan lazımdı en az ve yaptıda 2600 mhzde 46 dercede 3emrk 2001 alırken dondu.açtım baktım bişey yok snra tekrar tasktım çalıştı falan biraz daha oynayım derken (soğutucu elimdeyken) bi ktım çaçılmadı.10-15 kerden sonra bidaha çılmadı.küllerini istanbul semalarına dağıttık.
  • Geçmiş olsun. Abi ya bu işler tehlikeli diyoruz. Umarım yeni işlemci alabilirsin.
  • arthurun işlemcye göz diktim. zannedersem 2600 yapmıştı o.eğer öle ise hemen atlarım
  • dijital center dan al
  • eletronik devre yapanlar yani elektronikcilerde bulur toptan elektronik parçaları satan yerler oralarda kesin vardır.özellikle bunları televizyonlarda kullanılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

arthurun işlemcye göz diktim. zannedersem 2600 yapmıştı o.eğer öle ise hemen atlarım

sakın haa daha athlon XP alayım deme.

Fırsat bu firsat..Ramlerin falanda iyi sat 8RDA+ yi al 8KDA3J yi bide ustune A64 3000+ ohhh miss gibi devam....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Amaney, azıcık hız için grereksiz bişeymiş gibi duruyor bu:)) Ben karar verdim işlemciyi ellemeden sadece kasayı modlucam, ilk olaran klavyeyi boyadım kırmızıya:):) Tuşlar da beyaz milli takım gibi iğrenç oldu.. :P:P

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

arthurun işlemcye göz diktim. zannedersem 2600 yapmıştı o.eğer öle ise hemen atlarım

sakın haa daha athlon XP alayım deme.

Fırsat bu firsat..Ramlerin falanda iyi sat 8RDA+ yi al 8KDA3J yi bide ustune A64 3000+ ohhh miss gibi devam....

bencede bulaşma

• Karaköy Selanik Pasajı. Gümüş iletken sıvı diye sor. İçinde süngeri ve fırçası olan bir kutu. 10 mio civarında olması lazım. (2 sene önce 7 mio falan almıştım.)
    Karbon bazlı sakın ha sakın alma.
  • bulaşmayın böyle şeylere
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.