beyler çok lazım oldu.marksaı falan nedir sizin kullandığınız?nerden aldınız?
(köprü birleştirmek için)
sen gözünü kararttın galiba??
Nemesis bilsem yardım ederdim, ama bilmiyorum.. İlgilendiğim konu benimde birleştirilmesi gereken bir köprüm var:)
kadıköy yazıcıoğlunda digital 2000 e git conductive paint de werirler
iletken sıvı ne oluyor arkadaşlar
elekrik iletkinliği oln sıvı.
ya belki bilenler vardır.benim mobil en fazla 1035 çarpan vardı. L5 deiki köprüyü arctic silver ve biraz kurşun kalem ile birleştirdim ve 12.5 çarpana kadar seçebiliyodum.ısınıca arctic silver3 ve kurşuan kalemin iletkenliği gidiyor akıyor falan.(en azından başarılı oldum).
sonra tekrar 10.5 oldu.
bana şöyle akmayan özelliği gitmeyen akmayan her daim formunu koruyacak bir conductive paint lazım.digital 200'e sorucam eyvallah fatality
Vay be neler neler öğrendim:) Kurşun kalemle bile yapılabiliyormuş bu iş..
Bursadaysan yardımcı olabilirim şiringanın içinde satıyolar genelde kumandalarda falan kullanılıyo
git bir pc dükanına bulursun ilaki adamda vardır yok diyosada salıyodur bende aradım buldum marka işini sorasan çokda önemli olmasada etkiler ama sen bilrisin genede o pc bende olsa en güzelini alırdım söylim
Ben 3 Milyona Karbon iletken sıvı almıştım elektronikçiden. Tavsiye ederim. Gayet iyi çalışıyor. İşlemi bitirdikten sonra 2-3 saat beklet ki iyice kurusun, üzerine bant çek ve işemcini yerleştir. Bende sorunsuz çalışıyor. Daha pahalı gümüş iletkenden almana gerek yok.
gümüş iletkenler ne kadar??
Evet arkadaşlar ne kadar merak içindeyiz..:)
işlemci yandu bitti kül oldu dağa kaçtı.köprülerle faalan alakası yok.zirvo bu senin mod değil aman dikkat.salaklığımddan.anakartresetliyip duruyodu elimdede tt tower112 var.allah allah diyorum niye boot etmiyor.aça kapata 15 kere(mal gibi hiçde bakmadım).sonra bia açtım yanık kokuları gelmeye başladı.bi baktım core kapkara altından patlamış.leş gibi kokuyordu.tabii soğutucuyu elimde görünce anladım denden lduğğunu.
Amaney, azıcık hız için grereksiz bişeymiş gibi duruyor bu:)) Ben karar verdim işlemciyi ellemeden sadece kasayı modlucam, ilk olaran klavyeyi boyadım kırmızıya:):) Tuşlar da beyaz milli takım gibi iğrenç oldu.. :P:P
modlama ile ilgisi yok ama.
varsın olmazsın, daha tehlikesiz:)) SAdece boya yaparken zehirlenme olabilir:P
Evet arkadaşlar bu işler çok tehlikeli. Birkaç yüz MHz'lik fazladan artış için ya da puanını millete yayınlamak için değmez. FSB'yi artırabildiğin kadar artırcan. Daha fazlası volt vermek, extra soğutucu eklemek falan filan ziyan. Tabii parası olana birşey demiyorum.
Kıroyum ama para bende diyen pc üzerinde dansöz oynatsın:P
yaw allah allah modlama oc ve herhangi bilimum stok ile oynamadan kaynaklanmayan bi durum.