Şimdi Ara

ilgilenmeyin.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR

haklisin bu oyunla gencleri okuldan calismak dan kopariyolar .Ayrica cokda iyi para kazaniyorlar ama Bunu bile bile yinede oynuyoruz bu oyunu

HAKLISIN
  • Bu oyunda bu kadar inanılmaz derecede para döndüğü sürece bu oyun HERZAMAN böyle olucaktır!!!Hiç kimse kendini kandırmasın!!!
  • ogame gibi bu oyununda sonu geliyor:d
  • doğru diyonn kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Bu oyunda bu kadar inanılmaz derecede para döndüğü sürece bu oyun HERZAMAN böyle olucaktır!!!Hiç kimse kendini kandırmasın!!!

oyunun bu şekilde kalıcağı kesin,değiştiricek güç yok ortada çünki,baksana 3 kişi çıkıpda tamam lan ben daha oynamıyorum bu oyunu diyemiyorlar şu anda herkes başka topicde benimde imir +1 im gitti diye ağlamakda...
  • YA KARDEŞİM KAFAYI YEYIP GELMEYIN ŞU FORMA.
    HIRS YAPAR SÜREKLİ OYUN OYNAMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ ZEVK ALMAZSINIZ.
    BEN OYUNU ZEVK İÇİN OYNUYORUM GİRİYORUM LAG OLUYOR YATIYORUM KALKIYORUM PARAM BİTİYO OYUNDA SÜREKLİ Bİ YÜKSELİYOR Bİ DÜŞÜYORSUN. HAYTTADA BÖYLEDİR.
    SADECE ZEVK ALMAK İÇİN GİRSEN SALLMAZSIN HİÇ BİŞEYİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Bu oyunda bu kadar inanılmaz derecede para döndüğü sürece bu oyun HERZAMAN böyle olucaktır!!!Hiç kimse kendini kandırmasın!!!

oyunun bu şekilde kalıcağı kesin,değiştiricek güç yok ortada çünki,baksana 3 kişi çıkıpda tamam lan ben daha oynamıyorum bu oyunu diyemiyorlar şu anda herkes başka topicde benimde imir +1 im gitti diye ağlamakda...

ben oyunu bıraktıgımı yukarda yazdım .. ve tabi itemlere üzülüyorum kimsenin itemleri umrumda degil ama benim icin cok degerli olan itemleri gitti kimilerinin +8shardı olabilir +9 shard almak ister, kimilerinin shard+7si vardır md+8 almak ister

• quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

YA KARDEŞİM KAFAYI YEYIP GELMEYIN ŞU FORMA.
    HIRS YAPAR SÜREKLİ OYUN OYNAMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ ZEVK ALMAZSINIZ.
    BEN OYUNU ZEVK İÇİN OYNUYORUM GİRİYORUM LAG OLUYOR YATIYORUM KALKIYORUM PARAM BİTİYO OYUNDA SÜREKLİ Bİ YÜKSELİYOR Bİ DÜŞÜYORSUN. HAYTTADA BÖYLEDİR.
    SADECE ZEVK ALMAK İÇİN GİRSEN SALLMAZSIN HİÇ BİŞEYİ.

hayatta kendi hataların sayesinde inersin çıkarsın sorun olmaz kendi kararındır yanlıştır yada doğru,sence bu oyunda kendi kararını kendinmi veriyosun ? ben haftada 3 saat oyun oynarım 4 olmaz ama onuda oynamıycam benim derdim sizlersiniz oyun değil,30 yaşındayım bir arkadasım cafe sahibi arada onun yanına uğrarım oradaki 10-15 yaş arası çocukları görünce insan oturup bir düşünüyor..

ben 15 yaşında okulun en iyi öğrencilerindendim anadolu lisesi okudum sonra marmara üniversitesini bitirdim sonrada ve şu anda bir şirketin en tepesinde sayılırım (1500 çalışanı olan bir şirket) ve şimdi benden sonra gelecek gencliği gördükçe üzülüyorum dersleri kötü okulu umursamayan tek umursadığı ko olan bir gençlik yetişiyor hayırlı uğurlu ola..çok zaman oldu bu oyunu bırakmayı düşüneli de ben bıraksam ne bırakmasam ne bana bir zararı olmaz bu oyunun ytl harcamam alırsam ayda 1 premium oda stres amaçlı girdiğim oyundam daha fazla strese girmemek için,çalıştığım şirket ihracat yapıyor sözde yurduma para sokuyor ama yurdumun gencliğide bu parayı olduğu gibi geri aktarıyor,tahsil bakımından arabistandan geri olduğumuzu biliyosunuz dimi ? yada en az kitap okunan ülke sıralamasında ilk sıralarda geldiğimizi ? ama oyun oynamada 1 numarayız :)) ko da en tepelerdeyiz arkadaşlar alkıslıyorum burada kendimi ve herkesi..

• Ben oyunu bıraktım . Charlarımı ve itemlerimi satıcam ama ... Zaten oyunu bırakmaya niyetliydim . 3 hafta önce soyuldum evden oynanamama ramen ... Neyse ben oyunu bıraktım . Bu kadar haksızlık gerçekten yeter benim giden itemim yok . Ama gidenlerin halini anlıyorum . Ha başkası soydu ha k2 soydu ! Tamamen hırsız ve kalpazan bunlar . Dupeyi koxp bugları nasıl önleyemiyolarda anında sadece bifrost itemlerini silebiliyorlar ? Gerçekten çok yalancı ve düzenbazlar . Dediğim gibi itemleri satıyorum şu anda ... Sizde bırakın ve geleceğinizi bitirmeyin ... Ben charımı ve itemlerimi satıpta bırakmak istiyorum çünkü onlara bir emek verdim ve bari emeğim boşa gitmesin ...

• quote:

hayatta kendi hataların sayesinde inersin çıkarsın sorun olmaz kendi kararındır yanlıştır yada doğru,sence bu oyunda kendi kararını kendinmi veriyosun ? ben haftada 3 saat oyun oynarım 4 olmaz ama onuda oynamıycam benim derdim sizlersiniz oyun değil,30 yaşındayım bir arkadasım cafe sahibi arada onun yanına uğrarım oradaki 10-15 yaş arası çocukları görünce insan oturup bir düşünüyor..

Cafelerle bu forumun farkı yok.Hemde burdaki yaş seviyesi daha da az...Ki zaten konulardan ve yorumlardan bu çok rahat anlaşılıyor...
    O yüzden bu kadar kasmaya gerek yok.Ne desende bir şey değişmiyor...
    Sen az oynadığın halde bile oynaman ,çok iyi bir şey.Gerçektende seni tebrik ediyorum ki zaten 30 yaşına gelmişsin ,işin var ,kariyerin var.Ama oynayanların daha hiç bir şeyi yok...Ayrıca sanal ortam hepsi burda aslan kesilir...

• quote:

quote:

Cafelerle bu forumun farkı yok.Hemde burdaki yaş seviyesi daha da az...Ki zaten konulardan ve yorumlardan bu çok rahat anlaşılıyor...
    O yüzden bu kadar kasmaya gerek yok.Ne desende bir şey değişmiyor...
    Sen az oynadığın halde bile oynaman ,çok iyi bir şey.Gerçektende seni tebrik ediyorum ki zaten 30 yaşına gelmişsin ,işin var ,kariyerin var.Ama oynayanların daha hiç bir şeyi yok...Ayrıca sanal ortam hepsi burda aslan kesilir...

doğru sölüyosun unumu elemişim nasılsa genclerimiz kendilerini düşünmüyosa benmi onları düşünücem..

charım satılıktır beyler kazık yemek isteyen herkesi beklerim.

+8 shel kolluk bot kafalık pad
    +8 çitin bot
    +8 iron bow
    +1 re +0 eme
    pp +1
    skeleton belt elf belt
    60 gb nakit
    premiumu var son 4 gün sanırım
    70 lvl

170 k civarı np var daha yüksekde olabilir bilmiyorum.

alıcak kekler varsa pm atabilir ciddi anlamda uygun fiyata satılıktır.
    başka itemlerde var charda +8 dual shard mesela ama bir arkadaş +9 deniycek ona hediye gidiyor onlar charda olmayacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Size açık açık bişeyi belirtmek isterim.Tamam adamların yaptıkları iyi bişey değil dupe olanda gitti legal olanda gitti ama bir şey soracağım bu oyunda kaç sefer lugiasları helenidleri avedonları tezgahta gördünüz? Şahsen ben dupe olayı olmasaydı lugias nedemek helenid diye bir bow varmı bilmezdim.Dupe vs.. oldu dupeyi yapanlar silineceklerini bildikleri için direk tezgaha koydu millette kapış kapış çekti satan silinecek diye sattı alanlar silinmez diye aldı sonuçta silindi.Çoğu kişi zaten elindeki bifrost uniquelerini sattı alanlarda silinme ihtimalini düşünmeyenler oldu.Lugiası tezgahtan çekip avedonu tezgahtan çekipte silinme ihtimalini düşünmemek biraz garip bişey...Silinecekleri belliydi zaten ama ne zaman o belli değildi bugüne denk geldi

Ama gelelim silme meselesine dupeleri tespit edemeyip hakkı ile fragment çıkaranlarınkinide silmeleri konusunda tabiki haksızlar fakat herkes biliyorki bu oyunda emeği ile kasan ve hakkını alan çok az kişi var emek veren her zaman zarar görüyor...Bu böyle gelmiş böyle gider yine olan emeği ile kasana oldu...Elimde bifrost itemi olarak birtek sherion +7 vardı onuda sevdiğim için satmamıştım silineceğini dupe çıktığından beri biliyordum ne var ne yoksa sattım hiç kullanmak için ayırmadım.Sonuçta sildiler lugiasları avedonları tezgahtan çekenler hiç düşünmedi silineceğini oyunda herkeste bifrost itemi vardı nasıl silmesinler?

Ama sonuçta hakkıyla kasanlarında gitti.Her zamanki politika kurunun yanında yaşta yandı...

Dupeyi engelleyemeyen bir şirketi değilde bunu yapanları suçluyosun wow dada çok türk oynuyo ama wowda güvenlik hat safada knight gibi derme çatma bir oyun değil sadece pvpsi ile kazanan bir oyun.

• kaç yıldır oynamayın diyorum dinlemiosunuz ama
  • kısaca
    her kuşun eti yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR

quote:

Orjinalden alıntı: McRapT

quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Noldu Kardeş Bifrost İtemlerinmi Silindi.

Sanırım oyle olmus ben de oyundan sogudum butun characterlerimi satacagım frko veya myko falan oynayacagım sıktı artık şu oyun

adamin yazdiklarini adam gibi okuyup yorum yapin sizin akliniz hala oyunda

harbiden okumamışlar saçma sapan konuşuyolar

• quote:

varmı forumumuzda ? adamların bu son yaptığı gerçekden ciddi anlamda saygısızlık ve bizleri insan yerine koymamaktır ! k2 denilen sömürü şirketi türk gencliğini sömürerek yılda yüzmilyonlarca dolar para kazanıyor farkındasınız umarım! ve bu son yapılan nedir sizce cebinize dolaylı yoldan zaten ellerini atmışlardı Premium vs alarak zaten soyuluyorduk ama şimdi direkt cebe eli attılar ! anneleriniz babalarınız emin olun size harclık verirken gidin şunlara yedirin diye vermiyor ama biz ne yapıyoruz yemiyoruz içmiyoruz oyuna yatırıyoruz hani değicek bir oyun olsa tamam ama değmiyor işte ytl ile item alanlar gb alanlar yokmu aranızda ? bence mutlaka var ve ben bu oyunu şu an itibari ile oynamayı bırakıyorum daha fazla sömürülmüycem beramusta 70 lvl charla oynuyorum belki 1500 gb lik itemim var hala ama bu son yapılan tak etti bende giden itemlere zırlamıyorum ben haksızlığa deliriyorum şu anda..aranızda çıkıpda türkler bug yaptı o yüzden silindi demesin kimse bu oyunu türkler yapmadı hatası varsa suç onlarındır..

SONUÇ OLARAK ARKADAŞLAR BU OYUNU OYNAMAYA DEVAM ETMEYELİM BİZİ İNSAN YERİNE KOYMAYANLARI BİZDE İNSAN YERİNE KOYMAYALIM BAKIN TİCKET LARINIZA BİLE CEVAP VERMİYCEKLERMİŞ BU KADARDA KENDİLERİNDEN EMİNLER NEDEN SİZCE ? YÜZLERCE BUG A KARŞI BAKTILARKİ KİMSE SES ÇIKARMIYOR ONLARDA HA TAMAM SALAKLARI BİR ARADA BULACAGIMIZ BAŞKA BİR ÜLKE YOK DEDİLER BİZE DADANDILAR AILENIZ 3 KURUS KAZANSIN SİZDE BUNLARA YEDİRİN ! YADA YEDİRMEYİN! KARAR SİZİN BENDEN BU KADAR BU OYUN BENİM İÇİN ŞU SANİYE BİTMİŞTİR...

CHARIMIDA SATMIYORUM BU ARADA BİR TÜRK GENCİNİ DAHA ZEHİRLEMİŞ GİBİ HİSSEDİCEM KENDİMİ..

ya iyi yazmışsın, doğru yazmışsın ama, birşeyin açığı var diye o açıktan yararlanmak zorunda değilsin. bu oyunu bu hale getirenler yine bizleriz(aslında hayatımda bu oyun ile ilgili illegal birşey yapmadım, yapmam da) şimdi kimsenin çıkıp da bu şirkete laf etmeye hakkı yok.zaten adamlar kimseyi zorla oynatmıyolar.hadi senin itemlerin silindi de çıkıp bağırıyosun,kendine en azından muhattap buluyosun, ya hack yiyenler? emeği çalınanlar? belki sen de emek hırsızlarından birisin, bu oyunu temiz bir şekilde oynayan türk oyuncu sayısı çok az. arkadaşın dediği gibi mecburen onlar da kurunun yanında yanmak zorunda. bence hakettik bunu çünkü oyunun cıcığını çıkaranlar gerçekten biziz.

• uzun uzun anlatmaya gerek yok siz farkında olmasanız bile bu oyun hayatınızdan cok sey goturuyor iyi bir gelecek isteyenler zararın neresinden donersen kardır ama oynayanlara diyecegim bir sey yok herkesin gelecegi kendi elinde ama unutmasınlar kendi hayatlarını mahfederken k2 de zengin oluyor

not:oyunu 6 ay once bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

quote:

varmı forumumuzda ? adamların bu son yaptığı gerçekden ciddi anlamda saygısızlık ve bizleri insan yerine koymamaktır ! k2 denilen sömürü şirketi türk gencliğini sömürerek yılda yüzmilyonlarca dolar para kazanıyor farkındasınız umarım! ve bu son yapılan nedir sizce cebinize dolaylı yoldan zaten ellerini atmışlardı Premium vs alarak zaten soyuluyorduk ama şimdi direkt cebe eli attılar ! anneleriniz babalarınız emin olun size harclık verirken gidin şunlara yedirin diye vermiyor ama biz ne yapıyoruz yemiyoruz içmiyoruz oyuna yatırıyoruz hani değicek bir oyun olsa tamam ama değmiyor işte ytl ile item alanlar gb alanlar yokmu aranızda ? bence mutlaka var ve ben bu oyunu şu an itibari ile oynamayı bırakıyorum daha fazla sömürülmüycem beramusta 70 lvl charla oynuyorum belki 1500 gb lik itemim var hala ama bu son yapılan tak etti bende giden itemlere zırlamıyorum ben haksızlığa deliriyorum şu anda..aranızda çıkıpda türkler bug yaptı o yüzden silindi demesin kimse bu oyunu türkler yapmadı hatası varsa suç onlarındır..

SONUÇ OLARAK ARKADAŞLAR BU OYUNU OYNAMAYA DEVAM ETMEYELİM BİZİ İNSAN YERİNE KOYMAYANLARI BİZDE İNSAN YERİNE KOYMAYALIM BAKIN TİCKET LARINIZA BİLE CEVAP VERMİYCEKLERMİŞ BU KADARDA KENDİLERİNDEN EMİNLER NEDEN SİZCE ? YÜZLERCE BUG A KARŞI BAKTILARKİ KİMSE SES ÇIKARMIYOR ONLARDA HA TAMAM SALAKLARI BİR ARADA BULACAGIMIZ BAŞKA BİR ÜLKE YOK DEDİLER BİZE DADANDILAR AILENIZ 3 KURUS KAZANSIN SİZDE BUNLARA YEDİRİN ! YADA YEDİRMEYİN! KARAR SİZİN BENDEN BU KADAR BU OYUN BENİM İÇİN ŞU SANİYE BİTMİŞTİR...

CHARIMIDA SATMIYORUM BU ARADA BİR TÜRK GENCİNİ DAHA ZEHİRLEMİŞ GİBİ HİSSEDİCEM KENDİMİ..

ya iyi yazmışsın, doğru yazmışsın ama, birşeyin açığı var diye o açıktan yararlanmak zorunda değilsin. bu oyunu bu hale getirenler yine bizleriz(aslında hayatımda bu oyun ile ilgili illegal birşey yapmadım, yapmam da) şimdi kimsenin çıkıp da bu şirkete laf etmeye hakkı yok.zaten adamlar kimseyi zorla oynatmıyolar.hadi senin itemlerin silindi de çıkıp bağırıyosun,kendine en azından muhattap buluyosun, ya hack yiyenler? emeği çalınanlar? belki sen de emek hırsızlarından birisin, bu oyunu temiz bir şekilde oynayan türk oyuncu sayısı çok az. arkadaşın dediği gibi mecburen onlar da kurunun yanında yanmak zorunda. bence hakettik bunu çünkü oyunun cıcığını çıkaranlar gerçekten biziz.

ben burda sadece onlar suclu dedim dogru bizdede suç var elbetteki yapanlarda suclu ama suc işleyecek kişiye fırsat vermek suçun başlangıcıdır zaten çok oyun var güvenlik sistemi üst seviyede sence neden bu oyunlarda illegal işler dönmüyor ? örenek wow bu oyunu oynayan türk yokmu ? elebtte var ama adamlar yatırımlarını buan göre düzenliyor kazandıklarını yine kullanıcı memnuyeti için harcayabilir ko ne yapıyor bu arada hepsini cukka! insanları free play diye oyuna alıştırmak sonrada oyunu sözde hala free play olsada paralı hale getirmek sence suç değilmi?sen tuttun suçu üstüne aldın ama sorun değil alışığız biz herşeyin faturasını kendmize kesmeye o belki sende emek hırzısısın cümlesine cevap dahi yazmıycam bu forumdan olup benden yardım alan yeterince insan var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 7 Şubat 2007; 15:24:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OnlyShamaN

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Size açık açık bişeyi belirtmek isterim.Tamam adamların yaptıkları iyi bişey değil dupe olanda gitti legal olanda gitti ama bir şey soracağım bu oyunda kaç sefer lugiasları helenidleri avedonları tezgahta gördünüz? Şahsen ben dupe olayı olmasaydı lugias nedemek helenid diye bir bow varmı bilmezdim.Dupe vs.. oldu dupeyi yapanlar silineceklerini bildikleri için direk tezgaha koydu millette kapış kapış çekti satan silinecek diye sattı alanlar silinmez diye aldı sonuçta silindi.Çoğu kişi zaten elindeki bifrost uniquelerini sattı alanlarda silinme ihtimalini düşünmeyenler oldu.Lugiası tezgahtan çekip avedonu tezgahtan çekipte silinme ihtimalini düşünmemek biraz garip bişey...Silinecekleri belliydi zaten ama ne zaman o belli değildi bugüne denk geldi

Ama gelelim silme meselesine dupeleri tespit edemeyip hakkı ile fragment çıkaranlarınkinide silmeleri konusunda tabiki haksızlar fakat herkes biliyorki bu oyunda emeği ile kasan ve hakkını alan çok az kişi var emek veren her zaman zarar görüyor...Bu böyle gelmiş böyle gider yine olan emeği ile kasana oldu...Elimde bifrost itemi olarak birtek sherion +7 vardı onuda sevdiğim için satmamıştım silineceğini dupe çıktığından beri biliyordum ne var ne yoksa sattım hiç kullanmak için ayırmadım.Sonuçta sildiler lugiasları avedonları tezgahtan çekenler hiç düşünmedi silineceğini oyunda herkeste bifrost itemi vardı nasıl silmesinler?

Ama sonuçta hakkıyla kasanlarında gitti.Her zamanki politika kurunun yanında yaşta yandı...

Dupeyi engelleyemeyen bir şirketi değilde bunu yapanları suçluyosun wow dada çok türk oynuyo ama wowda güvenlik hat safada knight gibi derme çatma bir oyun değil sadece pvpsi ile kazanan bir oyun.

Benim kimseyi suçladığım yok zaten sattığım bifrost uniquelerini sayamam bile.Benim burada demek istediğim elindeki uniqueleri millet silinecek diye ucuz ucuz koydu hayatında avedon görmeyen adamlar avedonu pazarda görünce almaya başladı hiçmi aklına gelmedi bu adamların aldıklarının silinme ihtimali zaten itemler pazara düştüğünde millet bir süre almadı silinicek diye k2 bi türlü silemeyince kapış kapış almaya başladılar.k2 de sonradan toptan silmek zorunda kaldı.Ben burada dupe yapanları suçlamıyorm kim bulsa dupe yi yapar satar bolbol.Niye yapmasın ki ? bu oyunda hakkı ile kimse kazanamaz zaten.

Ayrıca karşılaştırdığın oyun orjinal cd sini alıp her ay sabit ücret ile oynadığın bir oyun bırakta okadar güvenlik olsun.Bedavaya oynadığın knight online ile onlarca para bayıldığın bedava oynanmayan oyunu nasıl karşılaştırıyorsun.Knight online wowun yanında mario gibi kalır

• çözüm basit, WoW dünyasına katılın , kurtulun böyle dertlerden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.