Şimdi Ara

ilgilenmeyin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 7 Şubat 2007; 15:54:54 >

• Noldu Kardeş Bifrost İtemlerinmi Silindi.
  • haklisin bu oyunla gencleri okuldan calismak dan kopariyolar .Ayrica cokda iyi para kazaniyorlar ama Bunu bile bile yinede oynuyoruz bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Noldu Kardeş Bifrost İtemlerinmi Silindi.

Sanırım oyle olmus ben de oyundan sogudum butun characterlerimi satacagım frko veya myko falan oynayacagım sıktı artık şu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: McRapT

quote:

Sanırım oyle olmus ben de oyundan sogudum butun characterlerimi satacagım frko veya myko falan oynayacagım sıktı artık şu oyun

adamin yazdiklarini adam gibi okuyup yorum yapin sizin akliniz hala oyunda
  • Ewt bu olay çoğu arkadaşı çok yıpratmış !! Geçmiş olsun herkese !
  • ewt paramızı sömürüyolar
    ben bırakmak isiyen ama bırakamnlrdanım
  • Size açık açık bişeyi belirtmek isterim.Tamam adamların yaptıkları iyi bişey değil dupe olanda gitti legal olanda gitti ama bir şey soracağım bu oyunda kaç sefer lugiasları helenidleri avedonları tezgahta gördünüz? Şahsen ben dupe olayı olmasaydı lugias nedemek helenid diye bir bow varmı bilmezdim.Dupe vs.. oldu dupeyi yapanlar silineceklerini bildikleri için direk tezgaha koydu millette kapış kapış çekti satan silinecek diye sattı alanlar silinmez diye aldı sonuçta silindi.Çoğu kişi zaten elindeki bifrost uniquelerini sattı alanlarda silinme ihtimalini düşünmeyenler oldu.Lugiası tezgahtan çekip avedonu tezgahtan çekipte silinme ihtimalini düşünmemek biraz garip bişey...Silinecekleri belliydi zaten ama ne zaman o belli değildi bugüne denk geldi

Ama gelelim silme meselesine dupeleri tespit edemeyip hakkı ile fragment çıkaranlarınkinide silmeleri konusunda tabiki haksızlar fakat herkes biliyorki bu oyunda emeği ile kasan ve hakkını alan çok az kişi var emek veren her zaman zarar görüyor...Bu böyle gelmiş böyle gider yine olan emeği ile kasana oldu...Elimde bifrost itemi olarak birtek sherion +7 vardı onuda sevdiğim için satmamıştım silineceğini dupe çıktığından beri biliyordum ne var ne yoksa sattım hiç kullanmak için ayırmadım.Sonuçta sildiler lugiasları avedonları tezgahtan çekenler hiç düşünmedi silineceğini oyunda herkeste bifrost itemi vardı nasıl silmesinler?

Ama sonuçta hakkıyla kasanlarında gitti.Her zamanki politika kurunun yanında yaşta yandı...

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

SONUÇ OLARAK ARKADAŞLAR BU OYUNU OYNAMAYA DEVAM ETMEYELİM BİZİ İNSAN YERİNE KOYMAYANLARI BİZDE İNSAN YERİNE KOYMAYALIM BAKIN TİCKET LARINIZA BİLE CEVAP VERMİYCEKLERMİŞ BU KADARDA KENDİLERİNDEN EMİNLER NEDEN SİZCE ? YÜZLERCE BUG A KARŞI BAKTILARKİ KİMSE SES ÇIKARMIYOR ONLARDA HA TAMAM SALAKLARI BİR ARADA BULACAGIMIZ BAŞKA BİR ÜLKE YOK DEDİLER BİZE DADANDILAR AILENIZ 3 KURUS KAZANSIN SİZDE BUNLARA YEDİRİN ! YADA YEDİRMEYİN! KARAR SİZİN BENDEN BU KADAR BU OYUN BENİM İÇİN ŞU SANİYE BİTMİŞTİR...

CHARIMIDA SATMIYORUM BU ARADA BİR TÜRK GENCİNİ DAHA ZEHİRLEMİŞ GİBİ HİSSEDİCEM KENDİMİ..

Bana dokunmayana yılan bin yaşasın kafasıyla gitmeye devam ederse bunların hepsi olur.Şimdi Bitfrost itemi olmayanlar zaten bende yoktu diyecekelr devam edicekler.Bilmiyorlarki bir şekilde onlarda böyle şeylerle karşılacaklarını.

Ben bildiğimden beri bunlar var.3 senedir bu oyunu oynuyordum.O kadar dupe wipe geçti...Noldu ...Hiç kimsenin sesi çıkmadı.Parasıyla dupe item alanların itemleri gitti.Oyuna yine devam dahada hırslanarak...Millet koxpla kastı 70 - 80 oldu.Noldu yine bir şey yok.Halen millet kasıyor....

Bu item silinmesini çok büyütmeye gerek yok.Ben kaç kez dupe wipe geçirdim.Hiç kimsenin gıkı çıkmadı.Suçlusuda suçsuzuda böyle kabul etti ve oynamaya devam etti.Buda aynı kategoride bir şey.İlk günler öfkeniz olucak ama geçicek bunlar.Yapabileceğiniz bir şey yok.Oyunu bırakırsanız ancak kurtulursunuz.Böyle geldi böyle gidecek.3 yıldır hep böyleydi ,halen böyle ,oyun kapanasıya kadar da böyle olucak.

Oturun 2 dk düşünün yaşadıklarınızı ,kaybettiklerinizi ,harcadığınız zamanınıza acıyın.Ne kazandınız hiç bir şey...Ama tabii bu laflar kimseyi ırgılamıcak.Nede olsa onun itemleri silinmedi.Mis gibi oynuyor o...

• Ben zaten bıraktım.Pre. de almadım hiç..
    Darısı herkesin başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR

quote:

quote:

Oyun oynarım oynamam seni ilgilendırmez ayrıca benım sorunum sadece usko ile yapılan tbl editorler vs. vs en son bu gıden bılfrost ıtemLarımızı (arkadasıla beraber )saysam dudagın ucuklar . Ya en azında bi frko bile tbl edıt olayını kapatmıs ya koskoca usko bunu yapamıyor yazıklar olsun. Saçma sapan konuşma ınsanı sınırlendırme istedigim yorumu yaparım o seni ilgilendırmez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR

quote:

quote:

Oyun oynarım oynamam seni ilgilendırmez ayrıca benım sorunum sadece usko ile yapılan tbl editorler vs. vs en son bu gıden bılfrost ıtemLarımızı (arkadasıla beraber )saysam dudagın ucuklar . Ya en azında bi frko bile tbl edıt olayını kapatmıs ya koskoca usko bunu yapamıyor yazıklar olsun. Saçma sapan konuşma ınsanı sınırlendırme istedigim yorumu yaparım o seni ilgilendırmez

senin le tartismaya girmem cunku bu konulari kavrayamacak kadar kucuksun adam orda genel bir sey yazmis siz hala bi frostdan bahsediyorsunuz.Sinirlensende sinirlenmesende gercek bu.

• SHERİON +7 SİLİNMİS IMIR RİNG+1 SİLİNMİS BEN CIKARTIP BEN BASTIM +1E ONU küfür etmek istiyorum ama edemiyorum

ve oyunu bırakıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 7 Şubat 2007; 12:31:11 >

• Oyunu bilinçli bi şekilde oynarsak sorun yok.Şahsen bug dupe gb satışı beni ilgilendirmiyor.Daha once C'de silinin dol'um yüzünden unıq kalkan almadım.Bif. itemlerinden almadım çünkü böyle bir şey olacağı belli bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3vil0fDarkness -- 7 Şubat 2007; 12:30:16 >
  • serefsiz bunlar yaw
  • quote:

EVET SİLİNDİ AMA BUNLAR BENİ ETKİLİYCEK ŞEYLER DEĞİL +8 SHEL SET +8 DUAL SHARD LA GEZİYORUM HALADA MEVCUT GİDEN DUAL +2 FAVORİN BUDA SORUN DEĞİL SORUN ADAMLARIN AÇIKLAMALARI BİZİMLE MUHATTAP OLMAYIN BOŞUNA TİCKET ATMAYIN DENMESİ BEN İNSANIM KARDEŞİM İNSAN GİBİ DAVRANMIYCAKLARSA ONLARIN HER DEDİĞİNEDE EYVELLAH DEMEYE TAHAMMULUM YOK BİR OLDU 2 OLDU AMA BU SON SEFER YETTİ DİYORUM ARTIK 4 GÜN SONRA PREMİUM BİTİYOR YENİSİNİ ALMIYCAM OYUNADA GİRMİYCEM İTEMLERİMİDE SATMIYCAM BU OYUNUDA OYNAMIYCAM ! ARANIZDA BİFROSY İTEMLERİ OLMAYAN SİLİNMEYENLER VAR ONLAR DİCEKKİ BANA GİREN BİŞİ YOK NASILSA DEVAM BENİM YAZDIKLARIMI İYİ OKURSANIZ BENDE BENİM BİRŞEYLERİM SİLİNDİ DERDİNDE DEĞİLİM +2 FAVORİN DEN NE OLUR BANA TANIYANLAR BİLİR...AMA BU TAVIR BENİ ÇATLATTI SİNİRDEN CAFELERDEDE YASAKLANIYOMUS UMARIM EVDE OYNAYAN VE BU SÖMÜRGEYE İZİN VERMİYCEK KİŞİLERDE ÇIKICAKTIR BİR KAÇ AYA GELİRLERİ YARIYA İNİNCE BU ŞEREFSİZLER BEDAVA İTEM DAĞITMAYA BAŞLAMAZLARSA BENDE ADAM DEĞİLİM AMA BUNU SAĞLAYACAK GÜÇ KİMDE VAR ? BEN BİZİM İNSANLARIMIZIN BUNU YAPABİLECEĞİNE ÇOK İNANMIYORUM..

OYUNUN BAŞLARINDA OYNAYANLAR ÇOK İYİ BİLİRLER MARADONDA S.A DEDİMMİ Hİ KELİMESİ İLE KARŞILAŞILIRDI HER ZAMAN İLK GİRDİĞİM ZAMAN KLANDAKİ 24 KİŞİNİN 16 TANESİ FARKLI ÜLKELERDENDİ SİZCE NERDELER ŞİMDİ ? HAKSIZLIGI BİZİ TANIYINCA ADAMLAR 1 ANDA OYUNU SİLDİLER ATTILAR KENDİLERİNİ VATANINI SEVEN İNSANLAR DİYORUM ONLAR İÇİN AMA BİZ NEYİZ SİZCE ? KOMİK GELİYO DİMİ BAZILARINA YAZDIKLARIM ? VARSIN GELSİN 10 KİŞİ BİLE BIRAKSA KAR KARDIR!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Size açık açık bişeyi belirtmek isterim.Tamam adamların yaptıkları iyi bişey değil dupe olanda gitti legal olanda gitti ama bir şey soracağım bu oyunda kaç sefer lugiasları helenidleri avedonları tezgahta gördünüz? Şahsen ben dupe olayı olmasaydı lugias nedemek helenid diye bir bow varmı bilmezdim.Dupe vs.. oldu dupeyi yapanlar silineceklerini bildikleri için direk tezgaha koydu millette kapış kapış çekti satan silinecek diye sattı alanlar silinmez diye aldı sonuçta silindi.Çoğu kişi zaten elindeki bifrost uniquelerini sattı alanlarda silinme ihtimalini düşünmeyenler oldu.Lugiası tezgahtan çekip avedonu tezgahtan çekipte silinme ihtimalini düşünmemek biraz garip bişey...Silinecekleri belliydi zaten ama ne zaman o belli değildi bugüne denk geldi

Ama gelelim silme meselesine dupeleri tespit edemeyip hakkı ile fragment çıkaranlarınkinide silmeleri konusunda tabiki haksızlar fakat herkes biliyorki bu oyunda emeği ile kasan ve hakkını alan çok az kişi var emek veren her zaman zarar görüyor...Bu böyle gelmiş böyle gider yine olan emeği ile kasana oldu...Elimde bifrost itemi olarak birtek sherion +7 vardı onuda sevdiğim için satmamıştım silineceğini dupe çıktığından beri biliyordum ne var ne yoksa sattım hiç kullanmak için ayırmadım.Sonuçta sildiler lugiasları avedonları tezgahtan çekenler hiç düşünmedi silineceğini oyunda herkeste bifrost itemi vardı nasıl silmesinler?

Ama sonuçta hakkıyla kasanlarında gitti.Her zamanki politika kurunun yanında yaşta yandı...

GÜZEL KARDEŞİM SİLDİKLERİ UMRUMDA DEĞİL DİYORUM ANLAMIYOSUNUZ ISRARLA ! SATANLARDA SATTIDA NE OLDU YİNE PATLAMADIMI BİR TÜRK EVLADININ BAŞINA ? BEN İTEM DERDİNDE DEĞİLİM BENDE YOK YOK YAHU ŞİMDİ İTEM YAZMAK İSTEMİYORUM SİZE,VARSIN ADAM GİBİ BİR OYUN OLSUNDA DONUM OLMASIN UMRUMDADA DEĞİL BEN BU OYUN İLK AÇILDIGINDA +7 FP LE İKEN MUTLUYDUM EĞLENCELİ OYUNDU AMA ŞU AN ÖYLEMİ ? +8 SHELLER +1 RE LERLE GLASS BELTLERLE ROL LERLE MUTSUZUM BUNUN NEDENİ OYUN DEĞİL BUNUN NEDENİ ADAMLARIN BİZİ İNSAN YERİNE KOYMAYAN TUTUMU BENDEKİ İTEMLERİ BURADA GÖSTERSEM BİZİM SALAK COCUKLARIMIZ DİYCEKKİ AĞA BIRAK OYUNU BANA VER AĞA BU İTEMLER BENDE OLSA HAYATTA BU OYUNU BIRAKMAM OLUCAK BAŞKA BİŞİ DEĞİL KEŞKE AKLI BAŞINDA İNSANLARIN OLDUĞUNU DÜŞÜNSEM ŞU YAZDIKLARIMI DİKKATE ALICAK İNSANLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNSEMDE YAZSAM ŞUNLARI YAZIYORUM SİNİRDENDE ÇATLAMAK ÜZEREYİM O BİZE TİCKET ATMAYIN BOŞUNA SİTTİRİN GİDİN CÜMLESİNİ OKUDUKDAN SONRA GÖZÜM DÖNDÜ !! HA BÖYLE YAZILMAMIŞ AMA MERAK ETMEYİN SÖYLEMEK İSTEDİĞİ AYNEN BU !

• valla ben fazla bagımlısı degilim günde 1-2 saat oynuyorum diezde 66 lwl full shell +7 ib+8 shard+7 ler war ii bi çarım war ama yinede fazla bagımlısı degilim... Genelde arkadaşlarımla geçiriyorum bu oyun fazla bagımlılık yapmıyo bagımlılık yapan insan bitmiş insandır
  • sanki kendilerini bişey zannediyorlar bu oyunu bizler oynamasak zaten oyuncusu kalmıcak böle bir riski göze alabiliyorlarsa alsınlar hadi beyler ayaklanalım 1 ay süresince bu oyunu bırakalım ama sadece bu forumdakinlerin bırakması bişeyi deiştirmez malesef türkiyede o kadar çok oynayan varki bu illeti
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavşan_4055

sanki kendilerini bişey zannediyorlar bu oyunu bizler oynamasak zaten oyuncusu kalmıcak böle bir riski göze alabiliyorlarsa alsınlar hadi beyler ayaklanalım 1 ay süresince bu oyunu bırakalım ama sadece bu forumdakinlerin bırakması bişeyi deiştirmez malesef türkiyede o kadar çok oynayan varki bu illeti

bu forumla sınırlı kalmayacak zaten klanımın tümü bırakacak bu akşam itibari ile...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.