Maile atmış ark.lar paylaşayım dedim.. ''Aşağıda Fransa McDonalds'in personel danişmanliğını yapan DHR firmasına yapilmiş, gerçek bir iş başvurusu okuyacaksınız...'' 1. Adınız, soyadınız? -Herve Jancqueur. 2. Yaşınız? - 28 3. Şirketimizdeki hangi pozisyon için başvuruyorsunuz? - Mümkünse yatay bir pozisyon için,eğer ciddi bir cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım! Sart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada olmazdım! 4. Düşündüğünüz ücret? -Yıllık 800 bin Frank maaş artı şirketin yüzde 3 hissesi. Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret önerin, ben size evet ya da hayır diyeyim. 5. Eğitiminiz? - Var!!!!!!!!! 6. Son işiniz? - Sadist bir şefin deneme tahtası olmak! 7. Son ücretiniz? -Hak ettiğimin çok altında. 8. Önemli başarılarınız? - Arakladığım kalemlerden muhteşem bir koleksiyorum var;evde sergiliyorum. 9. İşten ayrılma sebebiniz? - Bakınız soru 6. 10. Size ulaşabileceğimiz saatler? - Fark etmez. 11. Çalışmak istediğiniz saatler? - Pazartesi, Salı ve Perşembe 13:00-15:00 arası. 12. Öne çıkan özellikleriniz var mı? -Olduğunu söyleyenler var ama bunu bir fast-food'da değil de daha romantik bir yerde Konuşsak... 13. Şimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz? - İşverenim olsa, burada olmazdım dedim ya... 14. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla taşımanıza engel mi? - Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı... 15. Otomobiliniz var mı? - Evet ama soru yanlış sorulmuş.Çalışır durumda bir otomobiliniz var mı diye Sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. 16. Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı? - Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 17. Sigara içiyor musunuz? - Otlanacak bir enayi bulabilirsem... 18. Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz? - Zengin bir top modelle Bahama Adaları'nda yaşamayı. Bir yolunu biliyorsanız, bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim. 19. Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz? - Hayır, ama sıkıyorsa siz aksini iddia edin! 20. Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir? - Birbiriyle tutarsız iki cevabım olacak bu soruya: a) İnsan sevgisi, hümanizm ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam... SONUÇ: Herve Jancqueur işe alındı!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i> <br />eheh ne isiymis bu? :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> eheh bilmiom bab [:I]