Bildirim
ilginç bir klavye sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
word pad belgesine ya da başka bir foruma mesaj atarkende aynı sorunu yasıyor musunuz? veya siz sisteminizde farklı bir klavye deneyip donanımhabere öyle girdiniz mi? -
farklı klavye ile denedim fakat notpad olsun ofis programları olsun normal çalışıyor tuşlar sadece forumlarda olay var şu an ie ilede denedim sorunsuz tek sorun şu an için anlaşılan firefox dan kaynaklanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: muratalt
farklı klavye ile denedim fakat notpad olsun ofis programları olsun normal çalışıyor tuşlar sadece forumlarda olay var şu an ie ilede denedim sorunsuz tek sorun şu an için anlaşılan firefox dan kaynaklanıyor
kullanmış oldugunuz firefox sürümünü pc nizden silip güncel bir sürüm firefox kurun pc nize(güncel ise geriye dönük bir sürüm kurun)...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X