Şimdi Ara

İlginç Bir Nvidia GeForce 8400m Gs driver sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar. Elimde acer 5720zg laptop var. Hiçbir sorun yokken bir gün bilgisayarı açmaya çalıştığımda beyaz ekran geldi ve siyah kalın bir çizgi oluşmaya başladı daha sonra ise çeşitli renkler beyaz ekran üzerine dağılmaya başladı. Bilgisayar açılıyor ses geliyor ama görüntü yok. Harici monitöre bağladım görüntü var. Sistem geri yükleme yaptığımda görüntü tekrar geldi. fakat bir kaç güne bir aynı hatayı vermeye başladı. Daha sonra tekrar yaptığında format attım. Format attığımda da yine görüntü yoktu kendi ekranında. Ekran kartı Driverını indirip yükledikten sonra bilgisayar yeniden başlatma yaptığında görüntü windows başlangıç simgesinde takıldı kaldı açılmadı(Formatı harici monitörde takılıyken atıyorum hala kendi ekranında görüntü yok). Güç düğmesinden cihazı kapatıp başlangıç onarmadan sistem geri yükleme yaptım driverı kaldırdıktan sonra harici ekrana görüntü geldi ama kendi ekranında yine yok. Windows yardımdan çevrimiçi aygıt ve donanım sorunlarına baktım yüklü sürücü yok diyor. Sürücüyü ara diyorum bulamıyor, kendim yüklesem bilgisayar açılmıyor ve kendi ekranında görüntü yok.

Her haltı denedim olmadı.Kafayı yiyecem ALLAH RIZASI İÇİN Yardım !!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.