Şimdi Ara

İLGİNÇ BİR PROBLEM... YARDIM LUTFEN .a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    direkt probleme geçicek olursam;
    n73üm bekleme modundayken birdenbire kapandı. tekrar açmaya calıstıgımda açılmadı. şarj problemı dıye dusundum, şarj etmeye calıstım olmadı. bir arkadaşımda n73 wardı, onun cihazın pilini, benım cıhaza taktım açılır gibi oldu tekrar kapandı. ayrıca benım cihazın pilini de , onun kine taktım sorunsuz açıldı. yani maddeler halinde daha açık olması açısından ;

- iki pilde de hiçbir sorun yok.
    - NSU yardımıyla , güç bela son version yuklendı.
    - NSS ile (belki işe yarar umuduyla) kod değişimleri yapıldı.
    - sim kartları da denedim başka tel.lerde , onlarda da bir sorun yok.
    - şuan telefonun tepesindeki on/off tuşu çalışmıyor. pili cihaza taktığımda otomatik olarak kendiliğinden acılıyor ve kapatmak ıcın pili cıkartmam gerekıyor.
    - cihaza sim kart taktıgımda coğu zaman pin kodunu girdikten sonra cihaz kapanıyor, ama hatsız moddayken direkt açılıyor.
    -tercihler menüsünde 'hafıza kartını çıkartın' menüsü yok.

yani nerdeyse 3 senedir kullanıyorum bu cihazı, bigüne bigün düşürmedim , sürekli versionlarını güncel tuttum, kullanım kurallarına uydum ama neden boylesıne enteresan bır sorunla karsılastım anlamadım :) yani tel ya acılır ya da sorunu warsa acılmaz. lütfen servis yolları gozukmus sana demeyin, ne sorun olduysa kendım halletmeye calıstım , sanki yıne bı yazılım sorunu gibi geliyor bana . ?

• İmei falan klonlanmış olmasın.

Hatısz modda açılıyor. Hatlı modda pini girdikten sonra kapanıyor demişsin. Olur olur yani.

Onun dışında bir yerde Phoenix ile versiyon yüklemeyi de denemeniz lazım. ( Telefoncular 10TL ye falan yapıyor bu işi. Serviste de yaptırabilirsiniz. Gene bir Nokia Shop ta arkadaşın cebine 10-15 kağıt sıkıştırıp işinizi hallettirebilirsiniz. )

Tüm bunlar çare olmaz ise servis yolları taştan, sen çıkardın beni baştan sonra da dinden imandan şarkısını söylemeye başlyabilirsiniz.

• 20 TL pasaportsuz garantili kayıt.Aksarayda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.