Şimdi Ara

İlginç bir PSP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yüzden 2010 yazdan beri PSP ile oynayamıyorum. Öncelikle PSP 2. el. Alırken UMD diskini falan çıkartmışlar ama çalışıyordu. İlk başlarda sadece oyunlarda ara ara donmalar oluyordu kapanıyordu ben de açıyordum tekrardan normal oynuyordum. Git gide bu donmalar sıklaştı sonunda da bir dondu bir daha açılmadı Açıyorum tam brick olmuş gibi siyah ekranda kalıyor yeşil ışık yanıp bir süre sonra sönüyor. Recovery Menu açılamıyor. Şuana kadar brick gibi gözükse de bazen durduk yere deniyorum açılıyor. Menude geziyorum hatta oyun attım bi kere açıldı diye sevinmiştim. Oyunu oynarken yine dondu yine siyah ekranda kaldı. 1-2 aydır bataryası ve ms'si çıkık halde duruyor. Ne önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Not: Kadıköy'de Yazıcıoğlu İşhanında bir yere sordum. Pandora denedi olmadı. Anakarta attı suçu 50-100TL arası ücret çıkar dediler bende yok kalsın dedim. Yazıcıoğlundaki yamyamlara da yem olmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
    PSP 1004, 2GB MS Pro Duo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 23 Şubat 2011; 20:27:55 >

• sorunu tam anlayamadim ama yarim brick denilen durum olmus olabilir.
  • Adamların ellerindeki de dandik bi pandoramıymış neymiş 1004 e olmayan pandora varmı ya???

Bump: Bataryada temassızlık olabilirmi??? Benim bi ara öyleydi siyah ekranda sadece yeşil ışık yanıyordu bataryayı takıp çıkartınca düzeliyordu ama sadece 3-4 kere oldu bu...
  • Hocam bataryada temazsızlık olsa şarja takınca çalışması lazımdı. Denedim şarjda da aynı sorunu yaşıyorum. Bugün bıraktım yazıcıoğlunda aldığım yere. Bakıcak bakalım.
  • bende de fifa11 oynarken maçın ortasında filan ekran donuyor... 2-3sn sonra alet kendini kapatıyor.
    tekrar açıyorum aleti hen yapıyorum tekrar maçın ortasında donuyor.
    nedendir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdena
    bende de fifa11 oynarken maçın ortasında filan ekran donuyor... 2-3sn sonra alet kendini kapatıyor.
    nedendir?

oyunda sorun olabilir. Başka yerden indirip dene istersen. Bu arada versiyonun kaç?(meraktan soruyorum.)
  • quote:

bende de fifa11 oynarken maçın ortasında filan ekran donuyor... 2-3sn sonra alet kendini kapatıyor.
    nedendir?

baska yerden indir,fixle,versiyonunu guncelle v.s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Windows'un ilginç bir sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

nedendir?

oyunda sorun olabilir. Başka yerden indirip dene istersen. Bu arada versiyonun kaç?(meraktan soruyorum.)

versiyon 5,03
    3004 versiyon olduğu için yükseltemedim
    isotool ile fixledim oyunu
  • @erdena bazen oyunu fixlemekte çözüm olmuyor aynı sorun Jeanne D'arc oyununda benim başıma geldi biyere karadar geliyorum oyun donup kalıyordu iso toola fixleme falan denedim düzelmedi en son başka yerden indirdim sorun çözüldü
  • Arkadaslar bendede 1004 var yere düştü çalısmıyo sadece yeşil ısık yanıyo sonra sönüyo ekranda bir temassızlık oldunu inanıyorum yazıoğlunda nereye götürüm yardım edermesiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.