Şimdi Ara

İlginç bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bsayar açılırken,Windows XP "Hoşgeldiniz" yazısından sonra mamasüstüne geçtiğinde nedense hemen Harddiskin D bölümünde benim kurulmamış, .exe halindeki programların falan bulunduğu bir klasör var;D:\Program diye,çat diye bu pencere açılıyor...Yani bsayarı her açtığımda,benim o klasörü açmama gerek kalmadan,masaüstüne geçtiğinde otomatik olarak bu klasörü pencere halinde açıyor...Çok büyük bir sorun olmadığını biliyorum;ama bsayarı her açışta önce bu pencereyi kapatmak zorunda kalmak bir süre sonra sıkıcı ve çekilmez bir hal alıyor...Bu konuda bir bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• bilgisayarım-documents and settings-o an bulunduğunuz oturumun adına olan klasör-bunun içinde startmenu nün içine bakın bu dosya orada var mı varsa silin...yanlız silmeden d de de oladuğuna emin olun...
  • Başlat>tüm programlar>başlangıç içinden silebirsin
    orda da yoqsa başlat>çalıştır> 'msconfig' >başlangıç sekmesinden istediğini kaldırabilirsin
  • Arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler...

"Neyzena";önce senin önerini uygulamaya çalıştım fakat oturum adının içindeki start menude bu dosya bulunuyor;yalnız Windows bunu silmeme izin vermiyor...Bunu nasıl silebileceğim?

"ikista";dediğim olay ,D'nin içindeki bir klasörün başlangıç esnasında tam ekran olarak otomatik açılması;yani bir programın çalışması değil...Bu nedenle msconfigle alakalı değil sanırım;ya da ben mi seni yanlış anladım?

Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
  • denetim masası / zamanlanmış görevler

burada varsa kaldır
  • Bazı program veya klasörlerin istem dışı açılması virüslerdende kaynaklanabilir. Bence birde virüs taraması yapmayı dene.
  • eger silemiyorsan Bilgisayarım-->Araçlar-->klasçr secenekleri-->Görünüm-->Basir dosya paylaşımı kulan secenegini kaldır Sonra start menu klasörünbe sag tuş Güvenlik-->Gelişmiş-->Sahibi sonra nesnelerin ve alt yapı sahipleri deiştir secenegini isaretle kendini bul ordan onuda isaretle uygula cık sonra silebilirsin bide öle dene kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiNuX -- 13 Temmuz 2005, 0:29:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim...İlk fırsatta tavsiyelerinizi deneyip durumu yazacağım.
  • Arkadaşlar bir kez daha teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...Tüm tavsiyeleri dikkate aldım ve denedim;ama sorun düzelmedi...Artık bu sorunun nasıl meydana geldiğini ve nasıl ortadan kalkacağını merak ediyorum...Çok önemli bir sorun değil belki;ama hakkaten her açışta açılan klasör penceresini kapamak can sıkıcı oluyor...Olmadı,haftasonu vaktim olursa tekrar bir format atacağım sisteme;ama yine de daha pratik bir çözüm varsa yazın lütfen...

Teşekkürler...
  • regedit le ilgili bir sorun olabilir ama fazla kurcalama, birak acilsin sen kapat her seferinde. Sorunla kardesce, baris icerisinde yasamayi dene:)
  • Regedit programini calistirip HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

kismina gidip Shell anahtarinda Explorer.exe disinda birsey yazip yazmadigina bakabilirsin. Shell satirina herhangi bir yol yazarak otomatik acilmasi mumkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 13 Temmuz 2005, 9:47:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

regedit le ilgili bir sorun olabilir ama fazla kurcalama, birak acilsin sen kapat her seferinde. Sorunla kardesce, baris icerisinde yasamayi dene:)

Gidişat o yönde gibi...

Kunduns arkadaş,senin dediğine de baktım;ama o da olmadı...

Ben kullanıcı adımı mı değiştirsem nedir ya?...Neyse,kurcalamıyorum artık,bir süre idare edeyim böyle...Boş bir zamanında da format atayım...Tavsiyeler için teşekkür ederim.

• bence bi virüs taraması yap yada en azından bi spyware taraması yap...
    bunlardan kaynaklanabilir...
    yada denetim masası / zamanlanmış görevler e gir orada varsa kaldır...
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.