Şimdi Ara

ilginç bir sorun imleç yan kutuya gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi form yaptım ama anlamadığım şekilde imleci textfielde yazmak için tıkladığım zaman yandaki kutuya geçiyor sorun nedir acaba ?

Tamam arkadaşlar silinebilir konu arkadaşım sorunu halletmiş .Yaşayanlar için söylüyorum ; problem label kodundan kaynaklanıyormuş onu silince düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimHiçSitemOlmadı -- 2 Kasım 2010; 13:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amone

hazır kod mu kullanıyorsun yoksa kendin mi yazdır

focus() 'tan kaynaklanıyor olabilir, kodu buraya yazar mısın

dreamweaver ile yazdım fakat o bahsettiğin kod yok 2 sayfayı da baştan sona inceledim şu anda evde değilim atamıyorum akşama atarım peki o koddan başka kaynaklanabilecek bir durum var mı acaba ?
  • ekliyorum : mozilla ve chrome da oluyor fakat operada sorun yok şimdi ie ile safariyide denicem hatta comodo dragon ve green browserda falanda denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

sayfayı şimdi inceleyebiliyorsan kodları niye yazamıyorsun anlayamadım

şimdi incelemedim ki :) dün gece sorunu çözmek için tüm kodlara teker teker baktım nerdeyse hem html form kısmına hemde işlemci kısmına o şekilde bir kod görmedim :)
  • tekrar bilgilendirme : bu sorun html kısmında oluyor sayfanın yani sadece form sayfasında yani herhangi bi php kodu falanda yok kontrol ediyorum kodda bi yanlışlıkta yok w3 ten baktım bir uyumsuzlukta yok orası ile ilgili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.