Furmark tsti 30 dakikada çok stabil ve iyi. Genelde oynadıgım tek oyun Pubg . OOyun içi sıcaklık değeleri çok iyi mkasimum 74 derece. Oyun içi fan devri çok iyi kulak tırmalayan hiçbir ses yok. Sorun o ki oyun açıkken ne zaman masaüstüne alsam.Yani Wind+D fan hızı kendini direk %100 e çekiyor. ARaştırmama rağmen herhangi bir yanıt bulamadım. Daha önce başına gelen bir arkadaş varsa veya konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaş var ise yardımcı olursa sevinirim. |
İlginç Bir Sorun Palit rtx 3070 Gamin Pro
-
-
Kartın biosu güncel mi? Bir yıldan fazla kullanmıştım aynı kartı en son resizebar biosu çıkmıştı bu kart için. Güncel değilse güncelle belki çözülür. Fan hızlarını manuel ayarlamayı denedin mi?
-
R-bar' biosu güncel anakart ile beraber uyumlu çalışıyor o konuda bir sıkıntı yok. Anakart bıosuda güncel oradada bir sıkıntı yok.
Şimdi yine oyun açık masaüstüne indim yine aynı şekilde fanlar kendini %100 'e çekiyor.
İlginç bir durum Msı afterburnerde fanları manuel olarak ayalıyorum yıne aynı şekilde 100 yapıyor fan hızını.
Ayrıca kart bazen 70 derecen anında 50 ye düşünüyor . Bu sorun pek karşılaşmadım ama yine de tek tk gözüme çarpmaya basladı . Fps de bir sıkıntı yaşamıyorum ama .
-
Palit'in kendi programı ile fan curve ayarı yapmayı deneyin.
-
Ekran kartını tutucu varsa o da yapabiliyor. Bende de Asus gtx 970 strix le benzer problem yaşadım. PC oyuna girdiği anda fanlar %100 oluyordu masaüstüne geçince normale dönüyordu. Ekran kartı tutucuyu çıkardım düzeldi. Ekran kartım biraz sarkık duruyor ama sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denedım hocam daha onceden onuda olmadı.
-
VAlla aslnda dedıgın bir şekilde mantıklı gibi geldi tutucu yok ama bugün kasay yan yatırıp kullanacagım bakalım durum ne oalcak .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X