Şimdi Ara

ilginç bir teklif.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir vatandaşa şuna benzer bir teklif yapılıyor. işveren elemana 1200 ytl den ( her yıl tüfe oranında artan maaşla ) 12 yıl garantili teklifi yapıyor. ancak arzu ederse 100 000 ytl değerinde bir ev vererek 12 yıl bu ev karşılığı bedava çalışacaksın diyor. tuhaf bir teklif olsada hangisi kazaçlı veya mantıklı ? .ekonomi mantığınızı bir kullanın bakalım.... tabi aralarında özel sözleşme imzalıyorlar . evi tercih edipte süre ortasında işi bırakırsa çalıştığı süre kadar maaşını toplu alacak.....

• Evi alıp satsın. Daha kârlı.
  • evi kiraya veririm... 100 milyar evin kirası iyidir:D (bu evin kirası beni idare eder)
    sonra paraya sıkışınca evi satabilirim veya işten ayrılırım... böylece ya 120 milyar alırım veya çalıştığım süre boyunca parayı peşin alırım... başka işe girerim:D

evi satar faizini de yiyebilirim... faizleri bilmiyorum gerçi %12 olsa 100 milyarın yıllık faizi 12milyar... aylık 1 milyar demek...
    son anda işten ayrılırım parayı ikiye katlamış olurum :P

saçma mı oldu:S
  • adama ev verseler nolur nasıl karnını doyurcak adam tabi ki maaş daha iyi ..... anlaşmayı bozarsan ve ev sende kalırsa 1 gun calışırm 2. gun istifa yeni bi işe baslar maaş alırım
  • hiç düşünmeden evi alırım. nedeni alacağı maaşla 100 000 ytl kredi yi alamaz alsa bile 12 yılda ödeyemez....yani ev daha karlı.. tabi eve başka gelir giriyorsa yani eşi çalışıyorsa.yoksa ne yiyecekler....
  • bence nakit para almak daha iyi...
    şöyle bi durum bence:adam çalışsa 12 ayda 12*1200'den 14.400ytl alcak evden de ev ise 100.000ytl.maaşda tüfe var fakat ev fiyatları da artıyor birbirni dengeler belki ama elinde nakit para olması daha iyi istediği gibi değerlendirebilir...
  • Ben olsam evi alırım kiraya veririm kendimde ucuz bi evde kalırım dişimi sıkarım 12 yıl sonra bi ev daha alırım ondan sonra iki evi kiraya verir kendim biraz daha orta halli bi evde kalırım bi 12 yıl daha sonra yine aynı çark döner
  • İş ne işi? Ona göre değişir :)
  • iş travestilik, ev de mamanın evi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

iş travestilik, ev de mamanın evi

gece nerde uyucam derdi de yok
  • herkez ev demişte bu adam işe nasıl gidip gelicek hiç işey yemeden içmeden nasıl geçinecek ???
  • böyle bi işe girmezdimm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.