Aşağıdaki text'i okuyarak içinde kaç tane "F" olduğunu say. FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS Tamam? Saydıktan sonra aşağıya geç! Kaç tane? Üç mü? Maalesef, altı tane - gerçekten! - bir daha oku! Beyin "OF" daki F'yi hücrelerinden geçiremiyor. Eger ilk seferinde altıyı bulduysan bir dahisin, üç normal, dört çok nadir. Sen kaç tane saydın?
ben 6 tane buldum ne olucak şimdi beni alırlar mı Tübitak a :)) bence önemli olan F leri nasıl aradığınız ben F F F diye aradım metni anlamaya çalışmadan :P
4 2. OF a gözüm takıldı geri dönerek anladım şimdi anlamadığım şı OF 2. OF a geri dönüp dikkat ettimde sonraki OF u nasıl atladım
ben ilkinde 3 buldum. sonra 4 oldu ... sonra 5 ! sinir oldum 3-4 defa daha okudum. en son 6yı yakaldım ! en aptalınız benim heralde eheheh
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---MERT---</i> <br />valla cevabı okumama rağmen 5 buldum <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> <b>F</b>INISHED <b>F</b>ILES ARE THE RE- SULT O<b>F</b> YEARS O<b>F</b> SCIENTI<b>F</b>- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE O<b>F</b> YEARS $imdi kac tane kalin harf var bak bakalim ben 5 tane buldum :)..